• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sesten kafayı yiyeceğim

Sende uyu kardesim dene en azindan:/ ankarali_94 ankarali_94

Sağol cnm deneyeceğim :KK43:
Belki korkmadan uyumanıza faydası olur diye araştırdım, her evde bulunduğundan en azından şu an uygulayabileceğiniz bir yöntem buldum, soğan kokusundan nefret ederlermiş, yatacağınız odalarda yataklarınıza yakın yere soğan kesip koyun, kokusu sizi de rahatsız edecek belki ama bu kokuyu sevmezlermiş.

Belki korkmadan uyumanıza faydası olur diye araştırdım, her evde bulunduğundan en azından şu an uygulayabileceğiniz bir yöntem buldum, soğan kokusundan nefret ederlermiş, yatacağınız odalarda yataklarınıza yakın yere soğan kesip koyun, kokusu sizi de rahatsız edecek belki ama bu kokuyu sevmezlermiş.
Çok sağolun ellerinize sağlık yeterki yaklaşmasınlar bana ben koyarım teşekkür ederim:KK200:

Çok sağolun ellerinize sağlık yeterki yaklaşmasınlar bana ben koyarım teşekkür ederim:KK200:
Valla uyuyamamanız içime dert oldu, diğer arkadaşta siz de yalnızmışsınız, sorununuza çare olalım derken iyice korkuttuk, bari böyle bir çözümle korku ve uykusuzluğunuza derman olalım dedim.

Valla uyuyamamanız içime dert oldu, diğer arkadaşta siz de yalnızmışsınız, sorununuza çare olalım derken iyice korkuttuk, bari böyle bir çözümle korku ve uykusuzluğunuza derman olalım dedim.
Sağolun olsun öğrenmek istiyordum bu ses neyin nesi diye yardımcı oldunuz birden karşımda görsem kötü olurdum şimdi en azından onun olma ihtimali var ona göre davranacağım düşündüğünüz için teşekkür ederim

acaba kurt olabilir mi? yatagınız başılıgınız odanızda ki mobilyanız tahta ise muhtemelen kurt yiyor.
aynı şey benim odamda geçerli.yatak başlıgımı yiyen bir kurt vardı.
orayı delik deşik edince yer döşemesine geçti
şimdi onu kemiriyor
çaresi öldürmek ama tahtanın içinde görünmedigi için hala yaşıyor.
net dem bir araştırın isterseniz

Annemleerin evinde babamın yaptığı sedirden böyle katır kutur sesler gelirdi. Sanki dediğiniz gibi kazınıyor gibi. Annem tahta kurusu olduğunu söylemişti sediri yiyormuş. Sizinki de böyle bişey olsa gerek. Duvar içiyse fare filandır. Bu da pek korkunç tabi :)

Bizim evde de öyle sesler geliyordu. Haftalarca bulamadık sesi. Çeşitli yorumlar yapan oldu.
Sonunda yemek masası çökünce anladık ki, tahta kurdu bizim yemek masasını haftalardır kemirmiş ve içten içe bitirmişti.

Asansör boşluğu olabilir mi ? Bir arkadaşım da böyle bir ses kaydetmişti. Sonra arızayı giderince ses kesildi .

Kızlar merhaba bu saatte korktum uyuyamıyorum da duvardan kazıma sesleri geliyor sanki böyle bişey kazıyomuş duvardan çıkacakmış gibi genelde geceleri duyuyorum 1 haftadır böyle önceden yoktu böyle bir durum başına gelen var mı videosunu da çektimı çıkan sesi ama buraya atılmıyo alt veya üst kat değil bunu yapan başınıza böyle bişey geldi mi ne olabilir bakar mısınız kızlar

Faredir fare

Fare değil de kurt olabilir. Sesini rahatlıkşa duyarsınız ama videoya kaydedilecek kadar çok ses yapmaz. Bilemedim pek. Siz bi mobilyaları kontrol edin. Sesin geldiği yer yanıltabilir.

Azimli sıçan (fare) duvarı deler demişler. :KK70:
inşallah delemez

oradan ses geldikçe duvara vurun. ses kesilir o zaman. geçmiş olsun

Back
X