Bu siddetmidir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mercandedee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
547
130
103
37
Kavga ettik hakaretler oldu karsilikli. Ben sinir krizi ecirdim. Oda kollarimi tuttu sikica pturttu koltuga. Baktim kolumda morluk aciyo tabi dokununca. Cok hasassim. Biyere vursam biyerimi hemen morariyor. Esimde siddet gostermedim diyor. Ama beynim oyle demiyot
Morarma varsa siddettir

Kavga ettik hakaretler oldu karsilikli. Ben sinir krizi ecirdim. Oda kollarimi tuttu sikica pturttu koltuga. Baktim kolumda morluk aciyo tabi dokununca. Cok hasassim. Biyere vursam biyerimi hemen morariyor. Esimde siddet gostermedim diyor. Ama beynim oyle demiyot
Morarma varsa siddettir
sıddet ılla fızıksel olmaz hakaret etmıssınız krız gıcırecek kadar. dolayısıyla ıkınız de bırbırınıze yanlıs davranıyorsunuz. ılıskıler malesef sozler akıllardan cıkmazken yara bere kalpte yayıldıkca ayakta duramıyor.. bırı sınır olup ustume yuruyup kavga edıp agzına gelenı soyledıgınde onu kollarından tutmak bana sıddet gelmez.. ıkınız de ınsansınız konunun detayını bılmedıgımden sıddet uygulamıs dıyemem. bıraz sakın davranmasını bılmelı dur dıyebılmelı kendıne.. yoksa zaten olmuyor.

sinir krizi geçiren kişi genelde konuşarak veya sarılarak sakinleştirilmeye çalışılır, niye oturtmuş ki sizi? sizi korumak amaçlı mı yani düşerseniz başınızı bir yere çarparsınız kendinize zarar verirsiniz diye yardım mı etmek istemiş? Niye oturtmuş sizi? Sorunuzun cevabı bu sorunun dürüst verilmiş cevabına bağlı, morluk gösterge değil

sinir krizi geçiren kişi genelde konuşarak veya sarılarak sakinleştirilmeye çalışılır, niye oturtmuş ki sizi? sizi korumak amaçlı mı yani düşerseniz başınızı bir yere çarparsınız kendinize zarar verirsiniz diye yardım mı etmek istemiş? Niye oturtmuş sizi? Sorunuzun cevabı bu sorunun dürüst verilmiş cevabına bağlı, morluk gösterge değil

Sinir krizi gecirirken ayakta konusmak zor olur
sakinlessin diye oturtmustur belki :))

Her morluk şiddet değil bence. Benim cildim çok hassas en ufak bi yere çarpayım hemen morarır. Beyaz tenliyim. Damarlarım yüzeye yakın. Ufacık bir şeyde bile morarıyor. Hassas cildin varsa çok düşünme bu durumu bence.
Hassas tenim. Kolumda bimacyerde morluk var. Esim sikica tuttu Beni biraxi ondan oldu ama ins gore siddet dgl . Sakinlestirmek icin tutmus. Ama kolumu gorunce kinim artiyor. Siddet gore n kadinlar kervanina katilim diye kinleniyorum. Birbrimizi kufur ettik. Kolunu kanatttim onun. Oda zor tuttu kendoni ama sonucta kolum morardi basinca agriyp

Hassas tenim. Kolumda bimacyerde morluk var. Esim sikica tuttu Beni biraxi ondan oldu ama ins gore siddet dgl . Sakinlestirmek icin tutmus. Ama kolumu gorunce kinim artiyor. Siddet gore n kadinlar kervanina katilim diye kinleniyorum. Birbrimizi kufur ettik. Kolunu kanatttim onun. Oda zor tuttu kendoni ama sonucta kolum morardi basinca agriyp
O da şiddet gören erkekler kervanina katildim.diyodur koluna baktikça

karşılıklı şiddet olmuş
biraz sakinleşin yahu!

Şu yazılana bakınca baya karşılıklı şiddet.

Morarma varsa siddettir
Duygusal acı veren her şey şiddettir.

Morarma varsa siddettir
Size göre öyle ise ne yapacaksanız peki? Boşanacaksanız rapor alın. Boşanmayacaksanız unutun. Ayrıca tencere kapaksınız. Siz de onun kolunu kanatmışsınız. Suç tek tarafta değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X