bu sessizlik neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence beni terk ettin bir hoşçakal demeden yerine normal konuşmaya devam etseydiniz daha iyi olurdu , ama olabilir insan her zaman mantık çerçevesinde düşünemiyor, hele aşıksa :) Biz şimdi oturduğumuz yerden bir şey hissetmeden çok rahat konuşuyoruz ama herkes aşık olup saçmalamıştır hayatında. Yaşın çok da önemi yok, heyecan , aşk her yaşta oluyor. Bu yaşta böyle mi davranılır diyenler için söylüyorum. Haberdar et bizi konuşmanızdan :)

bugün ilginç şekilde yolunda gitti. sabah günaydın mesajı attı, göreve gidiyormuş onu anlattı. fotoğraf falan atmış. ben de işle ilgili bir şey söyledim. ondan sonra bana yine işle ilgili bir şey deyip, sen iyi ki sevgilimsin benim demiş. biraz normalleşiyoruz galiba.

Sevindim, iyileşince keyfi yerine geldi, normale döndü demek. Mutluluklar

Bence dengesizligi hala var ama sende şuur gitmis :) Cok etkilendin belli yine de frenli git diyecegim ama bu olayda bile asiri tepkiliydin.Kontrollu gitmeni tavsiye ederim.

Bence dengesizligi hala var ama sende şuur gitmis :) Cok etkilendin belli yine de frenli git diyecegim ama bu olayda bile asiri tepkiliydin.Kontrollu gitmeni tavsiye ederim.
KESİNLİKLE. fazla çıkış yapmıcam, minimum yazıyorum öyle diyeyim. o yazdıkça cevap veriyorum şimdilik. çarşamba geldiğinde tam tavlarım, şimd uzaktan zor yani. bağımsız takılayım bu sürede. çok teşekkür ederim bu arada valla çok zor günler geçirdim iyi ki destek oldunuz

Ben bu adamdan hic iyi sinyaller almadim nedense. Simdi sen hislerinden dolayi ondan gelen en ufacik olumlu hamleye tutunuyorsun. Ama bilmiyorum, adamda guvenilmez tekinsiz bir durum var. Duygularla ilgili yani. Cunku basta bu kadar ilgili ölüp biten bir adam iki hasta olup da sana boyle tuhaf bir mesafe koymazdi. Ayrica keske hislerini bu kadar dile getirmeseydin, sana asiktim kafayi yedim en talihsiz cumle olmus. Ben bir erkek olsam ve karsimdaki kadin bana bunu soylese artik egom tavan tapar. Unutma ki bazi erkekler karsilarindaki kadina duygusal anlamda aci cektirmekten cok hoslanirlar. Adeta bundan beslenirler. Ve malesef bu adamin da boyle biri oldugunu dusunuyorum ve sen bunu gorecek durumda degilsin suan.

fazla temkinli davranacağım. ben de tedirginim dürüst olmak gerekirse. şu an çok algılayamıyorum "oh düzeldik mutluyum" moduna geçtim ama sakinleştiğimde sanırım beceririm kontrollü olmayı.

dengesiz ergen ruhlunun tekiymis iste
bi ayda boyle deli seven olur mu hic cok sacma

Siz de garipsiniz kusura bakmayın da. Anladigim kadariyla iki kez ayrılma konuşması yapmışsınız ama adamdan en ufak sinyal alınca geri dönüş yapmışsınız .bu kadar kolay ayrılıp barisirsaniz bu rutin haline gelir. Arkasında duramayacaksiniz bu ayrılık konuşmaları ucuz blof olur ki sizde öyle olmuş. Herkes sizi biliyor ama annesinin yanında 10 saniye bile telde konuşmuyor.

son durum kızlar...
günden güne daha normalleşiyoruz. yani aşkım canım hitaplarına başladı, bir konuda konuşurken 'aşktan ellerim titriyor' dedi mesela. ilk zamanlarda da böyle heyecanlıydı.
şimdilik daha iyiyiz diyebilirim kısacası. temkinli yaklaşma konusunda hala aynı fikirdeyim ama baya da kaptırmışım içim gidiyo şahsen. hani fazla aramıyorum, ara ara gözüküyorum falan ama zor oluyor. taktiğe döndürdüm mecbur:))
haftaiçi gelecek, 15 gün sonra da temelli benim şehirde olacak.

Ben acikcasi sizin konuyu takipte olucam, cunku bu adama hic guvenmedim. Duygusal dengesizlikleri var. Insallah yanilirim.

Ben acikcasi sizin konuyu takipte olucam, cunku bu adama hic guvenmedim. Duygusal dengesizlikleri var. Insallah yanilirim.
vallaha ben de takipte olacağım ya. o yüzden kapatmadım konuyu. kafamı karıştıran çok şey var hala. önceden de soru işaretli biriydim hep sorardım, güvenmezdim fakat bu son olay güvenimi baya sarstı. yani 37 yaş olgunluğunda hareket etmiyor mu ben mi çok saçmalıyorum kestiremedim. hani inşallah her şey yalan değildir, üzülüyormuşum bunu fark ettim

Aranız düzelmiş sizin adınıza sevindim ama ben arkadaşınızı pek güvenilir bulmuyorum umarım tekrar üzülmezsiniz.

Aranız düzelmiş sizin adınıza sevindim ama ben arkadaşınızı pek güvenilir bulmuyorum umarım tekrar üzülmezsiniz.
ben de korkuyorum çok. özellikle de boşa çabalıyor olmak yıpratır beni. çünkü şu an bile cool takılarak falan bi taktik yapıyorum enerji harcıyorum :S

37 yasinda bir adam da boyle yapiyorsa vah halimize! Bakalim sureciniz nasil ilerleyecek. Evlenmek icin olup bitiyordu ya, bakalim isteme soz vs resmi bir adim atacak mi?

37 yasinda bir adam da boyle yapiyorsa vah halimize! Bakalim sureciniz nasil ilerleyecek. Evlenmek icin olup bitiyordu ya, bakalim isteme soz vs resmi bir adim atacak mi?
bence bu adamın duruşu şunda netleşecek, illa evleneceğiz modundaydı ya en başından beri. o memlekete gittiğinde bana şey dedi, bunlarda aile yadigarı bi yüzük varmış onu bana göre yaptırmış. söz için onu takmayı düşünüyordu. yani geldiğinde o yüzük olursa anlarız ki ciddidir. getirmezse tamamen hayali karakterdir.

Himmm bakalim merak ettim simdi ben de.. gorucez.

Konuyu takip edenlerden biri de benim :)
Dahasi ben sizde o isigi gormustum o yuzden olayin normale donmesine sasirmadim. Lutfen siz de temkinli olun ki sasirmayin cunku bu adam pek guven vermiyor.
Yuzuk getirirse inanacakmissiniz belki adam memleketinde evli, nisanli ne kadar cabuk guveniyorsunuz sasiriyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…