- 3 Eylül 2018
- 9.096
- 48.338
- 548
- Konu Sahibi Gizemmkomut
Kv melek, gelin de peri olsa yine aynı evde mutlu olunmaz. Ki bir de arada kıskanç bir görümce var. Umarım arkadaşınız doğru düzgün bir karar verir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk nasıl cidden bilmiyorum bir erkek nasıl sağlam duruşlu olmalı onu da bilmiyorum sadece kardeşini kendine çok bağlamış şimdi de evlendikten sonra kardeşinin kendisini kislanicağindan korkuyor bir şey desede sana çok şey yapma onu diyor böyle olmaz ki.O zman yakın bir eve çıkın diyorum ona da olmaz diyor tuhafNormal olan, çocuğun kardeşine "evlense bile onu sevmeye devam edeceğini; ancak kendisinin de farklı bir hayat kurması gerektiğini" söylemesi ve yeni bir aile kurmaya herkesi hazırlamasıdır. Çocuk sağlam duruşlu değilmiş ki, ergen kardeşinden aynı şeyi bekleyelim.
İnsallah ya ben çok korkuyorum onun adına böyleleri evlilik sürecinde bile sorun çıkartıp benim basima gelen gibi nişan attiriyor ailesine en azından bu önceden kendini belli ediyor gösteriyor kıskandığınıKv melek, gelin de peri olsa yine aynı evde mutlu olunmaz. Ki bir de arada kıskanç bir görümce var. Umarım arkadaşınız doğru düzgün bir karar verir
Dubleks bir eve geçeriz diyormuş onun çözümü olarak da.Arkadaşimin hiç yok kendi annesi de ayrı yaşıyor o yüzden kendi Annem istemez diye de derdi var annesine anlattı çocuğu da taniyolar ama aileyi bu şekilde bilmiyolarBence bir kac yil beklesin gorumce evlensin gitsin ondan sonra bi dusunsun
Kendi ailesinde hic mi gelin yok kv si ile oturan yada ayri hangisi daha memnun Allahim yarabbim abisi falan yok mu arkadasinin yengesi gelip kendileri ile mi oturuyor
Hadi herseyi gectim dus isi nasil olacak insanlarda hic edep kalmamis
Kız kardeşi sıkıntılı dimi burda okuduğum bazıları işte siz abi kardeşin arasına karışamazsınız yazmış ama aynı evde yaşayacak insanlar için bu samimilik dert değil mi
O kadar o kadar çok haklısınız ki gerçekten sırf seviyorum diye kendini ateşe atmış olurYahu biraksin kiz kardesi. Adami dogru düzgün tanimiyor. Uzak mesafe iliski, kesin sadece 1 defa, tas çatlisin 2 defa görmüstür. Uzak mesafeli konusmak ile mesajlasmak ile karsindakini tanimiyorsun. Her ortamda nasil davraniyor, nasil oturup kalkiyor, arkadaslari ile nasil göremiyorsun.
Yani basli basina büyük risk. Üstüne kayin aile ile beraber yasamak resmen kendine atese atmaktir demek. O tanimadigin adami, tanima firsatinda olmaz. En basit beraber film izlemek istersen, söyle bacaklarini kaldiripta esine sarilamiyorsun. Istedigin yemekleri yapamiyorsun. Tam tersi canin yemek yapmak istemediginde yada temizlik yapmak istemediginde, olmuyor cunku tembel olarak görülürsün kv'de tarafindan. Seks zaten sadece yatak odada olur, oda sessiz senfoni, ve utana sikila banyoya gidip ses çikartmama derdi...
Yasayacagi kisacasi bir evlilik olmaz. Kölelik olur. Adam eve gelip sicak yemegini verecek, arkadasin evi temizleyecek. Kv'deye hizmet edecek. Görümce ergenliginden dolayi tripli olacak, onun triplerini çekecek. Sonra gecede iste sessiz senfonili seks. Sonra birde bebek baskisi olur ve cehennem levelini tamamlamis olur arkadasin.
Arkadasina de, birinin ailesinin yaninda yasayacaksa, kendi ailesinin yaninda yasasin. Hiçbir seks bu kadar kölelige degmez. Aklini basina toplasin.
O kadar o kadar çok haklısınız ki gerçekten sırf seviyorum diye kendini ateşe atmış olur
22 yaşında çocuk da 25 annesinin yanında kalacağını bilmiyor ailesi çocuk sadece bir kere onlarla tanışmaya gitti bu konuyu hiç açmamışlar haberleri yok olsa da zaten istemezler biliyorumArkadasin kaç yasinda? Annesi nasil müsade ediyor kv'denin yaninda kalmasina?
22 yaşında çocuk da 25 annesinin yanında kalacağını bilmiyor ailesi çocuk sadece bir kere onlarla tanışmaya gitti bu konuyu hiç açmamışlar haberleri yok olsa da zaten istemezler biliyorum
4 sene bitiyor sanırım 5 seneye girecekler ama dert başa evlilik yaklaşınca düştü işte hep diyorum niye daha önceden konuşmadınız diye cocuktuk diyor buluyor bir şeyler ama o da şimdi huzursuz olmaya başladı anlıyorum.Cokta gençmis arkadasin. Ikiside daha cocuk. Zaten erkekler daha geç olgunlasiyor. Adam resmen ergen daha. Yanliz evli kalsalar bile bu sorumlulugu zor tasirlar, kaldi ki kv'de evinde.
Ne kadar beraberlerdi daha damat adayi gelip tanismis kizin ailesi ile?
