- 2 Aralık 2007
- 1.626
- 1.709
- 398
- 57
Yalnız annem cok güzel kapanmasın görsün herkes demen cok komık olmuş :) bukadar sinir yapmaEvet bizce marifet, çünkü benim annem su perisi gibi gencecik ve çok güzel bir kadın.
Evet mantıklı gelmiyor ayetlere karşı geliyorum, bir derdiniz mi vardı? Özgürlükler hakkında da nutuk atarım çünkü bunu özgürlük olarak görmüyorum.
Ahahah hiç de komik değil, örtülemeyecek bir güzellik o. Saklanması haksızlık anlatabildim mi?Yalnız annem cok güzel kapanmasın görsün herkes demen cok komık olmuş :) bukadar sinir yapma
Ayetlere karşı gelmen dindar olman veya ateist olman beni hiç ilgilendirmez kimse kimsenin yerine yanmıyor değil mi
Özgürlük konusunda da okadar sacmalamıssın ki cevap veremıyorum
Of triplere bak burda 15-16 yasındakı kardeslerımız okuyor kapanmak mantık dışı dersen karşı gelen birileri olur elbet şurda bu konu hakkında mantık çerçevesinde konuşalım istedim fakat senin poz kesmekten marjınal görünmekten başka çaban yok gerçekten komıksın :) konu Sahibi arkadasım kusura bakma konunda gereksiz tartışma yapmak istemezdimAhahah hiç de komik değil, örtülemeyecek bir güzellik o. Saklanması haksızlık anlatabildim mi?Evet sizi ilgilendirmez her koyun kendi bacağından asılır. Benim özgürlük anlayışım da bu sizinki de bana saçma geliyor. Sizin cevabınıza da ihtiyacım yok zaten.
Ayrıca sıra arkadaşı mıyız senli benli konuşuyorsunuz?
Kesinlikle haklısınız, ahahahahOf triplere bak burda 15-16 yasındakı kardeslerımız okuyor kapanmak mantık dışı dersen karşı gelen birileri olur elbet şurda bu konu hakkında mantık çerçevesinde konuşalım istedim fakat senin poz kesmekten marjınal görünmekten başka çaban yok gerçekten komıksın :) konu Sahibi arkadasım kusura bakma konunda gereksiz tartışma yapmak istemezdim
Kocaya itaat derken ?
evet kocaya itaat :) araştırın biraz şaşırmayın sonra.Kocaya itaat derken ?
fakat eş istemiyorsa günahı eşin boynunadır kapanmak isteyen kapanır yada kapanmaz ameller niyetlere göredir.Kocaya itaat Allahın emirlerinden once gelmez
Her koyun kendi bacağından asılır diye bir laf vardır.kimse kimsenin günahını çekmez.örtünmek Allahın emridir ve eşini dinlemez bu konuda.ne yanı Allahın dediği değil kocasının dedigimi olacak.ozaman hangisi ilah kimin emri gecerli tobe estafirullahfakat eş istemiyorsa günahı eşin boynunadır kapanmak isteyen kapanır yada kapanmaz ameller niyetlere göredir.
evet kocaya itaat :) araştırın biraz şaşırmayın sonra.
araştırın öğrenin biraz cehaleti alırHer koyun kendi bacağından asılır diye bir laf vardır.kimse kimsenin günahını çekmez.örtünmek Allahın emridir ve eşini dinlemez bu konuda.ne yanı Allahın dediği değil kocasının dedigimi olacak.ozaman hangisi ilah kimin emri gecerli tobe estafirullah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?