Bu seferde bu şekilde sömürmeye çalışıyolar.

Şu alt ust oturupta bir yemeyi yada ortak keseyi anlamiyorum ya, bende altli ustluyum hersey ayri ama kv baslarda maasimizin bi kismini aldi ayliklari bizimkinin iki kati,kavga etmesem dahada alirdi mezarina goturcekler galiba arsalari tarlalari, bizim tarafta hep aileler maddi destek yapar cocuklarmz ev yer alsin derler ne diyeyim yuz vermeyin yoksa devami gelir

Hicbirsey verme
Deterjan cay seker yok kalmadi..de kapa kapiyi.

Dersini de kendi evinde calissin musait degilim .de

Mesafe konmamis henuz

Maasi kessen nolcak aynen devam ediyor bence

Elini cabuk tut
Evet ya. Gerçekten artık mesafeli olmak istiyorum ama cok samimiyiz. Görümcem zaten çok samimi içten gibi davranıyor ama amacı başka yapmacık. O laflar sokan kız gitmiş yani. Nasıl mesafe koyacağımı düşünüyüorum kara kara

İşte bende sizin gibi anlamıyordum bnde kavga dövüş zor ayırdım. Aynen bizimkilerde öyle ama bunlarda o yok maaşı vermiyor diye ogluyla konusmuyor kadın

her geldiğinde red edin yok müsait değilim kalmamış deyin eve sokmayın
yapamam deyin

Çıkın demesinler şimdi bunlar size
Pek rahat duracak gibi gelmediler valla bana
Nasıl yani evden mi. Öyleyse keşke deseler . Bu kavgadan sonra öyle bi konu geçti de yok ona gelince bırakmıyolar bizi. Kv çok düşkün zaten eşime. Eşimde bırakmıyo onları. Keşke taşınsak ama nerde...

Eşine dank etmiş madem yavaş yavaş işleyebilirsin adamı ordan çıkmak için. Geçen aya kadar eşinin maaşı da ayıracağına dair ciddi bir umudun var mıydı? Eğer yoksa baksana maaşı ayıran adam neden evden de çıkmasın ki? Orda kaldığınız sürece aynı tas aynı hamam devam eder hatta farkında olmadan eski düzene bile dönebilirsin. En temizi eşini işleyeceksin yavaş yavaş ama bıktırmadan ordan taşınacaksınız.

Evet çok haklısın ya gerçekten hiçççç umudum yoktu. Bırakın maaş ayırmayı kendi evimde yemek yapacgm bile aklıma gelmezdi. Gerçekten burdan taşınmak bizim için çok iyi olur. Ben yavas yavas eşimin kafasına koysam taşınma işini iyi olcak:) bi ara dedim ama , millet bile güler ev varken kiraya gitmemize dedi. Ben herşeyini kendim yaptım bu evin niye bırakıyım dedi. Ama bi erkek kardesi daha var. Onun olsun bura

Bide Bende öyle bi çene var ki bişey için bıktırıyorum resmen adamı farkındayım en büyük hatam da bu ama elimde değil

Yalnız bu konu bende aile ilişkilerine dair bambaşka bir pencere açtı. Maaştan nakit vermeyince parayı deterjan sigara olarak tahsil etmek ney yav

her geldiğinde red edin yok müsait değilim kalmamış deyin eve sokmayın
yapamam deyin

Kızlar bugün kaynanam markt dönüşü bize bi tabak hurma,üzüm,badem felan yolladı . Pek anlam veremedim kavga olduktan sonra bizden bi iğnelerini bile istediler. Barışmak felan mı istiyor acaba ? Gerçi önce bahcede kızıma bitane verdi baktı yiyor sonra tabak istetti görümceme. Kızım böyle şeyleri sevdigi için yolladı belkide. Şaşırdım bianda Kavgada bana size ne verdiysem naptıysam burnunuzdan gelsin 3 sene sana yemek pişirdim felan demişti hiiçiç istemeyerek aldım..

