- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi mercandedee
-
Boşan biz evlenelim?Bugun grip oldum. Evi supuedu camasir yikadi
.disardan yemek soyledi hastaym diye.
Tamam soyleyeyimBoşan biz evlenelim?
Haklısın.Iyi taraflari varmi duzelirmi duzelirmyz diye bakiyorum ama bi yanim duxelmz diyor. Bana surekli temizlik dedigi icin nefret ettim temizliktn. Senin der evin sende yapacaksin dedim. Bana yattgi yerden buyuramaz.
Keraneden ciktin dedimSiz de siddet uygulamissiniz. Hep kadına siddet degil bu olay. Karsilikli hem fiziksel hem sözel siddet var. Destek alabilirsiniz.
Bezaa baska konulara bakarmisin. Bana sacma sapan bos yorum yapma.Haklısın.
Yani küfürün bile seviyesi olmalı.Sakinlesemedim. Hatta tem otoyoluna git calis orda sana o yakisir dedim.
Hayır psikolog degilim.Kontrolu edemiuorum. Oda dedgm gibi temozlik konusunda cok baskiladi Beni. Cocul var . Cocuklari gezdir diyorum . Daha bi yil gezmeye basladik. Illa itecem gotur diyecem. Bos vaktinde evde uyur. Hastaym diyor seker hastasiyms. Vs vs . Bu sebeblerden col kavga ettik. Sabir kalmadi artik.siz psikolgmusiniz
Ne kulturuBu kültür meselesi. Terapi falan yaş.
Sen onun kolunu kanatınca iyi ya seninki şiddet değilde onunki mi şiddetHassas tenim. Kolumda bimacyerde morluk var. Esim sikica tuttu Beni biraxi ondan oldu ama ins gore siddet dgl . Sakinlestirmek icin tutmus. Ama kolumu gorunce kinim artiyor. Siddet gore n kadinlar kervanina katilim diye kinleniyorum. Birbrimizi kufur ettik. Kolunu kanatttim onun. Oda zor tuttu kendoni ama sonucta kolum morardi basinca agriyp
Sagolun en aklica yprumlardanSalon kadını değilim.
Çok tepem atarsa ben de küfür ederim.
Ama 150, 200 mesaja da oha dedim :)
Yazık değil mi canınıza?
Bakin onu hiç umursamıyorum.
Muhtemelen yaptı yaptı çıldırttı sizi.
Ama sinir krizi falan çocuğuna nasıl faydalı olur insan.
Etkisi, gerginligi günlerce üstünüzde olur.
Rahat, sallamayan bir tip olun.
Hee, ne, anlamadım, duymadım, unuttum falan deyin.
Öyle her b.ka karisan erkeklere en yakışan kadın tipi.
Bahane buluyorsunuz bence altı üstü sizi tutup otturmuş. Hakareti kavgayı bir tek o değil sizde yapmışsınız bencil olmayınKavga ettik hakaretler oldu karsilikli. Ben sinir krizi ecirdim. Oda kollarimi tuttu sikica pturttu koltuga. Baktim kolumda morluk aciyo tabi dokununca. Cok hasassim. Biyere vursam biyerimi hemen morariyor. Esimde siddet gostermedim diyor. Ama beynim oyle demiyot
Morarma varsa siddettir
Simdi geldi cocuklari yatirxim birinn altinda nevresim yok. Diyoki nevresim niye sermedin yikanmis vardi . Git dedim sermrdim iste. Herseye biseybdemeSalon kadını değilim.
Çok tepem atarsa ben de küfür ederim.
Ama 150, 200 mesaja da oha dedim :)
Yazık değil mi canınıza?
Bakin onu hiç umursamıyorum.
Muhtemelen yaptı yaptı çıldırttı sizi.
Ama sinir krizi falan çocuğuna nasıl faydalı olur insan.
Etkisi, gerginligi günlerce üstünüzde olur.
Rahat, sallamayan bir tip olun.
Hee, ne, anlamadım, duymadım, unuttum falan deyin.
Öyle her b.ka karisan erkeklere en yakışan kadın tipi.
Erkekler takmiyorki unutuyo . Onun gibi unutmami istiyor hemen. Kavga ederiz yarin normal hayata devam etmemi ister ama soylenemler unutulmuyorBahane buluyorsunuz bence altı üstü sizi tutup otturmuş. Hakareti kavgayı bir tek o değil sizde yapmışsınız bencil olmayın
Kendisi düzen seven biri anladığım kadarıyla.Simdi geldi cocuklari yatirxim birinn altinda nevresim yok. Diyoki nevresim niye sermedin yikanmis vardi . Git dedim sermrdim iste. Herseye biseybdeme
Soyledim cokkkk kez. Ya yap ya konusma. Biraz bu huyunu kestim. Yardim I ev supuruyor camasir atiyo kurutuyo. Okdr. Hergun dgl tabiKendisi düzen seven biri anladığım kadarıyla.
Olabilir. Düzene uzak bir kadın seçmiş yapacak bir şey yok. Sürekli komut vererek küfür işitecek noktaya getirir ilişkiyi.
Madem düzen seviyor. Düzene yardımcı olsun.
Akıl vererek olmuyor düzen sevme. Aynen böyle söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?