Bu sefer oldu mu dersiniz?

Alıştım olmamasina ondan öyle düşünüyorum canım az kaldı zaten 2 güne herşey belli olacak
Belki ucumuzde kaldkchamile bakalm ben yaptgmda ckck mi ckmazsada oliyim bu ay planlamamstm bilysn cenazeler vardı bakalm nolck test ne zmn yapcksn cnm

Belki ucumuzde kaldkchamile bakalm ben yaptgmda ckck mi ckmazsada oliyim bu ay planlamamstm bilysn cenazeler vardı bakalm nolck test ne zmn yapcksn cnm
Ben şuan tatildeyim canim burda yapamıyorum yarin dönecez eve yarinda yapmam pazartesi adet günüm zaten olmazsam salı yaparim. Sen yap bugün varsa çıkar zaten

Ben şuan tatildeyim canim burda yapamıyorum yarin dönecez eve yarinda yapmam pazartesi adet günüm zaten olmazsam salı yaparim. Sen yap bugün varsa çıkar zaten
Ben yqpcm ben ckcgni sanmyrm ama icim rahatlasn dye yapcm ckym isten yqpcm oglen ckyrm cnm bakalm hakkmzda hyrlisi olsn

Aynen varmi yok mu diye düşünmek daha kötü. Yapınca haber ver canim
Tabki kzlar vercm ama negat olck smdiden soleym icmde ole gecyr cddym ole bir heyecnm yok blmyrm arrk bu isten sogdm gbi her ay husran olunca beni anlysn deme ozge

ignemin 14. gunu kizlar bendeki durumda arkadasin durumuma benziyor sabah ilk yaptim cikmadi birkac saat sonra yaptim siliklesti bekleyince bata 6 gun var daha

Eklentiler

• 20170729_125110.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…