Bu şekilde ömür geçer mi sizce? Daha fazla dayanabilir miyim?

Ilişki olayı zaten ayrı bir dünya, herkesin beklentisi isteği farklı oluyor, ilk zamanlar eşim tanıdıkça anlar beni dedim ama yok o bencilliği bırakmadı ben de bencil oldum sonunda ama çok hassas bir konu bu zorlama ile olan şeyin duygusal olarak pek anlamı olmuyor, içinden gelmesini beklersen de beklemeyle kalıyorsun, ama eşim için durum aynı değil duyguya ihtiyacı yok gibi geliyor bana o esnada

Cok da yeniymis
Uzmanlar evlenenlere evliliklerine 5 sene vermelerini soyluyorlar bosanmalarin cogu ilk bes sene icinde olurmus
Siz yine iyisiniz insanlar yaninda kakara kikiri oldugunuz bi esiniz var
Ne bilim ben bi kiyamadim size

Sen de ona onun bi meta oldugunu hissettirsene sadece cinsellik ve para icin onunla evli oldugunu yoksa ilk firsatta tekmeyi basacagin imajini ver
Sen diyorsun ya hani cinsellik icin varim ben ona karsi o da kendi icin desin para ve cinsellik icin varim ben ona karsi

Para olarak da yok ki ama, ben ondan baya fazlaca kazanıyorum hatta, evliliğimin ilk hayal kırıklığı da bu konuda oldu zaten, evlenmeden önce bikaç sene çalışmaya ara vermek istediğimi söylemiştim kabul etmişti sonra ben işten ayrılacağım diye sülalesinin yüreğine iniyordu nerdeyse!
Ben tam dilekçemi hazırladım vermek üzere iken apar topar tayin istetti hiç istemediğim bir şehirde buluştuk, evi taşıdık apar topar... Şimdi çocuk olsa ücretsiz izne ayrılırım iki sene dediğimde saçmalama sen çalış ben ayrılırım ben bakarım çocuğa diye şakalar yapıyor, meme de takar emzirirsin çocuğu diye dalga geçiyorum.

Ama cinsellik konusunda dediğin gibiyim zaten onun da pek umrunda değil bu hatta işine bile geliyor :/

Aslında terketmek istiyorum ,
Sorum şu
Böyle hayat geçer mi sizce ?
Hayat geçer de geçen sizin ömrünüzden geçer ve bu riske girmenize hiç gerek yok kısadan terk edin ve boşanın kızım 4 yaşındaydı terk edip boşandığım da bir kere bile pişman olmadım iyi ki de yapmışım dedim. Boşandıktan 10 yıl sonra şu anki eşime aşık oldum ve bir daha evlendim maşallah çok mutluyum.
Boşandığım zaman 25 yaşındaydım.
Ömür bir kere veriliyor canım ve geriye alınmıyor.

eşin ailesinden öyle gördü diye öyle davranmak zorunda değil.
sen de bu hayata katlanmaya, kv gibi çekmeye mecbur değilsin.
zaten şurada yaşayacağımız 60-70 yıl onu neden mutsuz geçirelim ki?
sevseydi sana muhakkak hissettirirdi. onun tek dünyası çocuğunuz olmuş. arada sevişmek isteyince de sen varsın işte.
ne kötü bir muamele şekli.
şahsen ömrümü beni sevmeyen biri için feda etmezdim.

Aslında terketmek istiyorum ,
Sorum şu
Böyle hayat geçer mi sizce ?

geçer. eger ruhsuz sevgisiz yapayalnız bırakılmış, her güne ölü gibi uyanacağın bir hayatı yaşamak istiyorsan geçer. ahh arkadaşım okuyunca içim yandı ya. sevgisiz bırakılmak hele ki bu kişi eşinse ölüm gibi.. ben hiçbir resmiyetim yokken sevgiliyken bile sevgisiz bırakıldığımda bütün yaşam enerjim sıfır oluyordu. hiçbir şey tat vermiyordu. seni o kadar iyi hissettim ki. ben boşanman taraftarıyım. bu adam seni sevmiyor. senden sevgisini ilgisini sıcaklığını desteğini esgirgiyor. kendime ait uyku düzeni bile kurdum demişsin sırf durumu normalleştirmek için kendini kandırmışsın. yapma. bu adamla geçecek her an kayıptır. ekonomik özgürlüğün varsa hiç düşünme bile hemen boşan.

neye göre iyi? duygu yoksa o cinsel hayat nasıl iyi olabilir anlamadım. cinsellik sadece fiziksel haz değil ki, hele ki biz kadınlar için.

