Bu siddetmidir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladığım kadarıyla eşiniz de şiddet görenler kervanına katılmış. Kolunu kanatmışsınız. Bazı şeyleri abartmaya gerek yok, sakinleştirmek veya kendi kolunu kurtarmak için sizi oturtmuş belli ki. Konuşup anlaşmak varken hakaret küfür vs sonucu böyle olur. Eşinizin de sizin de sakin olmaya ihtiyacınız var.

Hımm morarmışsa şiddettir o zaman kanamışsa bir tık daha şiddet hattâ şey diyelim öldürmeye teşebbüs. Sinir krizi geçirip adamın üstüne saldırdığınıza göre ( bağırarak kanatmadiğınızı düşünürsek) adam baya bildiğin kendini korumuş. Adama saldırdınız dayağını yiyip oturmadı diye kinleniyorsunuz herhalde ortada şiddet yok en azından size karşı

Birazdan adamin agzini burnunu dagittim diycek sanki
Simdi geldi cocuklari yatirxim birinn altinda nevresim yok. Diyoki nevresim niye sermedin yikanmis vardi . Git dedim sermrdim iste. Herseye biseybdeme
Ben acaip titiz bi insan degilim ama cocugumu nevresimsiz yatirmam, esim yatirsa ben de sorarim niye sermedin diye, adam bi tik hakli bence

Ee yazik o adama sen kolunu kanat adamin o seni sakinles diye oturtunca kolun teninin hassasligindan morarsin birde morlugu gorunce siddet gordum diye kinlen adama !!! bence acilen tedavi alin ikinizde ozellikle sen cunki dusuncelerin cok acayip.

Karsılıklı atışma olmuş bellıkı .

O ne demek ya morarma varsa şiddettir
Ne güzel bi tanımlama bu :)
Kriz geçirene,bayılana vs osmanlı tokatı atılıyor ya
O misal yani eşin seni sakinleştirmek için oturtmuş oraya hemen adı şiddet olmuş.
Şiddetin ş sine tahammülüm yok ama sizinki biraz duygu sömürüsü gibi geldi bana

Saçmalamayın ne şiddeti. Sinir krizi gecirmissiniz ona zarar vermissiniz bu halinizin devam etmemesi icin kolunuzdan tutup oturtmuş. Durduk yere gidip kolunu tutup morartayım dememiş adam sakinlestirmek icin yapmış. Karsimda biri sinir krizi gecirse ben de aynini yapardım. Eger sizi oturtmasaydi adama saldiracaktiniz muhtemelen.

Geçmiyor malesef hele hele demir eksikliği varsa daha uzun sürede yok oluyor sanki
Aksam gayet sağlikliyken sabaha bacaklafim morarmis oluyor yatagimin etrafi da bos halbuki bir keresinde abim şaka olsun diye yanağımı sıktı 2 hafta mor gezdim kimlik cikarmaya nüfusa gittigimde adam morluğumu ben/doğum izi sandı o kadar diyeyim :)) köpeğim (35 kilo) üstüme atladı kolumu gören herkes şok icindeydi kavga mi ettin kim yaptı noldu diye

bi çare bulmak lazım bu duruma elbise falan giyemiyorum...
Bazen şakasına eşime takılıyorum. Kızdırma darp raporu alırım diye

Sizinki evlilikse ben bu evliliği çok ciddiye almışım demektir. Eşim bir kaç kez "la" diye hitap etti diye çok kırılmış uyarmıştım. Bunları söylese ya da söylesem ortada evlilik diye bir şey kalmaz. Siz diyorsunuz ya söylediklerini unutamıyorum diye sizinkiler de unutulacak gibi değil aslında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…