- 23 Eylül 2018
- 544
- 639
- 103
- Konu Sahibi mercandedee
-
Anladığım kadarıyla eşiniz de şiddet görenler kervanına katılmış. Kolunu kanatmışsınız. Bazı şeyleri abartmaya gerek yok, sakinleştirmek veya kendi kolunu kurtarmak için sizi oturtmuş belli ki. Konuşup anlaşmak varken hakaret küfür vs sonucu böyle olur. Eşinizin de sizin de sakin olmaya ihtiyacınız var.Hassas tenim. Kolumda bimacyerde morluk var. Esim sikica tuttu Beni biraxi ondan oldu ama ins gore siddet dgl . Sakinlestirmek icin tutmus. Ama kolumu gorunce kinim artiyor. Siddet gore n kadinlar kervanina katilim diye kinleniyorum. Birbrimizi kufur ettik. Kolunu kanatttim onun. Oda zor tuttu kendoni ama sonucta kolum morardi basinca agriyp
Ben acaip titiz bi insan degilim ama cocugumu nevresimsiz yatirmam, esim yatirsa ben de sorarim niye sermedin diye, adam bi tik hakli benceSimdi geldi cocuklari yatirxim birinn altinda nevresim yok. Diyoki nevresim niye sermedin yikanmis vardi . Git dedim sermrdim iste. Herseye biseybdeme
Ya sen catlakmisin ?bu nasıl laf çocuklarım var diyorsun onların yanında birdeKeraneden ciktin dedim
Ben bunu okumamisim çok güldüm ya kadının kocasına bu lafı ettiğini ilk kez duyuyorum. Cinsiyetsiz ilişki ama tuttum. Kadın da dovuyo erkek de kadın da fahise diyo erkek deYa sen catlakmisin ?bu nasıl laf çocuklarım var diyorsun onların yanında birde
Kavga ettik hakaretler oldu karsilikli. Ben sinir krizi ecirdim. Oda kollarimi tuttu sikica pturttu koltuga. Baktim kolumda morluk aciyo tabi dokununca. Cok hasassim. Biyere vursam biyerimi hemen morariyor. Esimde siddet gostermedim diyor. Ama illa şaplak sesi cikacak aşağılık erkekler icin.
Ee yazik o adama sen kolunu kanat adamin o seni sakinles diye oturtunca kolun teninin hassasligindan morarsin birde morlugu gorunce siddet gordum diye kinlen adama !!! bence acilen tedavi alin ikinizde ozellikle sen cunki dusuncelerin cok acayip.Hassas tenim. Kolumda bimacyerde morluk var. Esim sikica tuttu Beni biraxi ondan oldu ama ins gore siddet dgl . Sakinlestirmek icin tutmus. Ama kolumu gorunce kinim artiyor. Siddet gore n kadinlar kervanina katilim diye kinleniyorum. Birbrimizi kufur ettik. Kolunu kanatttim onun. Oda zor tuttu kendoni ama sonucta kolum morardi basinca agriyp
Karsılıklı atışma olmuş bellıkı .Kavga ettik hakaretler oldu karsilikli. Ben sinir krizi ecirdim. Oda kollarimi tuttu sikica pturttu koltuga. Baktim kolumda morluk aciyo tabi dokununca. Cok hasassim. Biyere vursam biyerimi hemen morariyor. Esimde siddet gostermedim diyor. Ama beynim oyle demiyot
Morarma varsa siddettir
O ne demek ya morarma varsa şiddettirKavga ettik hakaretler oldu karsilikli. Ben sinir krizi ecirdim. Oda kollarimi tuttu sikica pturttu koltuga. Baktim kolumda morluk aciyo tabi dokununca. Cok hasassim. Biyere vursam biyerimi hemen morariyor. Esimde siddet gostermedim diyor. Ama beynim oyle demiyot
Morarma varsa siddettir
Geçmiyor malesefBenim de cildim çok hassas.. Morlukları geçirebilmek için yaptığınız bir şey var mı? Ben geçiremiyorum :/
Aksam gayet sağlikliyken sabaha bacaklafim morarmis oluyor yatagimin etrafi da bos halbukiGeçmiyor malesefhele hele demir eksikliği varsa daha uzun sürede yok oluyor sanki
Siz iyimisiniz ya buradakilerle dalga geciyorsunuz yada siz gerçekten bi pisikatriye görünün hiç normal değilsinizTamam soyleyeyim
Aksam gayet sağlikliyken sabaha bacaklafim morarmis oluyor yatagimin etrafi da bos halbukibir keresinde abim şaka olsun diye yanağımı sıktı 2 hafta mor gezdim kimlik cikarmaya nüfusa gittigimde adam morluğumu ben/doğum izi sandı o kadar diyeyim :)) köpeğim (35 kilo) üstüme atladı kolumu gören herkes şok icindeydi kavga mi ettin kim yaptı noldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?