Ortunme konusunu bence sen biraz araştır ogren. Ve ağzını topla hakaret etme hakkını sana kim veriyoraraştırın öğrenin biraz cehaleti alır
Adam karısını açık beğenmiş ve almış, belki de kapalı olsaydı evlenmeyecekti, bunu en başından söylemeliydi. Ben olsam ben de surat asarım.
Annem kapanmak istemişti, biz abimle uğraşıp vazgeçirdik. Benim de abim kapanmama izin vermez. Saç göstermemeyi hiçbir zaman mantıklı bulmadığım için karşı çıkmaya devam edeceğim
ailenin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapıyoruz.
ben şahsen çok küçük yaşlardan beri kapalıyım ve evlenirken de benim için olmazsa olmazlar vardı.
evleneceğim insan namaz kılan ve dini hassasiyeti olan biri olmalıydı ve ona göre evlendim.
ama anladığım kadarıyla bu karı koca öyle içkili ortamlara filan girmiyor yani ben öyle anladım çünkü bayanda kapanma meyli varmış. demekki orta düzeyde bir hayat tarzları var.
Basortulu arkadasimin esi bildigin hipster. Dar kirmizi pantolon sallanan kupe enteresan saclar falan
Evet değiştirmez zaten niye değiştirsinSizin mantıksız bulmanız, Allahın emrini değiştirmez
Her koyun kendi bacağından asılır diye bir laf vardır.kimse kimsenin günahını çekmez.örtünmek Allahın emridir ve eşini dinlemez bu konuda.ne yanı Allahın dediği değil kocasının dedigimi olacak.ozaman hangisi ilah kimin emri gecerli tobe estafirullah
Evet değiştirmez zaten niye değiştirsin
Mabuda isyan konusunda mahluka itaat yoktur, bu genel geçer kaidedir, esim istemiyor, günahı onun boynuna toptan hikâye.... Yok öyle şey, herkes yaptığının karşılığını çekecek, sebeb olan da yapan da.....fakat eş istemiyorsa günahı eşin boynunadır kapanmak isteyen kapanır yada kapanmaz ameller niyetlere göredir.
Bende tesettürlüyüm ve eşim bildiğin barış akarsu versiyonu. Saçlar uzun, deri ceketler bir motoru eksik onuda alacam diyor. Gel gör ki vakit namazlarını kaçırmayan bir adam...İbadet söylenmez sadece tarzla inanç çok farklı şeyler..onu vurgulamak adına belirttim. Ben kaşta piercinge bayılırım ama tesettürlü olduğum için taktıramıyorumerkekler daha şanslı bu konuda. Hani kadınlar kapalı olunca herşey ona günah açık olana değil ya, erkekte böyle sorun yok ne güzel
Kocası öteki dünyayı hiç düşünmüyor sanırım karısının kapanmasını istemeyen nadir erkeklerden biri kesinlikle bu adamı çok kınadım hem kadının isteğine hakkına saygı duymuyor hem günaha giriyor allah affetsinMerhaba kizlar..
Bu sefer sizden arkadasim icin yorum almak istedim.Biz onunla bir yildir yakiniz .hergun beraberiz hemen hemen.o bes yillik evli su an bi kizi var 11 aylik arkadasim simdi kapanmak istiyor hatta beraber kapanalim falan dedik ama o benden once davranmis esini ikna edebilmek icin.bu pazar kayomvalidesine gittiklerinde arkadasim kapanip gitmis esinin surati bes karis tabi.yok ben istemem yok acilirsin kapanma yakismiyoe falan demeye oysaki cok guzel yakisiyorarkadasimin da cani sklmis kayinvalidesinin evinin kaposinin onunde basindan turbani siyirmis eve gelincede tartismislar yok sen kapanma daha gencsin falan.anlamiyorum insan esinin kapanmasini neden istemez siz arkadasima ne onerirsiniz acaba ??
Değiştirmeyecek ama iyi niyetiniz için sağolunBelki bir gün seni değiştirir
Benim eşimden önce yaşam tarzım çok uçlarda idi..Eşimle tanıştık oda uçlarda yaşayan biriydi. Bir süre sevgililik dönemi ve nişanlılık döneminde de uçlarda yaşadık ama evlenmemizin arifesinde ikimize de bişey oldu ve ben kapanmaya karar verdim..Bunu eşime söylediğimde henüz nişanlıydık ve sessiz kaldı..Neyse uzatmayım evlendik ve 15 gün sonra ben kapandım ve o zaman anladım ki eşim benden daha çok istiyormuş ama benim kararımda etkili olmamak için sessiz kalmış. Yani demem o ki Rabbim kulunu seçiyor, bazen günaha hiç bulaşmamış olanını, bazen günahkar olanını...Ama o istediğinde herşey tersine dönebiliyor. Bizim bütün arkadaş çevremiz, mekanlarımız, dualarımız, tatillerimiz herşeyimiz değişti ve şükürler olsun çok mutluyuz. Yani aniden de olabiliyor bu işler
Uclarda yaşamak nasıl biseynapiyordunuzda uclarda yasiyordunuz ikinizde cok merak ettim bara filan gittigimiz icin uclarda yasiyorduk filan derseniz cok gulecegim
Değiştirmeyecek ama iyi niyetiniz için sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?