Bu sorunun çözümü yok galiba.

Okurken gözlerim doldu...
Rabbim yardımcınız olsunn...
İki rahmetten birini nasip etsin...
Çok zor annen içinde baban ve kardeşin içinde...
Onlarada Rabbim sabır ve güç versin....
Okurken biran düşünmek zorunda kaldım hemen dagittim kafamdakileri....
Allahım sukretmemiz gereken ne kadar çok şey var...
Tekrar tekrar hatırladım...
Sizinde imtihaniniz buymuş Rabbim kolaylık versin hepinize...

Z zeytinagaci

Ara ara izin alsan zeytin o arada babanlar evden uzaklaşsa olmaz mı? Bazen bir gün bile öyle iyi geliyor ki normal insan gibi hissediyorsun. Ya da en güzeli sizin yanınıza Ankara ' ya kiraya gelsinler .Zaten kendi evleri değilmiş .İlaçları maması bezi v.s eşinde yardım ederdi.

Allah cc yardimciniz olsun Rabbim kimseyi elden ayaktan dusurmesin bu cok zor bi durum ama bu bir imtihan Rabbim bunu boyle yazmis annenin cektikleri ve senin cektiklerin bunlari hepsi yazilmis . o yuzden sabir cekip kendini Allaha birakman lazim . hatta ilk annenle tek kaldigin zaman konusabilirsin Rabbim bizimle annem uzulme de sen icine bi ferahlik gelir zaten . Rabbim.yardimciniz olsn ne diyecegimi inanki bilmiyorum cok uzuldum . abine ve babanada Allah cc hidayetini nasip etsin . dusmez kalkmaz bir Allah tir cc. Allaha.emanet ol dualarm seninle

Ne yap ne et babanı ikna et sizin bulunduğunuz şehre gelmeye ya da eşinle sen İzmire tayin isteyin.Bir anneye en yakın kızıdır.Eşinde vicdanlı birine benziyor size destek olur.

Baban bencillik yapmasın elbetteki eşinle olacaksın.Yeter çektiğiniz hasret.Annemin bu şekilde olmasına üzülüyorum orada bende rahat ilgilenirim sanada iyi gelir dersin.

Son düzenleme:
Cok cok gecmis olsun okurken kahroldum kardesinle babanada yazik ama annende bilincli olarak yapmiyo sabretmeleri gerek ama Burdan bunu yazarak utaniyorum cünkü ceken bilir ne kadar zor oldugunu Allah yardimciniz olsun yarina cikacamizin garantisi yok düsen kalkmaz bi allahtir

cok úzüldm òncelikle gecmiş olsun:-( insan eti agirdir diye bi laf vardir. dogruymuş demekki. yatanada zor bakanada zor ama bizimde o durumda olabilecegimizi unutmamak lazim. günah annenize:-(

Babaannemin bakıcısı vardı bir de ben.. çok zor günlerdi.. elimden geleni yaptim ama Şimdiki aklım olsa bin kat iyi bakardim.. vefat ettikten sonra aylarca ona sesimi yukselttigim anlar geldi aklıma.. kendimden nefret ettim.. hala ediyorum.. genctim diyorum.. çok yorgundum diyorum.. yok bahanesi yok.. yanlıştı.. hastaya bakmak zor ama kötü davranmak çok fena.. mutlaka yatılı bakıcı olmalı.. hep o bakmalı.. babanız ve kardesiniz bakamiyor bu net..

Valla can gozlerim doldu:'((((( sizden cok annenize uzuldum.mo kadar emek ver cocugunu buyut hasta olup bakima muhtac oldugunda sana boyle davransin.kocana kadinlik yap evlenrken hastalikta saglikta bi omur berabwrlihe soz ver ama boyle davran:'((((( kadin ölmek istyordur yaa kesin.valla kendimmisim gibi hissttim suan cok uzuldum keske okumasaydim..muhtemelen kardesin baban da cok uzuluyodur hatta belki annenizin uzulmesine bubkadr kizip oyle davraniyolardir bilemeyorum amaAllah im nolur annene acil sifalar versin sizlere de sabir ve merhamet..bakicidan vs anlamadgm icin bi fikir beyan edemiycem