Bana sorarsan ortada o kizin sandigi kadar bir sevda yok. Sevgilisi, annesine hizmetçilik edecegi birini ariyor sadece. Gerçekten sevmek, emek vermek için daha yeterici kadar olgun degil ve onun yani sirasi ana kuzusu. Hayat bir yesilçam filmi degil. Hersey ask sevgi demek degil. Orda kv'de görümcenin donlarini yikarken görür o ancak ask sevgi neymis diye. Yazik ya kiza.
Cokta gençmis arkadasin. Ikiside daha cocuk. Zaten erkekler daha geç olgunlasiyor. Adam resmen ergen daha. Yanliz evli kalsalar bile bu sorumlulugu zor tasirlar, kaldi ki kv'de evinde.
Ne kadar beraberlerdi daha damat adayi gelip tanismis kizin ailesi ile?
Bana sorarsan ortada o kizin sandigi kadar bir sevda yok. Sevgilisi, annesine hizmetçilik edecegi birini ariyor sadece. Gerçekten sevmek, emek vermek için daha yeterici kadar olgun degil ve onun yani sirasi ana kuzusu. Hayat bir yesilçam filmi degil. Hersey ask sevgi demek degil. Orda kv'de görümcenin donlarini yikarken görür o ancak ask sevgi neymis diye. Yazik ya kiza.
Kendini de değil en çok annesini düşünüyor anem benden ayrı kalırsa üzülür diye, ee senin karın olucak kızda belki annenle anlaşamayıp üzülecek neden eşlerini düşünmez bu erkeklerArkadaşına söyle koşarak uzaklaşsın zaten uzaktaymış uzaklaşması zor olmaz. Çocuk bencil kendini düşünüyor kız da saf aşık
Teşekkür ederim yorumunuz için sonuna kadar haklisiniz bu tür evliliklerin çıkmazı yok malesefÖncelikle 22 ve 25 yaş hem kız için hem erkek için evlenmek için çook erken, hadi onuda geçtim bunlar gerçek anlamda evlenmeyecek bile; kaynanasının evine sığıntı gidecek, eve bırak bir bardak almayı, bardağın yerine bile kendi karar veremeyecek, üstelik kaynanasına ve o kıskanç kız kardeşe hizmetçi olacak, sadece gizli saklı kocasının cinsel ihtiyaçlarını giderecek ki ondan bile yan odada yatan bir kaynana ve görümce sayesinde birşey anlamayacak, kocası ile tek bir özel anı olamadığı, evlilikle ilgili tüm hevesleri içinde kaldığı ve buna kocası neden olduğu için ona saracak, sonra gelsin kavgalar, tabi bunun birde evdeki huzursuz ortamı ve karısının dırdırını bahane eden adamın gözünün dışarı kayması var ki evlere şenlik, bakın şu hayatta herkes kendine layık gördüğü kararları verir, bunun çok benzeri bir tanıdığımın başına geldi, kız oğlan istemiyor diye ayrı eve çıkmadı, babası başında yok diye büyük düğün yaptırmadı, yatak odasında başka eşya almadı, sonuç ne yukarda anlattığım bahaneye sığınıp aldatan bir koca, üstelik eşini aldattığı kız görümcesinin arkadaşı, adam eski karısına yapmadığı ne varsa yaptı bu kıza, ayrı ev tuttu, anlı şanlı düğün yaptı, eski karısı benim yuvamı niye dağıttınız dediğinde de o cadı görümcesi kıza hayatının dersini vermiş, şu hayatta herkes ederi kadar yaşar, arkadaşım istedi abim yaptı, kadın olsaydın sözünü geçirseydin diye yüzüne bağırmış, yani demem o ki madem arkadaşınız el kapısında hizmetçi olmaya, kendini istemedikleri şimdiden belli kaynana ve görümce evinde sığıntı gibi yaşamaya bu kadar meraklı bırakın yaşasın, hayatının dersini alır, ama kocası ilerde onu boşayıp yeni karısına ayrı ev tuttuğunda da sizin boynunuza sarılır ağlar artık. Zira bu tür evliliklerin sonu istisnalar hariç hiç değişmez sadece kişiler değişir ki birde ailesinin boşanınca bunu yüzüne vurması durumu da genelde işin bonusu olur
Çocuk daha önce bizim olduğumuz yerde yaşıyordu burda 2 aylık tanışırken kendileri başka şehre taşındı,arkadaşım lisans son sınıfta bu sene mezun olucak bakalım onun olduğu yere atanmak istiyor bilerek.Gorumce gider o kesin ama gidene kadar çok zorlanır o gittikten sonrada yine ayrı hayat yok dediginiz gibi kayınvalide varnerden tanışmışlar
kaç kere görüşmüşler
4 yıllık ilişki vs de ayrı şehirlerde nasıl ilişki boyutuna gelmiş bu iş
kızın işi gücü kendi ayağının üstünde duracak bir yaşam deneyimi var mı
görümce yarın öbür gün evlenir gider belki de tüm yaşam kv ile nasıl sürecek
40 yıl kv ile yaşayınca konu sahibi de nine olacak yaşa gelir
bazı şeyler gençlikte yaşanmalıdır
Çok dert oluyor değil mi bu görümce kıskançlığı bir zmanlar bende baş ederim diyordum ama sonradan vazgeçtimAsla asla asla.. Kaçsın hemen.. Böyle bir görümceyle 5 yıldır uğraşıyorum. Hala daha evlendiğimizi sindiremiyor, 2 cocuk doğurdum ikisini de kıskanıyor.