Kayınvalide eski düzene dönmeye çalışıyor olabilir. O sebeple beyaz bayrak uzatıyor belki size. Siz adamı bıktırmadan ev işini arada sırada, iyi zamanlarında açın kendisine. Olmaz diye birşey yok

sizi bir şekilde yiyecekler işte... öyle olmaz ise böyle olur diyorlar...ha altlı üstü oturun ha yanyana... yeterki diplerinde olun bir şekilde sömürürler

Kayınvalide eski düzene dönmeye çalışıyor olabilir. O sebeple beyaz bayrak uzatıyor belki size. Siz adamı bıktırmadan ev işini arada sırada, iyi zamanlarında açın kendisine. Olmaz diye birşey yok
Evet sanırım öyle. Eşimlede konuşuyolar benim ana kuzusu eşim sabah gitti mahalleden biri ölmüş cenazeye gittinizmi diye konuşmuş. İnşallah eski düzene dönmeye kalkmazlar çünkü büyük yemin ettim boşancam ozaman..

alın ama mesafeli olun yine
torun baldan tatlıdır
sizde aldığınız yiyeceklerinden gönderin
içiniz rahat değilse en azından borçlu kalmazsınız

Canim zaten eşinin maaşı çok yüksek değil. Bence her defasında istedigininnyarisi kadar ver, bizde de yok de, gelmemeye başlarlar inşallah.
Usb yerini ise kır gitsin, sinir oldum, çocuklu evde mi ders calisacakmis

Evet orasıda doğru, biraz daha devam ederse dediğiniz gibi ya eşim yada ben düzgünce konuşurum gerçi ben konuşmam çünkü konuşamadan anlayan insanlarda değiller hemen yanlıs anlarlar:)

belli ki eşin de bunların tavrını, yüzsüzlüğünü anlamış. kapıya bir şey istemeye geldiklerinde her seferinde kalmamış de verme. sen de evine alışveriş yaparken azcık azcık al gerçekten ihtiyacın kadar. bir zaman sonra mecbur el çekecekler.

sen kıymete geçen gelin olmayı bilmiyorsun da ondan.
görümcen olacak cadıya yüz verme. kimse sizin evinize oğlumun evi abimin evi diye rahat rahat girip çıkmasın, yüz verme. ilk önce ders çalışma bahanesiyle gelmeye çalışan kızı defet. tvnin girişini falan da kırma. istemediğini söyle açıkça. burası benim evim, lütfen git kendi evinde kendi odanda çalış de. rahatsız oluyorum de. bir şey de.
senin eşiğinden adım atacakları zaman 5 kere düşünsünler, çekinsinler. eşinin hatırına, çocuğunun hatırına sen zamanla gelip gitmeye başlarsın sanırım ama maaş olayını bir daha birleştirmeyin, bir de evinizi kullandırmayın.

Anladım ki bizim komşular da benden otlanıyor

Yani eviniz den bir kab deterjan ile kek malzemesi götürdü diye sizi sömürüyor lar demek mı.?
Belki başka konular da haklı olabilir sınız ama bu konu da abartmışsınız çok rahatsız san iz taşının yani böyle konular açıp komik duruma düşmeyin lütfen üst katta ki bir komşunuz da olabilir di gelip sizden iki malzeme istedi diye sömürüyor olmuyor lar ki kaldı ki bunlar komşu değil.

Benim kvde de aynı şekilde gelip benim mutfaktan ihtiyacı olan şeyleri alırdı,ben işte olurdum ya da o ara banyoda olurdum oğlu kapıyı açardı vs,süpermarket tadında hem de,zeytinyağı makarna karabiber,ihtiyacı neyse ben de haşladım hiç hoşlanmıyorum eger mutfak alışverişini yetiştiremiyorsan oğluna söyle gelirken alsın ya da sana para versin,ben makarna var diye düşünüyorum suyu kaynatıyorum makarna yok 2 liralık şey için gıcık ettirme kendini bana dedim,bi daha gelmedi. Eşim eger böyle yükselmişsem sesini çıkarmaz bi de oğlun alsın para versin demişim salt kötü niyetli de olmuyorum,hoş bu yardımları yaparsa da gerilebilirdim çünkü maddi durumları gerçekten iyi,ama politik davrandım,davranırım genel tarzım bu

Canim zaten eşinin maaşı çok yüksek değil. Bence her defasında istedigininnyarisi kadar ver, bizde de yok de, gelmemeye başlarlar inşallah.
Usb yerini ise kır gitsin, sinir oldum, çocuklu evde mi ders calisacakmis
Aynen ya. Hiç yüz vermedim 2 dk sonra çıktı. Haziranda sınavı var bide. Benim kızda öyle ki hiç rahat vermez ama arada ben tv izliyorum o inadına usb yi alıp geliyo müzik açıyo kendi kendine takılıyo. Daha sınava çalışmasa bizden çıkmaz eminim. Bi iki daha gelirse kırıcam bu gidişle zaten bi işime yaramıyor ay ben olsam başkasının evinde o şekilde hiç yapamam ya . Ben onların evindeyken bana sığıntı muamelesi yapıyodu kendisi bizim evin hanımı sanki

Çok iyi yapmışsınız ya ihtiyaç olsa ben hiç dayanamam ama bunların ki öyle değil gıcıklık amaç bunu hissediyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…