- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.058
- 448
Ya kadın doğrudan aklına geleni söylemiş işte kötü niyet sezmedim ama ben.sizi çok iyi anlıyorum. ben de tam olarak bunlardan korkuyorum işte. bu konular ilk gündeme geldiğinde böyle bir tartışmaya giriştik zaten. ve hatta ben kendi ailemin bazı yanlışlarını görebildiğim halde, o annesinin yanlışlarını göremedi. sonra ben biraz kendimi geri çekip, ayrılık lafları vs edince birbirimizi anlarız ilerde, işte ayrılmayalım gibi laflar etti. o şekilde devam ediyoruz. ancak şu da var evlendiğimizde zaten onun ailesi uzakta olacak, ben aileme yakın olacağım. ama mesela bayramda seyranda ailesiyle görüştüğümüzde o bizim evliliğimize nasıl yansıyacak orası muamma işte... bir de sevgilimin annesi aşırı gezme meraklısı bir insan. Şehirde yaşıyorlar ama köyden şehire geldiği süre zarfında sürekli gezmiş, kendini hiç geliştirmemiş. Annem de keşke bu kadar gezeceğine biraz kendisini geliştirseydi falan dedi. kendisini geliştirmemesi sorun değil ama nasıl desem her şeye islam gözünden bakıyor, tabii ki hepimiz müslümanız ama anneme namaz kılıyor musun dedi örneğin annem de işte işten güçten vakit bulduğumca kılıyorum dedi ( annem memur bu arada,) sevgilimin ailesi de ay olur muu kılmazsak yanarız vah vah tüh tüh diye olayı birden abartınca annem kendimi hiç namaz kılmıyormuş gibi hissettim sanki dedi. kadının bu şekilde fevri çıkışları çok fazlaydı. ondan annem hiç sevmedi ne yazıkki..
Ne bileyim böyle kokana bir şey olup kibirli olmasındansa bu tarz bi insan olması da daha iyi aslında.
Annenin sevmesi çok da mühim değil ki zaten uzak şehirlerde olacaksınız yılda 1 kez ya görüşürler ya gorusemezler.
Önemli olan sevgilinin hali tavrı.
6 yıl dile kolay bu nedenle çöpe atılır mı?
Ki ailenin senin duygularını 6 yılını hiçe sayıp da sırf kendileri sevmedi diye ayrıl demeleri de inanılmaz bencilce geldi bana.