Spor olarak ne yapiyorsun canımKızlar bugün diyetim süperdi ama 2 dilim kek yedim
Ama bugün 1200 kalori yakmışım sporla
30 days shred yapıyorum canım ardından 20 dakika pilates yapıyorumSpor olarak ne yapiyorsun canım
Hey masallah30 days shred yapıyorum canım ardından 20 dakika pilates yapıyorum
2 günde bir evi baştan aşağı temizliyorum böylelikle 1200 klori yakıyorum
Evet herkes 65 kilo falan zannediyor ama ben tartıda da 65 görmek istiyorumHey masallahverdiğin kilodan daha zayif görünürsün o zaman
Yaa canım ne iyi ettin.
Evet herkes 65 kilo falan zannediyor ama ben tartıda da 65 görmek istiyorum
Benim de üstüm normal sayilabilir ama basenler beni mahvediyor ya.Evet herkes 65 kilo falan zannediyor ama ben tartıda da 65 görmek istiyorum
Aslında en güzeli biliyor musun yavaş olsun kalıcı olsun bosver bende bu ara biraz serbest bıraktım kendimi bi de bebek için tedaviye başladık şu an resmen baya yiyorum yani diyet falan yok bi iki haftaya duzene sokmayı düşünüyorum tabi kendimi ipin ucunu kaçırmadanYaa canım ne iyi ettin.Cok teşekkür ederim. Bir ileri bir geri gidiyorum kilo olarak. Psikolojik olarak iyiyim ama. Yavaş yavaş kilo vermek istiyorum. Ayda bir kilo olsa bile kar kardır. Yilda 12 kilo olur daha ne isteyeyim. O yüzden kendimi kasmıyorum.
Sen nasılsın canım, nasıl bir diyet uyguluyorsun
Insallah tedavin iyi gecer de hayirli bir evladiniz olur canım. Hicbir şey için stres yapma ve olumlu düşünmelisin. Kafan rahat olursa her şey olurAslında en güzeli biliyor musun yavaş olsun kalıcı olsun bosver bende bu ara biraz serbest bıraktım kendimi bi de bebek için tedaviye başladık şu an resmen baya yiyorum yani diyet falan yok bi iki haftaya duzene sokmayı düşünüyorum tabi kendimi ipin ucunu kaçırmadan
Aynen canım inşAllah öyle yapmaya çalışıyorumInsallah tedavin iyi gecer de hayirli bir evladiniz olur canım. Hicbir şey için stres yapma ve olumlu düşünmelisin. Kafan rahat olursa her şey olur
Benim de büyük bir basen sıkıntım varBenim de üstüm normal sayilabilir ama basenler beni mahvediyor ya.
Günaydın kızlarEvet canım düzenli paylaşım yapmaya çalışıyoruz. Benim de insulin direncim var ne yazık kiPazartesi ve cuma gunleri tarti günümüz. Bugün tartildiysan yazabilirsin
Gunaydin canimGünaydın kızlar
rengl yim şimdi pazartesi biter inşallah
Ödem olur gibi bitince ama
Pazartesi tartılıp yazarım inşallah
Sen ne yapıyorsun insülin direnci için doktor bana dikkat etmzsen şeker hastası olursun demişti düzenli spor çok etkili aslında yapılınca
Bende senin gibi metformin kullanıp bıraktım şimdi diyette ÍF yapıyorum bazen sıkılıyor kalori hesabına dönüyorumGunaydin canim
Ben de insulin direnci için bir süre metformin kullandim ama simdi kullanmiyorum. Düzenli yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama diyet konusunda dikkat edemiyorum. Tatli şeyler, hamurişi yemeye devam
Ben diyet yapmıyorum. Iki öğün yiyorum, canim ne isterse. Kalori hesabi yok. Korku yok. Kafa rahatKızlaar. Nasıl gidiyoe diyet ,spor ?
IF devam mıı
Eveet yarın tartı günümüz. Gitmiş olsun gramlarYarın tartı günümüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?