Bu seferki dert arkadaşımın

Çok dert oluyor değil mi bu görümce kıskançlığı bir zmanlar bende baş ederim diyordum ama sonradan vazgeçtim
Hem de nasıl. Benimki evleneceğimizi duyunca kurdeşen döktü. İlk bebeğime hamileliğimi duyunca ağlamaktan hastanelik oldu. Ay daha neler neler. Ben görmezden gelmeyi seçtim. Umursamıyorum. Kafam rahat :)

Hem de nasıl. Benimki evleneceğimizi duyunca kurdeşen döktü. İlk bebeğime hamileliğimi duyunca ağlamaktan hastanelik oldu. Ay daha neler neler. Ben görmezden gelmeyi seçtim. Umursamıyorum. Kafam rahat :)
Yaa inanmıyorum gerçekten ne tuhaf insanlar var bir de aynı evde yaşadığınızı düşemiyorum cidden sabırlı bir insansınız. Abisi ne diyor peki bu durumlara

Çocuk daha önce bizim olduğumuz yerde yaşıyordu burda 2 aylık tanışırken kendileri başka şehre taşındı,arkadaşım lisans son sınıfta bu sene mezun olucak bakalım onun olduğu yere atanmak istiyor bilerek.Gorumce gider o kesin ama gidene kadar çok zorlanır o gittikten sonrada yine ayrı hayat yok dediginiz gibi kayınvalide var

Bide lisans mezunu. Diger konuda 18 yasinda evlenenen, köye giden kizi kinamamak lazim o zaman :olamaz:

Burdaki yorumlari okudumu? Ne diyor?

Bide lisans mezunu. Diger konuda 18 yasinda evlenenen, köye giden kizi kinamamak lazim o zaman :olamaz:

Burdaki yorumlari okudumu? Ne diyor?
Bugün buluştuğumuz da göstericem.Iste insan sevince gözü kör mü oluyor anlamıyorum ki önüne bir sürü insan çıktı istemedi illa da o diyor.Dedim en son iş bana kaldı böyle olmicak

Yaa inanmıyorum gerçekten ne tuhaf insanlar var bir de aynı evde yaşadığınızı düşemiyorum cidden sabırlı bir insansınız. Abisi ne diyor peki bu durumlara
İlk zamanlar eşim bir iki hoş tutmaya çalıştı, sonra ben durumun abesliğini anlatıp kendim görmezden gelmeye başlayınca o da öyle yapmaya başladı. Yoksa aramızda sorun oluşturacağını düşündü. O öyle yapınca ben de üstelemedim açıkçası. Sabırdan değil de, umursamamak böyle bir durumda daha iyi bir tepki oluyor bence. Ekstra ilgi vs gösterilseydi karşı taraf durumu daha da abartabilirdi.

Çocuk daha önce bizim olduğumuz yerde yaşıyordu burda 2 aylık tanışırken kendileri başka şehre taşındı,arkadaşım lisans son sınıfta bu sene mezun olucak bakalım onun olduğu yere atanmak istiyor bilerek.Gorumce gider o kesin ama gidene kadar çok zorlanır o gittikten sonrada yine ayrı hayat yok dediginiz gibi kayınvalide var

o zaman bunları düşünmek için erken

önce okusun atansın

hala sevgili olurlarsa bakar oralara atanıp atanmamaya

o durumda da kadın kızı ile yaşar kızı evlenirse yalnız yaşar

bu bir elleri üzerinde olmayacak anlamına gelmez

ama adam ille de anam derse orada durmalı

anneannem Ankara nın göbeğince 80li yaşlarında yalnız yaşıyor 20 yıldır 5 çocuğu var

bir tanıdığımız var

4 çocuğu var

çok iyi geliri nerde ise her şehirde evi vs var

hayat deneyimi valla benden fazla

ülke ülke gezmişliği var iki çocuğu yurt dışında

ama bilin bakalım kiminle yaşıyor

uzman doktor gelini ve yüksek mühendis oğlu ile

gelin ve oğlan bozuldu boşanma davası açıldı vs sonra barıştılar

buna rağmen hala onlarla

gelin senden nefret ediyorum senden tiksiniyorum demiş

iki tuvaleti banyosu olan eve taşınmışlar

kadın inatla onlarla yaşıyor

oğluşu da ne diyeyim anneme diyor

valla başkaları bir iki demiş dinlememiş

benim konumum ona bir şey söylemeye çok uygun değil ama bana bir gün bu minvalde bir şey dese anında söyleyeceğim git kendi evinde otur diye