Babam yirmi seneden fazla şeker hastalığı ni çekti. Son beş altı yılında Tüm organları etkilenmişti. Diyalize giriyordu göremiyordu ve daha bir sürü şey. Içinde yaşarken farkedemiyorsun. Anlayamıyorsun çektiği acıları sıkıntıları. Dağ gibi adam gözümüzün önünde eriyip bitti. Gerçi yaşımız kadar hastalığı vardı neredeyse. İnsan alışıyor mu bilmiyorum ki. Tek bildiğim kaybettikten sonra o kadar pişman oluyorsun ki. Keşke daha çok ilgilenseydim diyorsun. Çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. Erkeklerin hepsi mi aynı Bilmiyorum ama genelde kadının hasta olmasını pek çekemiyorlar zorlarina gidiyor. Kardeşin bir de gencse anlamiyordur muhtemelen

Rabbim kimseyi hastalıkla, özellikle de hastalıkla sınamasın.
beynin, gözün, kulağın çalışıyor, acı duyuyorsun, bütün duygularının farkındasın ama kendi bedeninde hapistesin.
Allah annecinize iki rahmetinden birini versin, sizlerin de yardımcısı olsun inşAllah.

Baban ve kardeşin vicdansız miş annem 7 yil dedeme yani kayinpederine bakti hemde bebek gibi dedem hem yatalak hem de alhzemir di
Annenizi yaniniza alin ve bir bakici tutun ama tedbiri elden birakmayin

Annenize cok üzüldüm.Allah ona da size de sabır versin.kimse istemez evlatlarına muhtaç olmayı.hele eşinden böyle laflar duymayı...
Benim annem yatalak olmasa da sık sık ortapedik ameliyatlar gecirirdi.heryerinde protezler vardı.kolunu başının üstüne kaldıramazdı.o yüzden ya babam ya ben yıkardim.saçlarını ben tarardım.cocukluğum anneme bakmakla geçti.6 yaşindan beri zaman zaman annemin altından almak zorunda kaldım.hiç gocunmadım .midem bulanmadı, üsenmedim asla.ama annem o halde bile ağlardı canım annem."sana bunları yaptirmak zorunda kalıyorum affet kızım beni "derdi aglayarak.ben de icerde o görmesin diye gizli gizli ağlardim.yani anneniz konuşabilseydi size diyecekleri aynı olurdu.çünkü benim annem sağlam zamanlarında bile durduk yere aglardı.çoçukluğunu yaşayamadın diye.hic bir sey demememe ragmen.ki annem sadece sakatti her işini kendi görurdü sık sık ameliyat olurdu; sadece ameliyat olduğunda bize ihtiyaç duyuyordu iste.15 yasindayken kaybettim annemi kalp krizinden...keşke olsaydi yanımda da hep baksaydım ben ona.Lütfen kardeşinize kendine gelmesini söyleyin.hatta gerekirse öyle cak cuk konuşurken ağzina iki tane yapıştırın!!!benim teyzemler bir gün misafirliğe gelmislerdi.annemin altindan alirken azıcik yataga dökmüşler.anneme demedikleri kalmadı.o kadını altı cıplak şekilde ayakta tuttular yataği değistirebilmek icin.annecim için için ağliyordu.yataği değiştirirken de söylendiler.anneme bakmaktan evlerini bilememişler de ikidebir hastalık çıkarmıs da falan.....kovdum onları evden.annemi sildim temizledim mis gibi yatirdım.daha 11 yaşindaydim.ellerini ayaklarını öptüm.sarılıp ağladık.bunun gibi cok sahne var zihnimde ve kapanmayan yaralarım....ay cok kötü oldum şu anda...

Babanıza diyecek bir sey bulamiyirum.benim babamda arada offf derdi ama hiç birakip gideceğim demedi.tabi anneniz yataktaymış her daim.annenizin kalp kırıklığını hayal edemiyorum bile.bir de evladından duymak iyice yıkıyordur onu.babanızla ve kardeşinizle ciddi bir konuşma yapın.iyi bir yardımcı bulun.psikolojik olarak etkileniyor insan.dün bir konu vardı.insan kendi evladindan bile bunalıyor bazen.yardimcı biri bulunsa kardeşiniz ve babanıza nefes alacak vakit doğar hiç değilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…