- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
- Konu Sahibi ankarali_94
Malesef öyleAyyy kıyamam teksinde çare arıyonnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef öyleAyyy kıyamam teksinde çare arıyonnn
Valla duyan duydu sanırımO videoda ses var mı gerçekten yoksa ben mi duymadım?
Fareler bina dışındaki çıkıntıları veya boruları kullanarak en üst kata kadar tırmanabilir, buldukları boşluklara girer tünel kazmaya başlarlar, binanız eskiyse ki 25 yıllık diyorsunuz, kullanılan kum demir vb materyaller çürümüştür, un gibi dağıtıp kazması kolay, dinlediğimiz ses bir kemirgen sesine benziyor, kedi olsa terasta olması lazım başka seslerde çıkarır, kirpi veya gelincik gibi hayvanlarda böyle ses çıkarmaz, fareden sadece kemirme sesi çıkar, siz eşinize söyleyin zaman kaybetmeden gerekirse tüm apartmanın ilaçlanması için komşularla konuşun, çünkü fareler çabuk üreyebilen canlılardır, 20 günde doğururlar, bir tane sanarsınız birkaç tane vardır, bence siz tüm apartman sakinleriyle konuşun, elbirliğiyle ilaçlatın apartmanı.Evet biraz önce denedim sopayla vurdum kesildi ses bidaha gelmedi muhtemelen dediğiniz gibi üst katımızda zaten teraslı tek daire duvar arasından geliyor ses delme ihtimali varsa çok kötü![]()
İkinciye açınca duydum Ay çok korkunç yaValla duyan duydu sanırım
Tamam teşekkür ederim biran önce halletmem lazımFareler bina dışındaki çıkıntıları veya boruları kullanarak en üst kata kadar tırmanabilir, buldukları boşluklara girer tünel kazmaya başlarlar, binanız eskiyse ki 25 yıllık diyorsunuz, kullanılan kum demir vb materyaller çürümüştür, un gibi dağıtıp kazması kolay, dinlediğimiz ses bir kemirgen sesine benziyor, kedi olsa terasta olması lazım başka seslerde çıkarır, kirpi veya gelincik gibi hayvanlarda böyle ses çıkarmaz, fareden sadece kemirme sesi çıkar, siz eşinize söyleyin zaman kaybetmeden gerekirse tüm apartmanın ilaçlanması için komşularla konuşun, çünkü fareler çabuk üreyebilen canlılardır, 20 günde doğururlar, bir tane sanarsınız birkaç tane vardır, bence siz tüm apartman sakinleriyle konuşun, elbirliğiyle ilaçlatın apartmanı.
Bence buyuk fare bu dedigim gibi.sesi dinledim pek kucuk biseyin cikarabilecegi sese benzemiyo.ayrica klozetlerden fare cikiyo canim.acik birakma sakinVideo görünüyo dimi cnm evet ses yüksek geliyor klozetten falan çıkma ihtimali var mıı![]()
5 katlı apartman cnm en üst katın bir altında oturuyoruz şuan diken üstündeyim resmen bir yerden çıkacak diyeİkinciye açınca duydum Ay çok korkunç yaama ben de fare olduğunu düşünüyorum fareler beton kazıp eve girermis geçen bi yerde okudum şu fareli pastane videosuna bakarken. Apartman dairesi mi? Bir de kaçıncı kat?
Korkutmayayım ama mermeri bile kemirebiliyorlar, bulundukları ortamda ne bulurlarsa yerler o yüzden aç kalıp kendiliklerinden ölme gibi bir durumları da yok, sabun yiyen fare bile gördüm.İkinciye açınca duydum Ay çok korkunç yaama ben de fare olduğunu düşünüyorum fareler beton kazıp eve girermis geçen bi yerde okudum şu fareli pastane videosuna bakarken. Apartman dairesi mi? Bir de kaçıncı kat?
Ay büyük olabilir bide gerçektennyüksek ses çıkıyo videoda az bild çıkmış ses vurunca bida gelmedi ama lavaboya bile giremiyorum ki o psikolojiye girdim şuan: (Bence buyuk fare bu dedigim gibi.sesi dinledim pek kucuk biseyin cikarabilecegi sese benzemiyo.ayrica klozetlerden fare cikiyo canim.acik birakma sakin
Bu seste kemirme sesine benziyor bir haftaya yakında aynı yerden ses geliyo alt katta oturan küçük çocuklu ailede var onlara da inebilir dikkat edelimKorkutmayayım ama mermeri bile kemirebiliyorlar, bulundukları ortamda ne bulurlarsa yerler o yüzden aç kalıp kendiliklerinden ölme gibi bir durumları da yok, sabun yiyen fare bile gördüm.
