Bu sefer sonuna kadar kararlıyım...

adak

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
113
27
298
Boyum 178 cm diyete 99 kg ile 25/12/2017 pazartesi başladım.
Bu sabah 93. 3 kg geldim.
Geçen yıl diyet ve sporla 104 kg dan 86 kg a kadar zayıflamıştım ama tekrar 99 kg çıktım. Her hafta ertelenen diyetler her pazartesi başlama niyeti ama hep bir bahane . hayatımda sanki daha önce yememiş gibi dur şu gün şu yemeği de yiyeyim yok gezmeye gideceğim orada da yiyeyim derken hoopp 99 oldum tekrar.
tabii diyete gireceğim ama çevredekilerin aynı bakış ve sözleri her zamanki gibi diyete girdin ama geri alırsın.
Yokkk bu sefer kararlıyım gerçekten zayıf ve fit olana kadar devam edeceğim Allah ın izniyle.
Şimdilik sadece diyet yapıyorum. 15 gün sonra okullar tatil olunca sporada başlıyacağım.
içimden yazmak ve paylaşmak geldi. hep başkalarının zayıflama ve başarı hikayelerini okuyorum. İnşallah bende başarı hikayemi sabırla yazabilirim.
Ekmek , hamur işi , tatlı ve pilav gibi yemekleri tüketmeden evde ne yaptıysam ondan ölçülü yiyorum.

bu sabah 93 kg ve tam 2 hafta oldu
2 haftada 6 kg verdim.
bundan sonra ilk hedef 80 kg inşallah...

Son düzenleme:
Aşağıda 08 Ocak 2018 Pazartesi tarihli kayıtlar görüntüleniyor.
Toplam
765
kca

Boyun çok güzel canım. Seni 65 kg hayal ettim şuan. Nasıl ortaya çıkar boyun

Çok güzel olucaksın, kısa sürede vericeksin kiloları. 700-800 kcal üstüne çıkma günlük miktarda. Ve 500-800 kcal yakıcak şekilde spor yap. Hangisi kolayına geliyosa. Yürüyüş ve şu parklarda olan bacak hareket ettirme bisikletleri çok işini görür başarılar dilerimm

Çok teşekkürler
hiç kaçamak yapmıyorum tabii daha 16 gün oldu. inşallah spora da başlıcam

bu sabah 92,1 kg
düne göre 200 gr almışım anlamadım
aslında hergün tartılmasam ama dayanamayıp her sabah tartılıyorum

ya anlamadım 100 gr 100gr verdim ama birden hoooop 1 kg almışım. İki gündür tartılınca moralim bozuldu ama diyeti bozmadım. Geçen hafta salı 92.9 kg gelmişim bu gün 93 kg arada 1 kg vermiştim ama geri almışım anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…