bu sessizlik neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her yıl gripten ölen insanların istatiğine internetten bir göz atarsanız aslında gribin ölüme kadar ciddi sonuçlar doğurabileceğini görürsünüz. Gerçekten gripse tabii.
İki kere aksırıp burnu akan herkes kendi kendine grip teşhisi koyduğu için, halk arasında grip basit bir şey sanılıyor.

Cicim ay ı bitiyor canım sonuç olarak vazgeçiliyor eşimle; sevgililik dönemde çok erken kuzenim bizi gördü ahanda kuzen gördü dedim dönüp ne dese gelin isteyin derse gelmem he dedi daha askerliğin bitmedi sen ne diyorsun dedim saçmalama dedim konu kapandı. Evlilikte hayaller ve gerçeklerin arasında çok büyük fark var, sende çok fenasın bu sıra da

Son düzenleme:
Ay çeyreğini okudum ölüyorum hastayım falan konu sahibi sizce bir ömür boyu alt tarafı grip olup ölüyorum triplerine giren adamı çekemeyen razı mıısnız?

Sizin sevgililik evlilikle taçlandıysa yine işi güzel noktalamışsınız artık bir şeyler dediysede olsun

Ben mi çok fenayım

Sizin sevgililik evlilikle taçlandıysa yine işi güzel noktalamışsınız artık bir şeyler dediysede olsun

Ben mi çok fenayım

ah ahhh kuzum noktalandı ama çok büyük sınavlarımız oldu bunlara şükür kuzum
çok fenasın canım ama çokta tatlısın

konu sahibi ne yaptınız evlendiniz mi?
hayir canim ya. adami gorsem de evlilik eksik kalsa. istanbul’daki secim sayimlari vs olayindan dolayi bunlari hep istanbul’a cektiler. mazbatayi bekliyoruz kara kara. istanbul isi hallolursa tekrar benim sehre donecek sonra evlilik

saka bi yana benim hevesim cok kacti o ilk gunlerdeki kisi degilim. yani ararsa konusuyorum, gelecek misin diye bile sormuyorum. o fazla titriyor bu sira. muhtemelen kacan kovalanir tarzi iliski oldu bu.

o ilişkide çok sağlıksız bir şeyler var! kaçan kovalanır değil o iş.

Ben sizin konunuzu merak ediyordum. Bu adam gercekten dengesiz. Siz zaten bir kusur aydir gorusuyodunuz,bir cok ilgili bir ilgisizdi. Simdi de belediye baskaniyla gorustum nikahimizi kiyar mi demesi,geldigimde nikah tarihi belirleyelim demesi vs valla ben olsam korkarim bu adamdan. Insan 1 aydir tanidigi daha dogrusu dogru duzgun tanimadigi yanyana bile cok az geldigi biriyle bu neyin evliligi yangindan mal kacirir gibi? Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda merak ediyorum.

Valla konu sahibi ileride bunu çocuklarına anlatmayı düşünüyor hiç bir şeyin farkında değil. Evlilik kısmına takılmış. Aşığız, seviyoruz, evleneceğiz modunda gayet pembe hayalleri var. İnşallah uyanır gerçek dünyaya döner diyorum. konuyu takipteyim ama biz ne desek boş gibi..

Ooooo as bayraklari ass saka bi yana hemcinsim adina uzuldum. Kulturlu tahsilli bir kadin kendine neden bu kotulugu yapar ki? Bir aylik iliski(!) Adam dogru duzgun yanina bile gelmiyor sonra da evlilik tarihinden bahsediyor. Ben 2 sene flortten sonra evlendim de yine de yeni yeni tanimaya basliyorum gercek anlamda... hey gidi hey..

İkide bir mesaj atacağına ara hastaysa konuş Watsap dışında mesajı hiç sevmiyorum.

aslinda bu benim cocuklarima anlatacagim kadar seksi bir hikaye degil. bir de zaten evlilik isteyen biri degilim bu hep netti bende ozellikle 20’li yaslarin sonunda tamamen benimsedigim hayatti. bu adama ilk anda vurulmak ve heyecani etkiledi beni. ve ne yazikki telefonda hadi bidaha gorusmeyelim diyemiyorum, mecburen gelmesini ve gorusmeyi bekliyorum bu sırada da izliyorum.
yani herkesi cevremizdeki insanlar gibi bilmeyelim olmaz mi? aman ben farkliyim, marjinalim bilmemne olayi degil. abuk sabuk, tanimadan ‘evlilik meraklisi’ olarak yaftalanmak can sıkıcı.

Tuhaf olaylar silsilesi 1 aylık berabersiniz evlenmeyi düşünüyorsunuz,adam hasta aramıyor sizde aramayıp mesaj yazıyorsunuz,oda hastayım deyip story falan paylaşıyor nereden tutsan elinde kalıyor.

1. Umarim gercektir ileride cocuklarima anlatabilecegim bir sey olur diyen sizdiniz. Bunu kafamdan uydurmadim.
2. Cevremde boyle insanlar yok. Evlilik lafi duyunca basi donenler yok neyse ki :)
3. Umarim bu kadar romantik olmak yerine biraz gercekci olursunuz. Sizin icin tek temennim bu!

umarim tesekkur ediyorum.

Adamın heyecanını yaşama ve de karar verme şekli psikolojik bir durum oldugunu akla getiriyor. Bipolar falan olmasın?
Yaşadığınız heyecanı anlıyorum,ama ben olsam psikolojik durumunu ciddi anlamda araştırırdım.bayağı bayağı ürpertici çünkü.
Ayrıca evlilik kelimesi kullandığı anahtar kelimelerden biri sanırım,belediye başkanından rica etmek falan aşırı uç

evlilik kelimesi beni de düşündürdü. ilk konuştuğumuz dönemler- arkadaşça vs- hiç evlenmeyi düşünmediğinden, ailesinin istediğinden ama bu şekilde rahat yaşadığından, ne bileyim gidip onbeş gün kamp kurduğundan falan söz etmişti.
sonrasını zaten biliyorsunuz, hani ilk buluşmamız içkili ortam eğlenceli falandı. orada ilk benimle evlen vs dedi. sonrasında hep böyle gitti.
fakat bu kadar 'evlilik' kelimesi odaklı olmamız bana acaba genelde ilişkilerinde bunu öne atarak mı kadınları tavlıyor diye düşündürdü. bir de ben 2.5 senelik ilişkimi yakın zamanda bitirmiştim. acaba 'ciddi ilişkisi vardı, takılalım desem kabul etmez' diye mi düşündü.

ya en basitini söyleyeyim, siz anlayın ne kadar sık evlilik konuşuluyor...
dündü galiba, "gel artık" falan dedim, "şu mazbata işi hallolsun bi an önce" dedim. (şu an istanbul'da çalışıyor bu seçim olayından dolayı oraya kaydı. ama normalde benle aynı şehirde. yani seçim bitince gelecek) "bizim nikahı istanbul'un başkanı mı kıysa, senin ikametin neredeydi" falan dedi. ve gayet ciddi sordu bunu :S
dedim bırak nikahı falan bi sen gel vs. öyle...

psikolojik sorun olarak şunu diyebilirim, çabuk geriliyor. ilk zaman tabiki algılayamamıştım. bugünlerde fark ediyorum çok basit şeyde alevleniyor ve kolay sönmüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…