- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
benim yerim belli değil şu an
yani eğitim için yök tarafından bir üniversiteye gönderileceğim ama neresi olduğu henüz belli değil
daha önce annemi almak istedim
babam ayrılmam diyor
baban evli olduğunun farkında değil sanırımbabam izmire yanlarına gelip aynı evde oturalım istiyor eşimi de istemiyor evde eşim ayda bir gelsin istiyor
.
Annem hasta, tamamen yatağa bağlı
annem, babam ve kardeşim aynı evde kalıyorlar
annem geceleri pek uyuyamıyor
dün gece annemin ağlamasıyla uyandım, babam sürekli "yeter artık, ben de insanım bıktım, ben sana daha ne yapayım, ağlayıp duruyosun, tükettin beni" falan diyor annem de daha çok ağlıyordu. (annem anlıyor ama konuşamıyor)
erkek kardeşim de annem bişey istediğinde "ne istiyosun kadın artık yetti, sus biraz" diyip annemi yatırıp kaldırırken çok sert davranıyor. resmen dövecek gibi.
babam durmadan ben elimden geleni yapıyorum sen kıymet bilmiyorsun başkası olsa bırakıp kaçardı, çevremdekiler neden bırakıp gitmiyosun diyor gibi laflar diyip annemin kalbini kırıyor bilerek ya da bilmeden.
bakıcı buluyoruz bakıcılara zaten Allah vicdan versin hepsi berbat.
herhalde her şey böyle devam edecek
resmen kısır döngü gibi evdeki herkes birbirine bağırıyor
kapılar çarpılıyor annem ağlıyor
babam şikayet ediyor
bu evde ruhen sağlam kalmak mümkün değil ve bir çıkış bulamıyoruz...
çok bunaldım yine içim sıkılıyor
Huzurevinde psikolog olarak calismis bi insan olarak kamuya ait huzurevlerine yatirin annenizi derim ben. Hem aileniz rahat (!) eder hem de annenizin psikolojisi duzelir. Kolay mi kac yil sonra yatalak olmak? Annenizi de dusunmeniz lazim biraz
Allah sabır versin bakana da zor çekene de zorAnnem hasta, tamamen yatağa bağlı
dün gece annemin ağlamasıyla uyandım, babam sürekli "yeter artık, ben de insanım bıktım, ben sana daha ne yapayım, ağlayıp duruyosun, tükettin beni" falan diyor annem de daha çok ağlıyordu. (annem anlıyor ama konuşamıyor)
erkek kardeşim de annem bişey istediğinde "ne istiyosun kadın artık yetti, sus biraz" diyip annemi yatırıp kaldırırken çok sert davranıyor. resmen dövecek gibi.
babam durmadan ben elimden geleni yapıyorum sen kıymet bilmiyorsun başkası olsa bırakıp kaçardı, çevremdekiler neden bırakıp gitmiyosun diyor gibi laflar diyip annemin kalbini kırıyor bilerek ya da bilmeden.
babam şikayet ediyor
Annem hasta, tamamen yatağa bağlı
babam şikayet ediyor
Kardeşinin kesinlikle ağzını açmaması lazımkardeşim şımarık yetiştirildi özellikle babam tarafından
bir ekmek almaya bile gönderemedim sabah
şimdi de böyle karşılığını çekiyorlar
21 yaşında bir erkekte olması gereken sorumluluk yok bence
eşimi kuzenlerimi falan düşünüyorum 21 yaşındayken dağları deviriyorlardı resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?