Ya neden illede hayatın böyle geçmesine odaklışın ?? Düzeltmeye çalıştın olmadı ve mutlu değilsin. O halde al karşına ve konuş bunun son konuşman olduğunu ve eğer olmazsa ayrılacağını söyle ve yap . Ben hayatında başka birinin olduğunu da dusunmedim değil hani

Maşallah barekallah ...
Çok teşekkürler cevap için

Çok teşekkürler, içten cevabınız için..

Haklısın...
Teşekkürler cevap için ...

kocanin nesi var bilmpiyorum ama çocuk 5-6 yasinda olunca artik ona bebek denmiyor
çocuk dogurmandan mi etkilendi diycem ama cinsellik de sorun yok anladigim kadariyla
kocan eksikbiseyler var ama ne bilemedim
akil vijdan merhamet oloabilir mesela

boyle omur geçmez
basin sagolsun annen için ..

Erkekler cinsel hayatta duyguya önem verseydi şayet hayat kadınlarına aşık olurlardı bilmem anlatabildim mi?
Bir erkeğin yatakta iyi olması evlilikte sorun olmadığı anlamına gelmez.
Kadın için duygu önemlidir işte bu sebepten kadınlar aşık oldukları erkeklerle yatarlar erkekler de aldıkları hazza göre kadınlarla yatarlar.
Siz eşiniz için el altında hali hazır da bulunan HAZ makinesinden başka bişey değilsiniz.Size DEĞER vermiyor sizi sevmiyor önemsemiyor.Çocuğunu elbette sevecek çünkü kendi canından bir parça nihayetinde.
Çoğu erkek dışarıda görüp tahrik olduğu her hangi bir kadının hayaliyle eve gelip o hayali kafasında kurgulayıp evde ki nikahlı eşiyle beraber olacak kadar ruhsuzdur ama biz kadınlar önce duygularımıza önem veririz.
Sizde ki eksiklikte bu zaten.
Siz duygu istiyorsunuz heyecan istiyorsunuz eşiniz ise sadece tatmin olmak istiyor.
Bu durum da bu evliliği yürütmenin anlamı yok.Yada cinsel perhize girip tavrınızı koyun bakın o zaman neler olacak?
- Eşiniz size karşı iyi anlamda değişebilir.
- Eşiniz bu durumdan öfkelenip size şiddet uygulayabilir.
- Yada eşiniz sizi aldatabilir.
Yani en güzeli eşinizden cinsel anlamda UZAK durmayı deneyin.
Allah yardımcınız olsun.

Her halde biter bu evlilik ...
Erkeklerin de duygusal ihtiyaçları var , ben acı çekiyorsam o da çekiyor demek ki diye düşünüyorum , ben duygusal olarak tatmin olmuyorsam o da olmuyordur bence ...
Beni sevemedi demek ki , başka açıklaması yok ...
Israrla sevdiğini iddia etmesi ve beni sevdiğine inanması da çok çok garip ...
Daha anlatmadığım neler var , anlatsam eşim size sadece, bir sponsor ,bursiyer, yardım kuruluşu gibi gelir :) gülsem mi ağlasam mı bilemedim ,..

Sadece maddi desteği var bir de çocuğuna çok düşkün maşallah barekallah , Allah onu bozmasın ..
Cinsellik çoğu kişinin de burda yazdığı gibi tek başına bir şey ifade etmiyor , eğer tek başına bir şey ifade etseydi f.. Diye bir hakaret etme şekli olmazdı ... Saçmaladım mı bilmiyorum ama inşallah anlatabilmişimdir bu ifade ile demek istediklerimi ...

Sondaki sorunuza cevap vereyim.
Düzelmesi için hiçbir şey yapmazdım.

5-6 yıldır ayrı uyumak isteyen, sadece cinsel ihtiyaçları için yanıma gelen adamla aramı düzeltmek için hiçbir şey yapmaz, cinsel isteklerine de karşılık vermezdim.
Ayrıca bu duruma 5-6 sene de sabretmezdim.

Siz sağolun , annenize Allah güzellikle dolu uzun ömür versin ...
Teşekkürler

Benim anlamadığım konu şu;
Aranızda duygusal bir bağ yok yanınıza gelip hadi sevişelim diyor siz de tamam deyip sevişiyorsunuz sonra kalkıp gidiyor öyle mi?
Bu durumu nasıl kabullenebiliyorsunuz ,anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…