Bu sorumsuzluk mudur? Ne yapmalıyım?

Yani sizi üzmek istemem ama adamın pek hayat kurmak gibi bir düşüncesi yok gibi.

Bunu da direkt sormadım çünkü sıkboğaz etmek istemiyorum ama bana iş güç birikim askerlikten sonra anca düşündüğünü söyledi. Ama şunu hesaba katmıyor ben o kadar sene beklemek istemiyorum.

Bana pek evlilik çocuk sorumluluk vs isteyen bi tip gibi gelmedi kusura bakma
Öyleyse de çok texat bi kişiliği var.
Bi an önce açıklığa kavuştursan aslında belki boşa zaman kaybetmemiş olursun

Benimde aslında bu yüzden kafama takıldı çünkü eğer en azından 3-4 sene sonrası için böyle bir düşüncesi yoksa zaman kaybetmek istemem. Bu nasıl sorulur bilmiyorum ama evlenme meraklısı gibi hissediyorum iyice kendimi.

Bence sormayın zaten tavrınız onunla evlenmek istiyor gibi değil yalnızca evlenmek istiyor gibi. Yanılıyor muyum?

Allam allam iyiki bişey yazdık okadar saçma yorumlarda bir benim yoruma mı takıldınız çok uzun yazmış onu demek istedim sizde benim yorumu okumak yada beğenmek zorunda değilsiniz diye biliyorum

O zaman hiç yazmasaydiniz.

....

Ne zaman evleneceginize bağlı.

Benim niyetim 3-4 sene sonra. Ama onun konuşmalarından anladığım okul,askerlik,iş,birikim bunların hepsi olup bitecek, ama tabi okulu şu an sallıyor kaç sene sallayacağı belli bile değil, ondan sonra düşünüyor. E ben o kadar sene beklemek istemem. Bunu bu şekilde konuşup söyleyemiyorum da evlilik meraklısı gibi görünmek istemiyorum. Nasıl açacağım konuyu bilmiyorum. Ya da sırf bu yüzden ilişki bitirilir mi bilmiyorum.

İlerdede işten cıkar zaten bole tipler yuva kurmaz

Sanki eksikliğini hissedecegiz ,öyle bir haber vermiş ki akıllara zarar.
Hahahaahah ben değilde siz hayatta neler yaşıyorsunuzda bu kafalardasınız bende onu merak ediyorum ya valla akıllara zarar ne demişim öyle hahahaha

Bence zaten okulu bitirmeyecek. Kendi de arada buna benzer şeyler söylüyor zaman geçiriyorum gibi.
Evlilik zaten hemen olsun gibi bir niyetim yok benimde kafamda 3-4 sene sonrası var. Zaten ona ben karışmam karışmak istemediğim için de bir şey sormadım ve yorum yapmadım ama kendi geleceğimi düşünmek zorundayım bu nedenle fikir almak istedim ne yapmalıyım diye.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama evlenme meraklısı olmanın nesi kötü
Bir evlat veriyor Allah tüm dünya cennet kokuyor
Gel de evlenmeye merak etme

ailesinin durumu nasıl?
ileride aile işi yada kendi işini mi yapacak? yoksa maaşlı çalışan mı olacak?

Sorunda bu zaten neyine güveniyor anlamıyorum. Ailesinin durumu iyi değil ona yardım edeceklerini sanmam ki zaten okulunu bitirmiş bir insan böyle bir beklentiye girmesine gerek yok ki benim ailemin durumu iyi ama ben bir an önce atanıp kendi birikimimi yapıp onlardan bir kuruş almak istemiyorum.
Maaşlı çalışan olacak.

okuduğunuz konulara yazın...

çocuk sizinle evlenmek istiyor mu? böyle bir plan yaptınız mı?

Evet istiyor. Evlilikten çocuktan konu açıldığında hep benimle ilgili planlar yapıyor özellikle son zamanlarda. Ama çelişki burda planlarımız çok farklı. Benim niyetim 3-4 sene sonra aile kurmak ama ona kalsa hem evlenmek istiyor benimle, ama iş güç askerlik için birikim için bekleyeceğiz biraz diyor. E o zaman niye zaman kaybedip okulu bahane edip çalışma hayatına atılmayı uzatıyor onu anlamıyorum. Bu konuyu açıp üstüne gitmek istemiyorum sonuçta bir yerde sevgiliyiz o kadar müdahale edip darlayamam ama kendimi ve geleceğimi de düşünmek zorundayım. Şaşırdım kaldım bilemiyorum.

Evliliği sizinle düşünmüyor gibi geldi bana. Biraz üzücü oldu ama

Bu da bir seçenek olurdu aslında en azından derdim ki adam zaten benimle böyle bir plan kurmuyor çalışmaz çalışmaz sana ne derdim kendime. Ama benimle evlenmek istediğini söylüyor. İş, güç, birikim askerlik için bekleyeceğiz biraz diyor.

Önemli olan sizin kendiniz icin ne planladığınızı. Dediğiniz gibi senelerce adamın keyifini beklemek var burda. İngilterede prensin karısına "waity Katie" (bekleyen Katie) diye takma isim vermişlerdi zamaninda bir Türlü evlenmedikleri için. Sizdende waity agresif olmasın

Evlilik planların yapmayınn derim. Üzülen taraf siz olursunuz.

Ortada bir yıllık bir ilişki var haliyle düşünüyorum plan yapıyorum hayal kuruyorum ama bunu öğrendikten sonra ister istemez kendimi geri çektim biraz. Benim beklentim farklı çünkü. Yaşlarımız 24-25 en azından biraz kendimiz çalışıp 3-4 sene sonra yavaş yavaş bazı şeylere adım atabiliriz. Ama beyefendi erteliyormuş çalışma hayatını şimdilik. Haliyle ne düşüneceğimi şaşırdım bende.

bazıları da var ya görüp duyuyoruz kızı yıllarca oyaliyor sonra bir ayda başkasıyla evlenip gitmiş. Onlar geldi aklıma konuyu okuyunca

Zaten henüz bende sorumluluk sahibi değilim. Yaşlarımız yakın 24-25. Benim niyetim çalışıp biraz birikim yapalım 3-4 sene sonra artık yavaş yavaş adım atarız bir şeylere. Ama hem evlenmek istiyorum seninle diyor bir şeyleri yoluna koyduktan sonra hemde şimdilik erteliyorum okulda bahanem gittiği yere kadar gider diyor. Ne yapacağımı şaşırdım yakasına da yapışmam sonuçta çalış diye. Onun hayatı. çıkamadım işin içinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…