- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 31
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Alıştım olmamasina ondan öyle düşünüyorum canım az kaldı zaten 2 güne herşey belli olacakAynen katlyrm isyan etme cnm hem senn klomen dr twkibni yapyr nerden blysn yok dye blki vardr sacmalama bence iyi dsn kendne dkkat et yorma
Belki ucumuzde kaldkchamile bakalm ben yaptgmda ckck mi ckmazsada oliyim bu ay planlamamstm bilysn cenazeler vardı bakalm nolck test ne zmn yapcksn cnmAlıştım olmamasina ondan öyle düşünüyorum canım az kaldı zaten 2 güne herşey belli olacak
Ben şuan tatildeyim canim burda yapamıyorum yarin dönecez eve yarinda yapmam pazartesi adet günüm zaten olmazsam salı yaparim. Sen yap bugün varsa çıkar zatenBelki ucumuzde kaldkchamile bakalm ben yaptgmda ckck mi ckmazsada oliyim bu ay planlamamstm bilysn cenazeler vardı bakalm nolck test ne zmn yapcksn cnm
Ben yqpcm ben ckcgni sanmyrm ama icim rahatlasn dye yapcm ckym isten yqpcm oglen ckyrm cnm bakalm hakkmzda hyrlisi olsnBen şuan tatildeyim canim burda yapamıyorum yarin dönecez eve yarinda yapmam pazartesi adet günüm zaten olmazsam salı yaparim. Sen yap bugün varsa çıkar zaten
Aynen varmi yok mu diye düşünmek daha kötü. Yapınca haber ver canimBen yqpcm ben ckcgni sanmyrm ama icim rahatlasn dye yapcm ckym isten yqpcm oglen ckyrm cnm bakalm hakkmzda hyrlisi olsn
yap canım hakkında hayırlısı olsun inşallah :)Benimde ara ara hafif kask agrlrm oluyr baklm bugun test alp yapcm:)
Tabki kzlar vercm ama negat olck smdiden soleym icmde ole gecyr cddym ole bir heyecnm yok blmyrm arrk bu isten sogdm gbi her ay husran olunca beni anlysn deme ozgeAynen varmi yok mu diye düşünmek daha kötü. Yapınca haber ver canim
Anlıyorum canım tabi ki çok zor her defasında yıkım oluyorTabki kzlar vercm ama negat olck smdiden soleym icmde ole gecyr cddym ole bir heyecnm yok blmyrm arrk bu isten sogdm gbi her ay husran olunca beni anlysn deme ozge
Aynen cnm bak rabiste kaldi ins bizde kalcz sen konstn mu rabiayla hic onceden ckmyan kiz smdi hic grmyr acaba dusuk muyaptiAnlıyorum canım tabi ki çok zor her defasında yıkım oluyor
Benim durumum için ne diyosun canım bu kahve lekelenmeler normal mi ilk defa bu ay böyle oldu kötü bişey olmasindaEvet canim yumurtamin ne zaman catladigini biliyorum. Aslinda catlamaya gore test yapmam biraz erken ama ben dayananiyorum... 2 3 gun daha beklicem
Yok canim konusmadim kan sonucunu bile yazmadi en son kan tahlili yaptiracakti bayaa uzun zaman oldu girmiyo burayaAynen cnm bak rabiste kaldi ins bizde kalcz sen konstn mu rabiayla hic onceden ckmyan kiz smdi hic grmyr acaba dusuk muyapti
Canim catlama ignesinin kacinci günündesin? Lekelenmeler iyi sonuclarin habercisidir insallahh...Benim durumum için ne diyosun canım bu kahve lekelenmeler normal mi ilk defa bu ay böyle oldu kötü bişey olmasinda
15. Günündeyim canim ignenin. Bu lekeler yumurtlama dan 1 hafta sonra basladi 5 gün sürdü bitti. Dünden beri yine var az az. Pazartesi adet günümCanim catlama ignesinin kacinci günündesin? Lekelenmeler iyi sonuclarin habercisidir insallahh...
Silik czgi var hayrlisi cnm ons tutnmstr bebeisinignemin 14. gunu kizlar bendeki durumda arkadasin durumuma benziyor sabah ilk yaptim cikmadi birkac saat sonra yaptim siliklesti bekleyince bata 6 gun var daha
aamin canim insallah hayirlisiyla ypksa bu surec maddi manevi yoruyorSilik czgi var hayrlisi cnm ons tutnmstr bebeisin
Kız test yapmadinmiSilik czgi var hayrlisi cnm ons tutnmstr bebeisin
Canim sendede var bencee :) birbirimizi takipte kalalimignemin 14. gunu kizlar bendeki durumda arkadasin durumuma benziyor sabah ilk yaptim cikmadi birkac saat sonra yaptim siliklesti bekleyince bata 6 gun var daha
Kuzum bence günün gelmiş yarin test yapsan cikar15. Günündeyim canim ignenin. Bu lekeler yumurtlama dan 1 hafta sonra basladi 5 gün sürdü bitti. Dünden beri yine var az az. Pazartesi adet günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?