Konu sahibesi siz tüm apartmanı ayağa kaldırın yarın, sırf sizin evle ilgili değil gibi görünüyor, kaza kaza bir yerlere iniyor bu hayvan.
Korkutmayayım ama mermeri bile kemirebiliyorlar, bulundukları ortamda ne bulurlarsa yerler o yüzden aç kalıp kendiliklerinden ölme gibi bir durumları da yok, sabun yiyen fare bile gördüm.
Konu sahibesi siz tüm apartmanı ayağa kaldırın yarın, sırf sizin evle ilgili değil gibi görünüyor, kaza kaza bir yerlere iniyor bu hayvan.
Offf birde yanlizmissin gordum yorumlarda.cok zor biliyorum ama bence aklini dagitacak biseyler bul.yoksa cidden zor .Ay büyük olabilir bide gerçektennyüksek ses çıkıyo videoda az bild çıkmış ses vurunca bida gelmedi ama lavaboya bile giremiyorum ki o psikolojiye girdim şuan: (
Acaba çatıya mı tırmanıp kendine tünel kazmaya başladı yoksa aşağıdan mı? Dediğim gibi siz duyuyorsanız mutlaka komşularınız da duyuyordur, herkesle konuşup sorunu kökten çözersiniz, evin içinde olsa hemen bir kedi sokun eve derdim ama duvar arasında olduğundan kedi etkili olmaz sanırım.Bu seste kemirme sesine benziyor bir haftaya yakında aynı yerden ses geliyo alt katta oturan küçük çocuklu ailede var onlara da inebilir dikkat edelim
Gözüme uyku girmiyo valla bide büyük falan olabilir diyince iyice kötü oldu kalbime inecek nerdeyse.görürsem bir yerde ölürüm kesinTesadufen konuya denk geldim, esim bu gece evde yok, sehirdisinda, konuyla da alakam yok hatta videoyu da acmadim. Bu saate kadar uyuyamadim ve yazdiklarinizi okudukca sabahin nurunun yolunu gozliycem galiba:/:/konu sahibine Allah kolaylik versin:/
Mermer yediklerini İlk kez duydum betona bile çok şaşırmıştım. Geçen haftalarda annemin atölyesine dadanmışlar. 5 tane fare ölüsü attık. İlki açık kalan camdaki sineklikten girmiş, ev 1.kat bahçe var. Kakalarindan anladık onu hallettik, sonraki 4u nereden girmiş belli değil. Şimdilik fare zehriyle hallettik gibi ama inşallah taşı betonu yiyip eve delik acmazlar:))Korkutmayayım ama mermeri bile kemirebiliyorlar, bulundukları ortamda ne bulurlarsa yerler o yüzden aç kalıp kendiliklerinden ölme gibi bir durumları da yok, sabun yiyen fare bile gördüm.
Maaesef cnm dağıtamıyorum da kafayı yiyebilirim öyle diyimOfff birde yanlizmissin gordum yorumlarda.cok zor biliyorum ama bence aklini dagitacak biseyler bul.yoksa cidden zor .
Çok özür dilerim korkutma maksadım yoktu ama maalesef bu hayvan çok acayip birşey, siz korkmayın yine de sizin evinizde öyle birşey yok, dua edip uyuyun uykusuz kalmayınTesadufen konuya denk geldim, esim bu gece evde yok, sehirdisinda, konuyla da alakam yok hatta videoyu da acmadim. Bu saate kadar uyuyamadim ve yazdiklarinizi okudukca sabahin nurunun yolunu gozliycem galiba:/:/konu sahibine Allah kolaylik versin:/
Muhtemelen çatıdan başladı bu üst katımızdaki komşu 1 buçuk aydır yok bide hep aynı duvardan ses gelince kedide olmaz galibaAcaba çatıya mı tırmanıp kendine tünel kazmaya başladı yoksa aşağıdan mı? Dediğim gibi siz duyuyorsanız mutlaka komşularınız da duyuyordur, herkesle konuşup sorunu kökten çözersiniz, evin içinde olsa hemen bir kedi sokun eve derdim ama duvar arasında olduğundan kedi etkili olmaz sanırım.
Gözüme uyku girmiyo valla bide büyük falan olabilir diyince iyice kötü oldu kalbime inecek nerdeyse.görürsem bir yerde ölürüm kesin