Bu siddetmidir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi taraflari varmi duzelirmi duzelirmyz diye bakiyorum ama bi yanim duxelmz diyor. Bana surekli temizlik dedigi icin nefret ettim temizliktn. Senin der evin sende yapacaksin dedim. Bana yattgi yerden buyuramaz.

Hayır psikolog degilim.
Hastaysa tedavi olsun
Temizlik konusunda da siz elinizden geleni yapin ama eger ev isi sizdeyse o zaman işime karışma kendi tempomda planlama yapıyorum diyin ya da destek isteyin. Temiz gormek.istiyorsan temiz birak, sen de yardim.et diyebilirsiniz.
Esiniz terapi almayi düşünüyormuş alsin, iyi gelir mutlaka ama siz de öfke sorununuz için terapi alin bence. O kadar küfrü ben yesem o adamin yüzüne bakmam, ben iliskilerde yüz göz olunmasinin saygı sınırlarını kaldırdığını düşünüyorum. Saygi duymadigim ve kendisinden saygı görmediğim insanlarla muhatap olmayi doğru bilmiyorum.

Sen onun kolunu kanatınca iyi ya seninki şiddet değilde onunki mi şiddet

Salon kadını değilim.
Çok tepem atarsa ben de küfür ederim.
Ama 150, 200 mesaja da oha dedim :)

Yazık değil mi canınıza?
Bakin onu hiç umursamıyorum.
Muhtemelen yaptı yaptı çıldırttı sizi.
Ama sinir krizi falan çocuğuna nasıl faydalı olur insan.
Etkisi, gerginligi günlerce üstünüzde olur.
Rahat, sallamayan bir tip olun.
Hee, ne, anlamadım, duymadım, unuttum falan deyin.
Öyle her b.ka karisan erkeklere en yakışan kadın tipi.

Sagolun en aklica yprumlardan

Bahane buluyorsunuz bence altı üstü sizi tutup otturmuş. Hakareti kavgayı bir tek o değil sizde yapmışsınız bencil olmayın

Simdi geldi cocuklari yatirxim birinn altinda nevresim yok. Diyoki nevresim niye sermedin yikanmis vardi . Git dedim sermrdim iste. Herseye biseybdeme

Bahane buluyorsunuz bence altı üstü sizi tutup otturmuş. Hakareti kavgayı bir tek o değil sizde yapmışsınız bencil olmayın
Erkekler takmiyorki unutuyo . Onun gibi unutmami istiyor hemen. Kavga ederiz yarin normal hayata devam etmemi ister ama soylenemler unutulmuyor

Benim içim şişti yorumlarınızı okurken bu nedir ya allah kocanıza sabır versin çok zor valla iyi bile dayanmış size sizin yardım almanız lazım haraketleriniz normal bir insan davranışı değil bide çocuklarım falan diyorsunuz yazık o çocukların psikolojilerine allah sabır versin onlara.

Simdi geldi cocuklari yatirxim birinn altinda nevresim yok. Diyoki nevresim niye sermedin yikanmis vardi . Git dedim sermrdim iste. Herseye biseybdeme
Kendisi düzen seven biri anladığım kadarıyla.
Olabilir. Düzene uzak bir kadın seçmiş yapacak bir şey yok. Sürekli komut vererek küfür işitecek noktaya getirir ilişkiyi.
Madem düzen seviyor. Düzene yardımcı olsun.
Akıl vererek olmuyor düzen sevme. Aynen böyle söyleyin.

Soyledim cokkkk kez. Ya yap ya konusma. Biraz bu huyunu kestim. Yardim I ev supuruyor camasir atiyo kurutuyo. Okdr. Hergun dgl tabi
Genelde . Toplama bulasik bende tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…