- Konu Sahibi lightblue87
-
aslında bu yüzük getirmezse inancım tamamen biter anlamındaydı. yoksa tek taş almıyo adam bana, ninesinin yüzüğünü bana göre yaptırmış. söylediğine göre.Konuyu takip edenlerden biri de benim :)
Dahasi ben sizde o isigi gormustum o yuzden olayin normale donmesine sasirmadim. Lutfen siz de temkinli olun ki sasirmayin cunku bu adam pek guven vermiyor.
Yuzuk getirirse inanacakmissiniz belki adam memleketinde evli, nisanli ne kadar cabuk guveniyorsunuz sasiriyorum..
ilk sayfayı düzenlerken ben de afalladım. başı, sonu ortası garip ilerledi gibi oldu. sonunu yazabilmek adına konuyu açık tutuyorum. bir de açıkçası çok kötüydüm o dönem buraya yazmasam herhalde kendimi iyice yerdim. iyi geldi burası.Baştan editlerinizle beraber okuyunca tuaf geldi adamın davranışları bana..
Galiba herkes gibi sonunu bende merakla bekleyeceğim.
Umarım mutlu bir son olur.
aslında bu yüzük getirmezse inancım tamamen biter anlamındaydı. yoksa tek taş almıyo adam bana, ninesinin yüzüğünü bana göre yaptırmış. söylediğine göre.
vallaha çok istiyorum gerçek olmasını. gayet masal gibi anlatabileceğim bir şey olur ileride. yalan olursa kendime kızarım. saçma sapan inanıp tüm aileme anlattığım için.
ama chilcim hala sorum aynı. bu adam benden ne ister? yalansa her şey neden?
para değil konu, hani kredi çektirmiyo bana. yatmaya çalışmadı 2 aya yaklaştı gayet o konuda sakindir, ne peki... beni neden kandırmak ister ki bi adam? bunu çözemiyorum...
uzun süre once kız arkadaşı olduğunu biliyorum. beni bi rahatsız eden tırnakları uzundu, gitar çalıyorum dedi. bu bi belirti midir bilmiyorum ama ben de bu olasılığı düşündüm nedense. bana karşı arzulu tavırlarda ama sonuca yönelik hamlesi yok.Cinsel yöneliminden emin misiniz bu kişinin? Yani sizin dikkatinizi çeken bir şeyler oldu mu hiç?
uzun süre once kız arkadaşı olduğunu biliyorum. beni bi rahatsız eden tırnakları uzundu, gitar çalıyorum dedi. bu bi belirti midir bilmiyorum ama ben de bu olasılığı düşündüm nedense. bana karşı arzulu tavırlarda ama sonuca yönelik hamlesi yok.
Ben tuhaf bir şey göremiyorum. İlk zamanki ilgi hep devam edemez ki. Bence çok didiklemeyin yani, adam evlilik düşünüyor. Anlaşıyorsanız ne alaa demeyi unuttum, belediye başkanıyla görüştü "nikahı kıyar mısın" diye. "onur duyarım" demiş başkan, benimki beni arayıp "geldiğimde oturup bi tarihi belirleyelim" dedi. "sonra ben senin annenle tanışayım hemen, sonra da seni benimkilere getireyim. hızlıca halledelim. ama nikah tarihini bi an önce alalım" dedi. (belediye başkanını aradığına eminim adam iş için görüştüğümüzde beni de tebrik etti çünkü :S) böyle allak bullak bişyiin içindeyim kendimi tebrik ediyorum ben de
Siyasetle uğraşıyormuş deli gibi yoğundu herkes.kızlar tekrar selam. yolun sonuna geldik. adam ayın 3'ünde tamamen benim yaşadığım şehre dönüyor. bu aralıkta hiç gelmedi, size yazdığımdan beri. hep çok yoğunlardı, bahsetmiştim siyasetle uğraşıyor o yüzden dışarıdan da takip ettim hep o gittiği ilde çalışmalardaydı ki bu süreç bazen sabah 6, gece 3 gibi ilerliyordu. çok da tavır yapamadım yani gelemiyor diye.
bu sürede yine müthiş ilgilendi diyemem. bir geldi bir gitti ilgi anlamında, "çok yoğunum çok aşığım" yazdığı oldu mesela, ya da "günaydın sevgilim" yazdığı oldu. arada arayıp 2 dakika konuştuğu da oldu 45 dakika da.
ben kendimi baya geri çektim. bu bir taktik değildi özünde, "ben ilgi seven insanım demek ki bu karakter bana uygun değil" diye düşündüm. ilk zamanlar müthiş ilgili her dakika arayan soran adamın sonradan kaybolması....
ve "zaman vereyim" dedim şu süreçte, "gelince görüşelim" dedim. çünkü onu ilk tanıdığımda rutin hayatındaydı, rutin işindeydi. ağır işe geçince beni unuttu...
sinir stresten kilo verdim falan haha komik ama kendimi daha güzel hissettim. özgüvenim de yanlışlıkla yerine geldi, 'benim istediğim bu değilse gönderirim' moduna geçtim bir anda...
sanırım çarşamba gelecek. geldiği gün buluşmayı düşünmüyorum, zaten biz çıkınca genelde uzun otururuz ertesi gün işe zor gidiyorum. o yüzden cuma, cumartesi bana uyar, öyle derim. size de yazarım.
3 ay içinde evlilik neden? Ve evliliğe ikna eden sebep ne? Aceleci var burda sizi elinden kaçırmamak için veya bu işin içinde başka iş var huylandım ayrıca aşırı ilgili bir süre sonra bitecek özüne dönecek o ilgiyi istiyorsanız çok yorulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?