- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
- Konu Sahibi ankarali_94
Yok cnm kalorifer de hiç söndürmüyoruzsesi tam anlayamadım ama genleşme-büzülme olmadığına emin misiniz?
ses kalorifer sönünce başlıyor olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm kalorifer de hiç söndürmüyoruzsesi tam anlayamadım ama genleşme-büzülme olmadığına emin misiniz?
sesi tam anlayamadım ama genleşme-büzülme olmadığına emin misiniz?
bu ses cnm bakabilir misinSiz yine de klozet kapağını kapatın , diğer tuvaletin deliğine de bol çamaşır suyu dökün olur da gelirlerse cikamasinlar.
balkon gideri , çamaşır ve bulasik makinesinin hortum giderlerini kontrol edin .
Evime girdikten sonra bayaa bi araştırdım ben bunları çünkü nerden geldiklerine akıl sır erdiremiyordum. bulasik makinesinin hortumunu kemirip girmişler bi kaç eve hepsini kontrol ediyodum yok.
Ta ki bigün vestiyerde kutunun içinde kemirilmis ayakkabimi gorene kadar çıldırdım resmen
O dolabın arkasında doğalgaz boruları vardı alciyla kaplı altlari onu kemirip girmişler artık gerisini siz düşünün.
korkutmak istemem ama durum bu , umarım yardimci olmusumdur ha bu arada evim 1 2. kat değil gayet orta katlarda. nasıl usenmeyip çıkıyorlar hayret ediyorum.
Video görünüyo dimi cnm evet ses yüksek geliyor klozetten falan çıkma ihtimali var mııBüyük ihtimalle fare ben evde göz göze gelmiştim sonrasında kapının altında tırnak ucu kadar çatlaktan girdiğini keşfettik anlicağınız çatlaktan bile girebiliyolar. Bizim evdeki fındık faresiydi ama sese bakılırsa bu patkan dediğimiz lağam faresi lağam borularında falan yüzebiliyolar yanı heryere giriyolar. O seste boru sesi gibi geldi bana acil ilaçlatın belirli yerlerede zehir koyun bence.
Ay valla kalbime inecek şimdiFare bu .
büyük biseyde galiba.
Ayy allah yardımcınız olsun(
Köyde yer tuvaletinde çıkabildiklerini duymuştum ama klozeti bilemedim bence sen işini sağlama al ben bile korktum burdan bizim evde çıktığında 1 hafta evde kalamamıştımVideo görünüyo dimi cnm evet ses yüksek geliyor klozetten falan çıkma ihtimali var mıı![]()
O f valla ölcem galiba benn bayılır kalırım görürsemKöyde yer tuvaletinde çıkabildiklerini duymuştum ama klozeti bilemedim bence sen işini sağlama al ben bile korktum burdan bizim evde çıktığında 1 hafta evde kalamamıştımVideo şeklinde ses gayet net.
kızlar bu adrese yükledim videoyu
Ay çok üzüldüm senin adına biraz internetten baktım da fare kovucu özel frekans yayan ses aletleri varmış bence hemen öyle bişey sipariş ver anca onunla kurtulursunuz yazılmış.O f valla ölcem galiba benn bayılır kalırım görürsem![]()
Evet biraz önce denedim sopayla vurdum kesildi ses bidaha gelmedi muhtemelen dediğiniz gibi üst katımızda zaten teraslı tek daire duvar arasından geliyor ses delme ihtimali varsa çok kötüDuvara vurduğunuzda duruyorsa faredir, fare 10. kata bile çıkar, 5 katlı apartman onlar için çocuk oyuncağı, ses duvar arasından geliyorsa çatıdaki bir boşluktan girmiş olabilir belki, fareler duvarları delebiliyor, sitede birkaç üyenin fareyle ilgili konusuna denk gelmiştim, bir tanesinin evi 9. kattaymış fare girmiş, bir tanesinin de duvarı delip çocuk odasına girmiş, siz vakit kaybetmeden ilaçlatın, alt ve üst kat komşularınıza da sorun, siz duyuyorsanız onlar da duyuyordur.
Eşinn ne yapppıyyooo bakıyomu öyle sanaEvet biraz önce denedim sopayla vurdum kesildi ses bidaha gelmedi muhtemelen dediğiniz gibi üst katımızda zaten teraslı tek daire duvar arasından geliyor ses delme ihtimali varsa çok kötü![]()
Çok teşekkür ederim cnm önerin için önlem almak lazım biran önceAy çok üzüldüm senin adına biraz internetten baktım da fare kovucu özel frekans yayan ses aletleri varmış bence hemen öyle bişey sipariş ver anca onunla kurtulursunuz yazılmış.
Yok ya çalışıyor o polis olduğu için 24 saat çalıştığı da oluyor şuan yok zatenEşinn ne yapppıyyooo bakıyomu öyle sana
Hep aynı yerden geliyor duvardanSanırım fare ama nerede olduğunu anlamak lazım
Ayyy kıyamam teksinde çare arıyonnnYok ya çalışıyor o polis olduğu için 24 saat çalıştığı da oluyor şuan yok zaten![]()