- Konu Sahibi agresifkiz
-
Yani sizi üzmek istemem ama adamın pek hayat kurmak gibi bir düşüncesi yok gibi.
Bana pek evlilik çocuk sorumluluk vs isteyen bi tip gibi gelmedi kusura bakma
Öyleyse de çok texat bi kişiliği var.
Bi an önce açıklığa kavuştursan aslında belki boşa zaman kaybetmemiş olursun
Bence sormayın zaten tavrınız onunla evlenmek istiyor gibi değil yalnızca evlenmek istiyor gibi. Yanılıyor muyum?Benimde aslında bu yüzden kafama takıldı çünkü eğer en azından 3-4 sene sonrası için böyle bir düşüncesi yoksa zaman kaybetmek istemem. Bu nasıl sorulur bilmiyorum ama evlenme meraklısı gibi hissediyorum iyice kendimi.
O zaman hiç yazmasaydiniz.
....
Ne zaman evleneceginize bağlı.
İlerdede işten cıkar zaten bole tipler yuva kurmazİyi geceler arkadaşlar.
Dertlerimi buraya açıp fikir edinmeyi farklı bakış açıları kazanmayı çok seviyorum çünkü çok objektif ve mantıklı yaklaşıyorsunuz. İki üç gündür de aklıma takılan bir konu var. Sorun erkek arkadaşım. Kendisi yüksek lisans öğrenici 25 yaşında şu an, ilk yıl kaldı. Bu sene tekrar devam edecekmiş. Buraya kadar sıkıntı yok. Ben atanmayı bekliyorum ve gerçekten psikolojim bozuldu bir senedir. Artık çalışıp paramı kazanmak istiyorum. Aslında ailemin durumu iyi bana hemen çalışta demiyorlar ama geleceğimi hayallerimi düşünüp ayaklarım üstünde durmak maddi özgürlüğüme kavuşmak istiyorum. Erkek arkadaşımda bu atanma meselesini ne kadar taktığımı biliyor. Bana sürekli acele etme çalışırsın acelen ne diyor. Bu rahatlığını anlamıyorum. Üstünde durmadım ama hiç. İki üç gündür aramızda geçen konuşmaya kadar tabi. Bana dediği şu, yüksek lisans onun için oyalanmaymış çalışmayı erteleyebildiği kadar ertelemek istiyormuş. Bende öyle deyince tabi ki bir şey diyemedim çok fazla, karışmayı sevmem hayatına, müdahale etmem. Ama iki gündür kafama çok takıldı bu adam 25 yaşında, e okulu bitirme gibi bir niyeti yok bakılırsa, uzatabildiği kadar uzatacak sonra bunun askerliği iş bulması var. Ben şimdiden çalışıp ileride kendime ve çocuklarıma rahat bir hayat sunmak istiyorum ama onun bu düşüncesi benim biraz kendimi geri çekmeme sebep oldu ister istemez. Yarın öbür gün ne olacak bir hayat kurarsak? Sonuçta şimdiden biraz birikim yapmak geleceğe yatırım yapmak gerekmez mi?Yoksa ben çok mu yanlış düşünüyorum? Çok mu strese sokuyorum gereksiz yere kendimi ve ona haksızlık ediyorum? Fikirlerinize önem veriyorum, şimdiden teşekkür ederim.
SizeneO zaman hiç yazmasaydiniz.
....
Ne zaman evleneceginize bağlı.
Acaba askerlikten mi kaçıyor?
Hahahaahah ben değilde siz hayatta neler yaşıyorsunuzda bu kafalardasınız bende onu merak ediyorum ya valla akıllara zarar ne demişim öyle hahahahaSanki eksikliğini hissedecegiz ,öyle bir haber vermiş ki akıllara zarar.
Yahu ne saçmalamışsınız.Okusaydım fikir beyan ederdim
Okudum ve fikrim; bolumunu sevmedigi ya da okulunu bitirmeye inanci olmadigi yonunde.
Sorumsuzluk gibi gorunse de altinda baska bir neden olabilir ya da evlilige hazir gormuyordur kendini. Onun ne yapacagini sen belirleyemezsin. Sadece kendi hedeflerine odaklanmani tavsiye ederim.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama evlenme meraklısı olmanın nesi kötüBenimde aslında bu yüzden kafama takıldı çünkü eğer en azından 3-4 sene sonrası için böyle bir düşüncesi yoksa zaman kaybetmek istemem. Bu nasıl sorulur bilmiyorum ama evlenme meraklısı gibi hissediyorum iyice kendimi.
ailesinin durumu nasıl?
ileride aile işi yada kendi işini mi yapacak? yoksa maaşlı çalışan mı olacak?
Vallahi gören duyan küfür ettim aşşaladım falan sanır :))Yahu ne saçmalamışsınız.
Okumadığınız konuya neden böyle bir yorum yazıyorsunuz.
Bariz terbiyesizlik yaptığınız.
okuduğunuz konulara yazın...
çocuk sizinle evlenmek istiyor mu? böyle bir plan yaptınız mı?
Evliliği sizinle düşünmüyor gibi geldi bana. Biraz üzücü oldu ama
Askerliği bekletiyor zaten. Ama okulu da sallıyor. Bitirecek mi bilmiyorum. Bitse ne zaman bitecek. Ya da bitirmezse kaç sene çöp olacak sonra askerlik sonra iş bulma. E bunları sorup adamı bunaltamıyorum da. Ne düşüneceğimi şaşırdım.
Evlilik planların yapmayınn derim. Üzülen taraf siz olursunuz.
bazıları da var ya görüp duyuyoruz kızı yıllarca oyaliyor sonra bir ayda başkasıyla evlenip gitmiş. Onlar geldi aklıma konuyu okuyuncaBu da bir seçenek olurdu aslında en azından derdim ki adam zaten benimle böyle bir plan kurmuyor çalışmaz çalışmaz sana ne derdim kendime. Ama benimle evlenmek istediğini söylüyor. İş, güç, birikim askerlik için bekleyeceğiz biraz diyor.
25 yaş bi erkek için yuvamı kurayım coluk cocuga karışayım düşünceleri için oldukça küçük diye düşünüyorum. Daha bebe ya. Benim erkek arkadaşımda 25 yaşında çalışıyor ama hareketlerine bakıyorum sanki 15. ilişkimiz devam ederse 30 dan önce hayattan evlenmem şahsen anca olgunlaşır. Biz kadınlar biraz plancıyız, akışına bırakın biraz sorumluluk almayı er ya da geç öğrenecek sorumluluk sahibi olmadan da asla evlenmeyi düşünme bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?