merhaba kızlar. hemen konuya gireceğim. bugün itibariyle 3 ay 4 günlük evliyim. 6 yıllık beraberliğin ardından benim zorlamalarım ve maddi yardımlarımla evlendik. Tek desteğim sevgisi ve ailesinin hiçbir şekilde yardımı olmadığını bilmemdi.Üçüncü hafta şiddet gördüm. Sebep çekmecede çorap bulamayışıydı ki yıkanmış ve katlanıp koyulmamıştı sadece. Daha sonra maddi zorluk başladı. Ailesi ödeyeceğim dediği beyaz eşya ve mobilya taksitlerini aylardır ödemiyor. Eşim para kazanmadı henüz çünkü serbest meslekte çalışıyor ve sigortasıda yok. Ben bir ayın sonunda çalışmaya başladım fakat eşimin ben gittikten sonra hala yatıyor olması ve evde herşeyi benden beklemesi canımı sıktı ve işten çıktım. Düğünde takılan bilezikler hariç tüm altınlar gitti toplam 60 adet çeyrek. Şuan cebimizde para yokki ben çok rahat bir şekilde bolluk içinde büyüdüm. Şimdi bir otobüs param yok kalkıp baba evine gidebilmek için. Düğün gününden beri gözümün yaşı dinmedi. Kimseyede anlatamıyorum. Son çare burada içimi dökmeye karar verdim. Ne yapıcam ben? Bunca zaman birlikteliğin sonunda böyle bir şey nasıl olur anlam veremiyorum.