- 30 Nisan 2018
- 547
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi mercandedee
-
Yukardaki arkadas yazdi. Bu ofkeme sebeb oHala eşinden bahsediyorsun, kendi öfke sorununu görmezden gelme bence daha fazla.
Haklılık payın vardır sinirlenmen tabi ki de normal insanız, anormal olan sinirlenince eşine zarar vermen. Aynı şeyi eşin sana yapsa, senin yaptığın ya da yapmadığın bir şey için senin kolunu kanatacak kdr sinirlenip sana saldırsa? Ve açıklama olarakta sen beni sinirlenirdin ondan yaptım dese, normal karşılar mısın? Böyle bakınca sen ona şiddet uygulamış oluyorsun umarım anlatabilmisimdir.Yukardaki arkadas yazdi. Bu ofkeme sebeb o
Temizlik konusunda ustume geldi yillardir. Ne bileym bos zamanini cocukllarla aktivite yapmadi. Bende doldum artik.
Ağzınız beton santrali gibi. İki tarafında birbirine saygısı yok.Sakinlesemedim. Hatta tem otoyoluna git calis orda sana o yakisir dedim.
Offf..siz de çekilmezsiniz ya..Her şeye tepkili insanlar mutlu olamaz!Simdi geldi cocuklari yatirxim birinn altinda nevresim yok. Diyoki nevresim niye sermedin yikanmis vardi . Git dedim sermrdim iste. Herseye biseybdeme
Insan kendini ifade edemeyince (uzun sureler boyunca) sinirlerini kontrol edemez hale geliyor.bir nevi vucudun koruma mekanizmasi.bu en ufak tartismada bile oluyorsa sorundur tedavi gerektirir ama belli ki anlasilmamis bir kadin.anlasamamis iki kisi var.koldan tutup oturtmasi siddet degil bence.ama o da ofkelenmis.boyle durumda bir kisinin farkina varip geri cekilmesi gerekir.Kavga ettik hakaretler oldu karsilikli. Ben sinir krizi ecirdim. Oda kollarimi tuttu sikica pturttu koltuga. Baktim kolumda morluk aciyo tabi dokununca. Cok hasassim. Biyere vursam biyerimi hemen morariyor. Esimde siddet gostermedim diyor. Ama beynim oyle demiyot
Morarma varsa siddettir
Bence siz samimisiniz :) samimi olana canim kurban :)Böyle kavgalar eden, öfkesinden deliye dönen bir kadınım ben.
Ağzımdan bu söylediğinizin bin beteri de çıkar.
Ama size hiç normal değilsiniz diyorum, 150 mesaj diyorsunuz!
Bana göre 3 mesaj normal
Sonrası artık saykoluk, tedavilik bir durum.
Çoğuna göre ben zaten hastayım, siz düşünün...
Morarma varsa siddettir bu kadar anlamdan sığ bir cümle yok. Kolunuzu sıkıca tutup koltuğa oturtması şiddet değil ama karşılıklı kavga ve hakaret şiddettir.Kavga ettik hakaretler oldu karsilikli. Ben sinir krizi ecirdim. Oda kollarimi tuttu sikica pturttu koltuga. Baktim kolumda morluk aciyo tabi dokununca. Cok hasassim. Biyere vursam biyerimi hemen morariyor. Esimde siddet gostermedim diyor. Ama beynim oyle demiyot
Morarma varsa siddettir
Şiddeti siz uygulamışsınız, eşiniz sizi sakinleştirmeye çalışarak kendini korumuş.Hassas tenim. Kolumda bimacyerde morluk var. Esim sikica tuttu Beni biraxi ondan oldu ama ins gore siddet dgl . Sakinlestirmek icin tutmus. Ama kolumu gorunce kinim artiyor. Siddet gore n kadinlar kervanina katilim diye kinleniyorum. Birbrimizi kufur ettik. Kolunu kanatttim onun. Oda zor tuttu kendoni ama sonucta kolum morardi basinca agriyp
Her morluk şiddet değil bence. Benim cildim çok hassas en ufak bi yere çarpayım hemen morarır. Beyaz tenliyim. Damarlarım yüzeye yakın. Ufacık bir şeyde bile morarıyor. Hassas cildin varsa çok düşünme bu durumu bence.
Kendi kendine geçiyor zamanla.Benim de cildim çok hassas.. Morlukları geçirebilmek için yaptığınız bir şey var mı? Ben geçiremiyorum :/
İğneyi önce bir kendine batır sen. Sonda cuvaldızı kocana batrmayı denersin. Adama şiddet uygulayan sen kriz geçirirken seni tuttuğu için şiddet uygulayan kocan o nasıl çelişki çözemedim..Hassas tenim. Kolumda bimacyerde morluk var. Esim sikica tuttu Beni biraxi ondan oldu ama ins gore siddet dgl . Sakinlestirmek icin tutmus. Ama kolumu gorunce kinim artiyor. Siddet gore n kadinlar kervanina katilim diye kinleniyorum. Birbrimizi kufur ettik. Kolunu kanatttim onun. Oda zor tuttu kendoni ama sonucta kolum morardi basinca agriyp
Kolunu kanatırken de keyif aldınız mı?Keyiften evlendim
Ahahaha bunu dediniz mi cidden. O da demedi mi gel beraber çalışalım orda. Sende Benden farksızsın diye.Sakinlesemedim. Hatta tem otoyoluna git calis orda sana o yakisir dedim.
Kavga ettik hakaretler oldu karsilikli. Ben sinir krizi ecirdim. Oda kollarimi tuttu sikica pturttu koltuga. Baktim kolumda morluk aciyo tabi dokununca. Cok hasassim. Biyere vursam biyerimi hemen morariyor. Esimde siddet gostermedim diyor. Ama beynim oyle demiyot
Morarma varsa siddettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?