- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Canim yok ya resimde cikmiyo.. Zaten yokta ikinci cizgi. Ben gormek istedigim icin goruyorumCanım resim atsana
Kiz hemen umutsuzluga kapilma sen erken yaptın testi ondan cikmiyodur canımCanim yok ya resimde cikmiyo.. Zaten yokta ikinci cizgi. Ben gormek istedigim icin goruyorumbu ayda olmadi bence..
Hayirlisi olsu kuzum ya.. Aşılama icin tup bebek merkezi arastirmaya basladim artikKiz hemen umutsuzluga kapilma sen erken yaptın testi ondan cikmiyodur canım
İnşallah aşilama ya filan gerek kalmadan bebek sahibi oluruz canınHayirlisi olsu kuzum ya.. Aşılama icin tup bebek merkezi arastirmaya basladim artik
Benim adet günüm bugün hâlâ olmadim ama sancım var akşama olurum sancidan anlıyorumKzlar naptnz ben olmadm daha regli bugun test alcm yarn yapcm karnm agryr olmuyrm gazm var anlamdm ya
Test yaptnz mi tekrrdn
Sen naptin canim nasilsin?Aaa benim kankişlerim burdaymiss ☺ nabiyosunuz hanimlarrr
Bende normalde adet sancsndan snra olrm benimde gelmedi dur bekle sabret cnm olmadn demeBenim adet günüm bugün hâlâ olmadim ama sancım var akşama olurum sancidan anlıyorum
Canm uzulme belki vardr nerden blysn kan yapsana olmazsan cnm idrar testinde ckmsti soncta ole dusun cnmBenimde baya adet sancim var bugun yarin olurum. Bugun son kez test yaptim be negatif. Yani artik yok.. Esimle konuştum bayramdan sonra aşılamaya gidicez...
Aynen kuzu burdyz regli zamani olunca konu acyrz biliysn:) sen noldu ovu tuttymu:)Aaa benim kankişlerim burdaymiss ☺ nabiyosunuz hanimlarrr
Olmadim canim ama olacak gibiyim bacaklarimda ağrıyo adet olurken bacaklarimda agrir benim. Ama kahverengi lekelenmem devam ediyo 3 gündür var zatenBende normalde adet sancsndan snra olrm benimde gelmedi dur bekle sabret cnm olmadn deme
Bende olacam galiba kuzum bugün adet günüm bekliyorum sancim dan anlıyorum olacamBenimde baya adet sancim var bugun yarin olurum. Bugun son kez test yaptim be negatif. Yani artik yok.. Esimle konuştum bayramdan sonra aşılamaya gidicez...
Kotuyu cagrma benimde ole olurim bak olmuyr belki vardr dur bekle bir sabret cnm ins olmazsn tutmstr bebegn ins cnmOlmadim canim ama olacak gibiyim bacaklarimda ağrıyo adet olurken bacaklarimda agrir benim. Ama kahverengi lekelenmem devam ediyo 3 gündür var zaten
İnşallah canım bakalım en geç yarina belli olurKotuyu cagrma benimde ole olurim bak olmuyr belki vardr dur bekle bir sabret cnm ins olmazsn tutmstr bebegn ins cnm
Olmazsn ins test yqpsana cnm yarn ben aldm yarn yapcm cnm ins ckar hamileyzdr ins hepmizİnşallah canım bakalım en geç yarina belli olur
İnşallah canım.zaten yarina kadar olmazsam yaparim günüm geçmez benim çünküOlmazsn ins test yqpsana cnm yarn ben aldm yarn yapcm cnm ins ckar hamileyzdr ins hepmiz
Hadi bakalm belki vardr kuzu bebis ins olmazsn cnmİnşallah canım.zaten yarina kadar olmazsam yaparim günüm geçmez benim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?