Dilden dolayı iletişim kuramadık. Ama benden kaynaklıNasıl bir sorun yaşandı aranızda anlamadım tam olarak ama aramızdaki sorun beni kötü etkiliyor diyerek, en azından şuanlık, görüşmek istemediğini belli etmiş gibi.
Evet onları hatırladım şu an ben de öyle düşünüyorum. Ama sanırım dilden çok benim o anki duruşum çekingenliğimin onu uzaklaştırmış olmasından korkuyorum.Dil bence problem olmamali tlc de bir program vardi anna ve mursel adam tek tuk kelimeyle iletisim kuruyordu. Sonunda evlendiler cocuklari oldu. Sevgi olduktan sonra cabaladiktan sonra bir sekilde olur bence.
Asil problem su an bence onun depresyonda olmasi. Umarim iyilesir.Evet onları hatırladım şu an ben de öyle düşünüyorum. Ama sanırım dilden çok benim o anki duruşum çekingenliğimin onu uzaklaştırmış olmasından korkuyorum.
Kendimi Mürsel gibi hissediyorum
Umarım.. sizce yazmama nedeni depresyondan kaynaklı olabilir mi. Ve ben bu süreçte sessiz mi kalmalıyım, yoksa nasıl olduğunu sormalı mıyım.Asil problem su an bence onun depresyonda olmasi. Umarim iyilesir.
Beni kötü etkiliyor diyerek görüşmek istemediğini söylemiş gibi geldi bana ama zaten sorunlu bir tipe benziyor, kendinizi suçlamayaın sakın.Dilden dolayı iletişim kuramadık. Ama benden kaynaklı
bence sessiz kalın, yazmayınUmarım.. sizce yazmama nedeni depresyondan kaynaklı olabilir mi. Ve ben bu süreçte sessiz mi kalmalıyım, yoksa nasıl olduğunu sormalı mıyım.
Çok soru sordum ama
Yazmamasi bundan kaynaklidir bence siz yazmayin birakin tedavisini gorsun iyilessin ondan sonra tekrar denersiniz.Umarım.. sizce yazmama nedeni depresyondan kaynaklı olabilir mi. Ve ben bu süreçte sessiz mi kalmalıyım, yoksa nasıl olduğunu sormalı mıyım.
Çok soru sordum ama
Bilmiyorum iyileşme sürecinde olduğunu söylemişti.. haklısınız belki deAçık konuşacağım: Depresyon tedavisi gören birinden ne bekliyorsun ki?
Dibe beraber cekilirsiniz en fazla, dış görünüş para puldan önce ruh sağlığı gelir
Teşekkür ederimYazmamasi bundan kaynaklidir bence siz yazmayin birakin tedavisini gorsun iyilessin ondan sonra tekrar denersiniz.
Tek sorun dil değildirDilden dolayı iletişim kuramadık. Ama benden kaynaklı
Katılıyorum . İlla yedi yirmidört Yanyana sevgili olmanıza gerek yok . Arada bir halini hatrını sorarsın . O da depresyondan kurtulunca sana yazacaktır diye düşünüyorum . Adamın derdi kendisiyle şuan benceAçık konuşacağım: Depresyon tedavisi gören birinden ne bekliyorsun ki?
Dibe beraber cekilirsiniz en fazla, dış görünüş para puldan önce ruh sağlığı gelir
Ya ne zamandır aklıma gelmiyordu kahkaha attımDil bence problem olmamali tlc de bir program vardi anna ve mursel adam tek tuk kelimeyle iletisim kuruyordu. Sonunda evlendiler cocuklari oldu. Sevgi olduktan sonra cabaladiktan sonra bir sekilde olur bence. Asil mesele depresyon tedavisi gormesi belki sevgililiginizin ilerleyen doneminde olsaydi yaninda olurdunuz ama daha baslangicta bu zor olacak sizin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?