Bu şekilde borcunuz varken tatile gider misiniz ?

ribozoming

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2023
231
-91
28
Kızlar bir takım borçlar birikmişti onları düzene koymak için kredi çektim öncesinde anneme tatil sözü vermiştim şimdi o tarihe 1 hafta kaldı ne yapmalıyım ?
Gelirim 60-85 arası değişiyor kredimin 35 taksidi var 17.000 kiram var sizce 35 bin tl lik harcamayı 9 a bölüp tatile gitmem mantıklı mı?
Cookkkk fazlaca çalışıyorum aslında git keyfine bak diyorum sonrası ekstra bir ihtiyaç çıkarsa ne yaparım diye düşünüyorum annemi de çalıştığımdan beri bi götüremedim tatile. Siz ne yapardınız

Taksitle gidebilirsiniz. Ben çok öyle tatil yaptım. Ödeniyor bitiyor. Motivasyon için tatil de gerekli.

Şu an Ultra herşey dahil oteller de indirimler de var. Dilerseniz size özelden her sene gittiğimiz memnun kaldığımız Otelin ismini verebilirim

Taksitle gidebilirsiniz. Ben çok öyle tatil yaptım. Ödeniyor bitiyor. Motivasyon için tatil de gerekli.

Şu an Ultra herşey dahil oteller de tatiller de indirimler de var. Dilerseniz size özelden her sene gittiğimiz memnun kaldığımız Otelin ismini verebilirim
Çok iyi olur :)

şimdi aylık 52 bin odemen var , elinde ortalama 20 bin kalıyor, birkaç ay biiraz harcamalarından kısabilirsen git yani

Ben olsam giderdim, bizim bu sene tadilat falan oldu baya içeri girdik gidemedim diye resmen depresyondayım. 2-3 günlüğüne bile olsa bir yerlere kaçıcaz inşallah.

Back
X