parası, variyeti, sağlığı yerinde, gezmesi tozması yerinde, yani Kanada'dan Amerika'dan söz ediyoruz gidiyor görüyor ama gelip gelinin başında oturuyor

o zaman bunları düşünmek için erken

önce okusun atansın

hala sevgili olurlarsa bakar oralara atanıp atanmamaya

o durumda da kadın kızı ile yaşar kızı evlenirse yalnız yaşar

bu bir elleri üzerinde olmayacak anlamına gelmez

ama adam ille de anam derse orada durmalı

anneannem Ankara nın göbeğince 80li yaşlarında yalnız yaşıyor 20 yıldır 5 çocuğu var

bir tanıdığımız var

4 çocuğu var

çok iyi geliri nerde ise her şehirde evi vs var

hayat deneyimi valla benden fazla

ülke ülke gezmişliği var iki çocuğu yurt dışında

ama bilin bakalım kiminle yaşıyor

uzman doktor gelini ve yüksek mühendis oğlu ile

gelin ve oğlan bozuldu boşanma davası açıldı vs sonra barıştılar

buna rağmen hala onlarla

gelin senden nefret ediyorum senden tiksiniyorum demiş

iki tuvaleti banyosu olan eve taşınmışlar

kadın inatla onlarla yaşıyor

oğluşu da ne diyeyim anneme diyor

valla başkaları bir iki demiş dinlememiş

benim konumum ona bir şey söylemeye çok uygun değil ama bana bir gün bu minvalde bir şey dese anında söyleyeceğim git kendi evinde otur diye

parası, variyeti, sağlığı yerinde, gezmesi tozması yerinde, yani Kanada'dan Amerika'dan söz ediyoruz gidiyor görüyor ama gelip gelinin başında oturuyor
Kadın gerçekten inat etmiş gibi duruyor çünkü böyle gezebilen bir insan tek de yaşayabilir.Allah her şeyin hayırlısını versin ama burda çocuk diyor ki benimle evlenen böyle evlenicek ben annemi ömrüm boyunca tek bırakmam diye

İlk zamanlar eşim bir iki hoş tutmaya çalıştı, sonra ben durumun abesliğini anlatıp kendim görmezden gelmeye başlayınca o da öyle yapmaya başladı. Yoksa aramızda sorun oluşturacağını düşündü. O öyle yapınca ben de üstelemedim açıkçası. Sabırdan değil de, umursamamak böyle bir durumda daha iyi bir tepki oluyor bence. Ekstra ilgi vs gösterilseydi karşı taraf durumu daha da abartabilirdi.
En azından eşiniz size hak vermiş anlamış bir de kızımız böyleyken biz gelini istemeyiz diyen kayınvalide tipleri de var o daha beter görünce dersin umursamazsın ama kayinvalide de karışınca iş zorlaşıyor

Kadın gerçekten inat etmiş gibi duruyor çünkü böyle gezebilen bir insan tek de yaşayabilir.Allah her şeyin hayırlısını versin ama burda çocuk diyor ki benimle evlenen böyle evlenicek ben annemi ömrüm boyunca tek bırakmam diye

işte muhtemelen bizimki de öyle demiş olabilir zira anneme ne diyeyim demiş

ama olmuyor aynı evde işte

okumakla vs de alakalı değil durum

sonra gider vs diye düşünmek de gerçekçi değil

İstanbul da yaşıyor bu insanlar yani kadının kimseye muhtaç olmayacağı bir yaşamı var, ayy ekmek alamaz anam modu yok ama uzman doktor gelin hanım hala kv ile yaşıyor yaşı da 40 üstü

işte muhtemelen bizimki de öyle demiş olabilir zira anneme ne diyeyim demiş

ama olmuyor aynı evde işte

okumakla vs de alakalı değil durum

sonra gider vs diye düşünmek de gerçekçi değil

İstanbul da yaşıyor bu insanlar yani kadının kimseye muhtaç olmayacağı bir yaşamı var, ayy ekmek alamaz anam modu yok ama uzman doktor gelin hanım hala kv ile yaşıyor yaşı da 40 üstü
İşleri çok zor inşallah evliliklerini daha fazla zedelemez.

Back
X