Bu seferde bu şekilde sömürmeye çalışıyolar.

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar önceki konularımı okursanız daha net anlaşılır. Genede kısaca söyleyeyim eşimin ailesiyle altlı üstlüyüz yeme içme maaş birdi kavga edince zor bela ayırdık yaklasık bir aydır küsüz konuşmuyoruz. Arada eşimle konusuyolar gerçi ama eskisi gibi değil. Ben hiç konuşmuyorum.
Şimdi sorun görümcem. Kız ilk başta konuşmuyordu şimdi ise son 2 haftadır evdeki şeylerden otlanmaya çalışıyor. Kek yapacak geliyo yarı malzemesini benden istiyor. Vermedim yok dedim. (bir dilim de göndermez gözüm oldugundan değil . kapıda mangal yakıyolar komsuya kadar gönderiyolar biz düsmanız sanki ha yanlış anlamayın zaten istemiyorum da ne kadar cimri davrandıklarını anlatmaya çalışıyorum.) Dün gelmiş bulasık detarjanı kabıyla doldur diye. Sinir oldum maaşı vermeyince evdeki malzemelere göz diktiler. Önceden maaş birken ben onlardan alıyordm simdi o aynısı yapıyor. Azcıcık doldurdum bu kadar kalmıs dedim. Normalde yigenini sevmeye gelirdi bugün de hiç gelmedi.
Dun usb getirmiş bundan sonra bizim tvden ders dinleyecekmiş sanki ben saatlerce mecburum onla oturmaya ders dinlemeye. Tabletide var yani bu zamana kadar tabletinden dinliyodu. Cocuk uyumuyo onun yüzünden. Ya alıp o usb yerini bozasım geliyor o derece gıcık oluyorum . Bide önceden laf sokmadan durmazdı simdi tam tersi bi iyi davranmalar (samimiyetsizliği gözlerinden okunuyor inanın)
Ya yanlış anlamayın cimri değilim ama Biliyorum arkası gelecek,bilerek yapıyolar.
Dün babası eşimi aramış gelirken bana 3 tane sigara al diye. Eşim yanımda para yok deyince alırsın alırsın sende var vs demiş. Almamıs tabi eşim. Durumlarıda gayet yerinde ihtiyacları yok anca kendilerine inek vs alıyolar yatırım yapıyolar.
Şimdi bunların arkası gelecek ben nasıl tavır alabilirim kızlar ya. Yazın kapıda çay içiyolar gelip şeker bizden çay demleme tüp bizim evden olacak alt kat ya. Bide birikim yapmaya çalışıyoruz inanın boğazımızdan bile kısıyoruz .
Büyütüyo muyum sizce? O kavgadan beri ne yapsalar gözüme batıyor zaten . en sinir oldugum şeyde bu şekilde sömürülmek abartıyor muyum sizce

Onlar devam ettiği sürece sizde onların kapısını çalıp sürekli biseyler isteyin. Eğer onlar vermezse sizde bunu kullanarak vermeyi kesersiniz.
Tabi en güzeli eğer durumunuz varsa taşınmak. Allah yardımcınız olsun.

Ne kadar nahoş meseleler bunlar
Evinizi taşımadan bu durumdan kurtulamazsınız
Haklısınız .. ya ne bileyim acaba surat felan yapıp küstürsem diye düşünüyorum da . Malum bi küserlerse kapıdan adım atmıyolar . Kv öyle şuan mesela ve cok mutluyum :) ölsem girmez o kapıdan

Haklısınız .. ya ne bileyim acaba surat felan yapıp küstürsem diye düşünüyorum da . Malum bi küserlerse kapıdan adım atmıyolar . Kv öyle şuan mesela ve cok mutluyum :) ölsem girmez o kapıdan
Küstürmeniz de hoş olmaz da bu durum da hoş değil.
Deterjan vs problem edilecek şeyler değil lakin bilerek yaptıklarını söylüyorsunuz, o zaman başka
Eşinize söyleyin ya da kendiniz direkt usulünce konuşun.

Evet orasıda doğru, biraz daha devam ederse dediğiniz gibi ya eşim yada ben düzgünce konuşurum gerçi ben konuşmam çünkü konuşamadan anlayan insanlarda değiller hemen yanlıs anlarlar:)

Evet orasıda doğru, biraz daha devam ederse dediğiniz gibi ya eşim yada ben düzgünce konuşurum gerçi ben konuşmam çünkü konuşamadan anlayan insanlarda değiller hemen yanlıs anlarlar:)
Bana kalırsa taşınıp sorunu kökten halledin rahat vermezler
Ama orada yaşayacaksanız da kanlı bıçaklı olup iyice huzursuz olmak yerine, usulünce söyleyin rahatsızlığınızı gerisi kendilerini ilgilendirir. İster yanlış anlasınlar ister doğru

Evet burdan taşınma gibi bi durumumuz yok şuanlık maalesef,en iyisi dediğiniz gibi , bide ben artık mesafeli olmak istiyorum,çok laubali olduk biz , buradada çok konu açtım. Telefonumu felan kurcalamaları vardı görümcemin. Bide sürekli yanyanaydık. Yeme içme birdi. ay kurtuldum bin sükür. Aşmıştı kendini yani . Altlı üstlü olsakta mesafeli olmak istiyorum artık

Maaş bir olunca bir eve deterjan alıp diğerine alınmıyor mu yada bir evin buzdolabı çalışmıyor mu bu nasıl iş nasıl sömürülen böyle yazık yaaa.

Maaş bir olunca bir eve deterjan alıp diğerine alınmıyor mu yada bir evin buzdolabı çalışmıyor mu bu nasıl iş nasıl sömürülen böyle yazık yaaa.
Aynen öyle maalesef eşim ne çalışrsa bütün maaşını annesine veriyodu. Aslada ayrılmam diyodu. Besleme gibi onların evinde onların istediğini yiyip içiyorduk bi ihtiyacımız olunca söylene söylene alıyolardı. zor bela kurtuldum. Şimdide bu çıktı

Hicbirsey verme
Deterjan cay seker yok kalmadi..de kapa kapiyi.

Dersini de kendi evinde calissin musait degilim .de

Mesafe konmamis henuz

Maasi kessen nolcak aynen devam ediyor bence

Elini cabuk tut

Oturduğunuz ev eşinizin ailesinin mi?
Evet ama eşimin parasıyla yapılmış evin çoğu şeyi. Ama tapusu babasında . Asla da vermez. Eşim kredi çekti arsa aldı maaş onlarla birken, bi gün kp herkesin içinde arsayı çeviriyim hallediyim X'in üstünden alacam zaten bırakır mıyım deyince eşime dank etti maaşı ayırmaya karar verdi. Adamlar paralarıda yiyodu bizede birşey bırakmayacaklardı yani bizde kendimize birikim yapmaya karar verdik

Çıkın demesinler şimdi bunlar size
Pek rahat duracak gibi gelmediler valla bana

taşınmadığınız sürece rahat edemezsiniz. ya da kapıyı açmayacaksınız iyice kavga çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…