Benim anlamadığım konu şu;
Aranızda duygusal bir bağ yok yanınıza gelip hadi sevişelim diyor siz de tamam deyip sevişiyorsunuz sonra kalkıp gidiyor öyle mi?
Bu durumu nasıl kabullenebiliyorsunuz ,anlayamıyorum
kusura bakmada nasil cinsel hayatin iyi oluyor? iliskiye girip kendi odasina mi cekiliyorCinsel hayat çok iyi arkadaşlar , ama duygusal olarak yok, adeta duygusuz biri gibi geliyor, anlamıyorum, duygularını hiç ama hiç göstermemesi gerektiğini mi öğrenmiş , o halde neden çocuk doğmadan önce Böyle değildi, veya çocuğuna karşı gayet iyi , merhametli sevgi dolu vs .Allah bozmasın .
bazi erkekler nasilsa cocukta oldu bosanmaz diye dusunup asil yuzunu gösteriyor ...Cinsel hayat çok iyi arkadaşlar , ama duygusal olarak yok, adeta duygusuz biri gibi geliyor, anlamıyorum, duygularını hiç ama hiç göstermemesi gerektiğini mi öğrenmiş , o halde neden çocuk doğmadan önce Böyle değildi, veya çocuğuna karşı gayet iyi , merhametli sevgi dolu vs .Allah bozmasın .
benim annmde vefat ettiSiz sağolun , annenize Allah güzellikle dolu uzun ömür versin ...
Teşekkürler
Para olarak da yok ki ama, ben ondan baya fazlaca kazanıyorum hatta, evliliğimin ilk hayal kırıklığı da bu konuda oldu zaten, evlenmeden önce bikaç sene çalışmaya ara vermek istediğimi söylemiştim kabul etmişti sonra ben işten ayrılacağım diye sülalesinin yüreğine iniyordu nerdeyse!
Ben tam dilekçemi hazırladım vermek üzere iken apar topar tayin istetti hiç istemediğim bir şehirde buluştuk, evi taşıdık apar topar... Şimdi çocuk olsa ücretsiz izne ayrılırım iki sene dediğimde saçmalama sen çalış ben ayrılırım ben bakarım çocuğa diye şakalar yapıyor, meme de takar emzirirsin çocuğu diye dalga geçiyorum.
Ama cinsellik konusunda dediğin gibiyim zaten onun da pek umrunda değil bu hatta işine bile geliyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?