Bu sorular beni bitirdi

adhen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
7
0
36
İstanbul
merhaba kızlar. hemen konuya gireceğim. bugün itibariyle 3 ay 4 günlük evliyim. 6 yıllık beraberliğin ardından benim zorlamalarım ve maddi yardımlarımla evlendik. Tek desteğim sevgisi ve ailesinin hiçbir şekilde yardımı olmadığını bilmemdi.Üçüncü hafta şiddet gördüm. Sebep çekmecede çorap bulamayışıydı ki yıkanmış ve katlanıp koyulmamıştı sadece. Daha sonra maddi zorluk başladı. Ailesi ödeyeceğim dediği beyaz eşya ve mobilya taksitlerini aylardır ödemiyor. Eşim para kazanmadı henüz çünkü serbest meslekte çalışıyor ve sigortasıda yok. Ben bir ayın sonunda çalışmaya başladım fakat eşimin ben gittikten sonra hala yatıyor olması ve evde herşeyi benden beklemesi canımı sıktı ve işten çıktım. Düğünde takılan bilezikler hariç tüm altınlar gitti toplam 60 adet çeyrek. Şuan cebimizde para yokki ben çok rahat bir şekilde bolluk içinde büyüdüm. Şimdi bir otobüs param yok kalkıp baba evine gidebilmek için. Düğün gününden beri gözümün yaşı dinmedi. Kimseyede anlatamıyorum. Son çare burada içimi dökmeye karar verdim. Ne yapıcam ben? Bunca zaman birlikteliğin sonunda böyle bir şey nasıl olur anlam veremiyorum.

yazdıklarını okudum ordamısın biraz konuşabiliriz elimden geldiğince sana yardım etmeye çalışırım

6yıllık beraberliğim sonunda evlendik demişsiniz 6yıl içinde nasıl biriydi eşiniz çok garip bu süre zarfında eşinizi tanıyamamanız ve niye evlenmek için zorladınız ki

canım yol yakınken ve çocuk yokken dön derim boşanmaya yanaşırsa hemen boşan ilk 3 hafta da şiddet uygulayan daha sonraları neler yapar..çalışmayan tembel adamlardan nefret ediyorum ya bide üstüne üstelik şiddet uyguluyo hasbam erkeksen evine para getirkarına vurmakla erkekliğini mi ıspatlıcaksın pasif aciz insan bunlar yaa..valla tatlım uzaktan davulun sesi hoş gelir dicen belki ama ailen aekandaysa hemen anlat onlara çekip alsınlar seni..bide bi zahmet eşinin sana uyguladığı şiddeti uygulasınlar bakalım ne oluyo

kötüymüş gerçekten... dışardan biri olarak baksan bitirmenin senin beden ve ruh sağlığın için, yaşam kaliten için daha iyi bir karar olduğunu göreceksin belki de sevdiğinden katlanmak istiyorsundur fakat kimse kusura bakmasın ama bir erkek herşeyden önce azimli ve çalışkan olmalı. evine ekmek getirmeyi bilmeli. zaten nasıl bir erkek bu durumu kendine yedirebilir ki anlayamadım lütfen kusura bakma çok sinirlendim eşinin bu durumuna... ayrıca 3 ayda böyleyse 3 yıl sonrasını gözünün önüne getir... yazık etme kendine

Çok sevdim ben. Hani tutku,bağımlılık her neyse adı öyle. Ailesininde desteği yoktu takıların bi kısmı haricinde. Para biriktirdi evimizi yaptı. Çok denedim ama ayrılmayı,ben denedim o denedim o bırakmadı. Çok duygusalım,kopamadım. Şimdi,değişik,başka... ve ailemin çokta destek vereceğini sanmıyorum maalesef

kendine zarar veriyorsun bence bunun intihardan farkı yok

Senin birey olarak kendi kararların olmalı Böyle düşünme lütfen.Sen canından bezmişsin.İlerde bebek olursa daha mı iyi olucak sanki?Ana baba ocağından 1 kişi çıktın 2 kişi dönceksin daha mı iyi olucak.Yapma böyle.Çalışan insansın kimseye muhtaç değilsin.Yol yakınken dön bence.

bir çok boşanma davasına girmiş bir avukat olarak bunları yazıyorum. Önce daha yeni, birbirimize, evliliğe, sıkıntılara, düzene yeni alışıyoruz böyle bir karar almamalıyım. Hem daha çok yeni aileme, eşe dosta ne derim diye susulur, sonra belki çocuk evin neşesi olur diye çocuk yapılır, çocuk olur bu sefer çocuğuma yazık biraz daha büyüsün babasız büyümesin denir. çocuk büyür,ee bu yaştan sonra artık ayıp olur denir.bir bakmışsın koca bir ömür tükenip gitmiş. Bence yol yakınken ya dönün ya da bütün ağırlığınızı gösterin. Yoksa üzülen, ezilen olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…