- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Aynı düşünce ile annemi 6 Ay yanıma almak istedim ama babam izin vermedi hatta konum da var yine burada annemi yanıma alacağıma dair
bi de annemin bir yerden bir yere taşınması için özel yatağı vs. bütün eşyalarının da gelmesi ve annemin ambulans ile nakledilmesi lazım çünkü oturamıyor
Allah cc yardimciniz olsun Rabbim kimseyi elden ayaktan dusurmesin bu cok zor bi durum ama bu bir imtihan Rabbim bunu boyle yazmis annenin cektikleri ve senin cektiklerin bunlari hepsi yazilmis . o yuzden sabir cekip kendini Allaha birakman lazim . hatta ilk annenle tek kaldigin zaman konusabilirsin Rabbim bizimle annem uzulme de sen icine bi ferahlik gelir zaten . Rabbim.yardimciniz olsn ne diyecegimi inanki bilmiyorum cok uzuldum . abine ve babanada Allah cc hidayetini nasip etsin . dusmez kalkmaz bir Allah tir cc. Allaha.emanet ol dualarm seninleAnnem hasta, tamamen yatağa bağlı
annem, babam ve kardeşim aynı evde kalıyorlar
annem geceleri pek uyuyamıyor
dün gece annemin ağlamasıyla uyandım, babam sürekli "yeter artık, ben de insanım bıktım, ben sana daha ne yapayım, ağlayıp duruyosun, tükettin beni" falan diyor annem de daha çok ağlıyordu. (annem anlıyor ama konuşamıyor)
erkek kardeşim de annem bişey istediğinde "ne istiyosun kadın artık yetti, sus biraz" diyip annemi yatırıp kaldırırken çok sert davranıyor. resmen dövecek gibi.
babam durmadan ben elimden geleni yapıyorum sen kıymet bilmiyorsun başkası olsa bırakıp kaçardı, çevremdekiler neden bırakıp gitmiyosun diyor gibi laflar diyip annemin kalbini kırıyor bilerek ya da bilmeden.
bakıcı buluyoruz bakıcılara zaten Allah vicdan versin hepsi berbat.
herhalde her şey böyle devam edecek
resmen kısır döngü gibi evdeki herkes birbirine bağırıyor
kapılar çarpılıyor annem ağlıyor
babam şikayet ediyor
bu evde ruhen sağlam kalmak mümkün değil ve bir çıkış bulamıyoruz...
çok bunaldım yine içim sıkılıyor
Herkese çok teşekkürler, herkes bildiğini paylaştı benimle, iyi dileklerde ve dualarda bulundunuz sağolun.
toplu bir cevap yazayım.
annem ve babamı bir yıl yanıma aldım. ama babam hiç tanıdığı olmayan bir şehirde çok bunaldı. şimdi oturdukları yerde aynı sokakta halam da oturuyor. dayım ve teyzem de bu şehirde. babam onlara yakın olmak için buraya taşındı. babamla eşimle de anlaşamıyorlar pek..
işim gereği bir zorunlu tayin durumum var
bu tayin annemlerin olduğu şehre de olabilir
eşim olduğu yerde de olabilir
bambaşka bir yer de olabilir
henüz belli değil
AMA babam izmire yanlarına gelip aynı evde oturalım istiyor eşimi de istemiyor evde eşim ayda bir gelsin istiyor
ben nerdeyse 5 yıldır evliyim ve iş askerlik derken eşimle çok az aynı evde kaldık
artık kendi evimde eşimle olmanın özlemini çok fazla duyuyorum
kendimi hiçbir yere ait hissetmiyorum
şu an babamlardayım ama nasıl anlatayım neden bilmiyorum da sığamıyorum
hayatımın en karışık dönemini geçiriyorum
babam hiçbir koşulda annenizden ayrılmam diyor
bir de kardeşim ve babam annemi yerinden kaldırabiliyor vs ben sağdan sola bile döndüremiyorum yattığı yerde
46 kilo civarındayım annem 58
alsam annemi eşimle yaşadığımız yere götürsem eşim asla itiraz etmez. hatta daha önce teklif etti
ama ben ya bakacak iyi birini bulamazsam? o sırada ne yapacağım?
bütün gün evde yokum nasıl güveneceğim tanımadığım birine?
bir de o şehirde kimsem olmayacak ya anneme acil bişey olsa nasıl tek başıma başa çıkacağım bunlar aklıma takılıyor?
başlıkta yazdığım gibi çözümü yok gibi. bi sürü fikir üretiliyor sonra gene babamın dediği oluyor..
Annem hasta, tamamen yatağa bağlı
annem, babam ve kardeşim aynı evde kalıyorlar
annem geceleri pek uyuyamıyor
dün gece annemin ağlamasıyla uyandım, babam sürekli "yeter artık, ben de insanım bıktım, ben sana daha ne yapayım, ağlayıp duruyosun, tükettin beni" falan diyor annem de daha çok ağlıyordu. (annem anlıyor ama konuşamıyor)
erkek kardeşim de annem bişey istediğinde "ne istiyosun kadın artık yetti, sus biraz" diyip annemi yatırıp kaldırırken çok sert davranıyor. resmen dövecek gibi.
babam durmadan ben elimden geleni yapıyorum sen kıymet bilmiyorsun başkası olsa bırakıp kaçardı, çevremdekiler neden bırakıp gitmiyosun diyor gibi laflar diyip annemin kalbini kırıyor bilerek ya da bilmeden.
bakıcı buluyoruz bakıcılara zaten Allah vicdan versin hepsi berbat.
herhalde her şey böyle devam edecek
resmen kısır döngü gibi evdeki herkes birbirine bağırıyor
kapılar çarpılıyor annem ağlıyor
babam şikayet ediyor
bu evde ruhen sağlam kalmak mümkün değil ve bir çıkış bulamıyoruz...
çok bunaldım yine içim sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?