- Konu Sahibi zeytinagaci
-
evde bakim parasi aliyorsa eger isiniz cok kolaylasir. Evde bakim icin zaten tum degerlendirmeler yapilmistir, engel raporu maddi sınırlar vs.. evde bakimi hakeden bir vatandasin özel bakim merkezine ucretsiz yerlesme hakki vardır. Izmirde 8 ozel kurum varbabamın maaşı en son 1500 idi
annemin de 650 maaşı
yalnız bi de eski bir evleri var annemin üstüne
Evet erken teshis edildi ama daha tam kesin bi tedavi yok koruyucu simdilik.
Tesekkurler canim insallah annen icin uygun bir cozum bulunur cok zor bu hastsliklar yasamayan bilmezsize de geçmiş olsunAmor-a
Allah kimseyi ele ayağa düşürmesin kimseninışte muhtaç. Olmak bu demek Rabbim yardım etsin sabır versin eminim o anneniz hep Allah im canımı al die dualar ediyordur annenizle bari siz iyi gecinin herkes aynı duruma dusebilir yarın ne olacağımız belli mi ? Rabbim insalahhhhhh şifa verir ol der olur anneniz ayağa kalkar inşallah ama dua edin ve sabredin herşeyin hayirlisini isteyin annenize çok üzüldüm su an bir yerlerde ve çok üzgün anneniz ve ben o dünyada yaşıyorum Allahım daha neler var
evde bakim parasi aliyorsa eger isiniz cok kolaylasir. Evde bakim icin zaten tum degerlendirmeler yapilmistir, engel raporu maddi sınırlar vs.. evde bakimi hakeden bir vatandasin özel bakim merkezine ucretsiz yerlesme hakki vardır. Izmirde 8 ozel kurum var
Çocukluktan bir arkadaşımın annesinin als olduğunu öğrendim
Çok severdim annesini,yıllar geçirdik son zamanlarda kopmuş olsak da
1 yılda konuşamaz duruma gelmiş o da
Çok zor şeyler Allah bakanlara da bakılanlara da sabır versin
Kardeşinizde ve babanızda da denge kalmamıştır
600 dolara yabancı yatılı bakıcı bulunuyor aslında bizim etrafta da bu fiyatlara çalışıyorlar.Size kötüsü denk gelmiş olabilir.Düzgün biri çok rahatlatır sizi.
Babanı değil sadece anneni al yanına. Bir de arkadaşların tavsiye ettiği bakıcılardan bul. Çok üzüldüm anneni sakın o durumla başbaşa bırakma. Hem baban da rahat eder biraz. Hem de annen konuşamasa bile anlıyor onun yanında surat bile edilmemesi lazım kendini yük gibi hissetmemesi lazım.
Ben olsam yanıma alır elimden geldiği kadar mutlu etmeye çalışırdım.
inşallah ilerlemez ve iyileşirsiniz en kısa zamanda ...Evet erken teshis edildi ama daha tam kesin bi tedavi yok koruyucu simdilik.
7 bakıcının 3 ya da 4 ü yabancıydıYabancı bakıcı denediniz mi?
Bi tanıdıgımız parkinson hastası. Yürüyemiyor konuşamıyor. Gürcü bakıcısı. Bebek gibi bakıyor..
biraz geç yazdım pardon bütün sayfaları okumak istedimbabam kabul etmedi geçen sene
bu sene de benim nereye gideceğim belli değil eşim ankarada o diyor yanıma gel
babam diyor yanımıza gel
doktoraya başlıycam inşallah
ne yapmalıyım sizce?
babam gel bizle yaşa eşin 15 günde ya da ayda bir gelir diyor
eşim daha ne kadar ayrı kalıcaz diyor
Yorumları sonradan okudum.7 bakıcının 3 ya da 4 ü yabancıydı
dolandırmaya çalışan mı ararsın bi gün gelip bi gün gelmeyen mi.. yok o konuda hala arayışımız devam ediyor
dün bakıcımıza yarın görüşürüz dedik ama bugün gelmedi
daha fazla para istiyormuş
sabah 9.5-4.5 çalışıyor
güya 9-5 ama geç gelip erken gidiyor
rica ederim yardimci olduguma sevindim. Evde bakim parasi alanin ozel kurum giderini devlet karşılıyor eminim bundan. Bence ikna edin en azindan deneyin.nolur öyle üzülmeyin
napalım hayat bu herkesin bi zorluğu var
çok sağolun mesajınız için
ben bunu bilmiyordum!!!
evet o para bağlanana kadr bayağı uğraşılmıştı
babam bakıyor görünüyo anneme.
özel bakım merkezlerini araştırayım ben o zaman
yani bizden hiç ücret talep etmeyecekler öyle mi?
babam şu an buna izin vermez diye düşünüyorum ben sephora nın yönlendirmesiyle bi kaç kurumla daha önce görüşmüştüm ve annem de babam da istememişti annemin bakım merkezine gitmesini.
ama yine de çok iyi bir seçenek bu. ne kadar teşekkür etsem az sanaSexingthecherry :)
ona da allah yardım etsin
bakıcıdan yana hiç şansımız yok
bütün sülale bize bakıcı arıyor ve sıfır yani sonuç
benim yerim belli değil şu an
yani eğitim için yök tarafından bir üniversiteye gönderileceğim ama neresi olduğu henüz belli değil
daha önce annemi almak istedim
babam ayrılmam diyor
Hani bir söz vardır "İnsan eti ağırdır" diye gerçekten de babanız ve kardeşiniz o duruma gelmiş.Annem hasta, tamamen yatağa bağlı
annem, babam ve kardeşim aynı evde kalıyorlar
annem geceleri pek uyuyamıyor
dün gece annemin ağlamasıyla uyandım, babam sürekli "yeter artık, ben de insanım bıktım, ben sana daha ne yapayım, ağlayıp duruyosun, tükettin beni" falan diyor annem de daha çok ağlıyordu. (annem anlıyor ama konuşamıyor)
erkek kardeşim de annem bişey istediğinde "ne istiyosun kadın artık yetti, sus biraz" diyip annemi yatırıp kaldırırken çok sert davranıyor. resmen dövecek gibi.
babam durmadan ben elimden geleni yapıyorum sen kıymet bilmiyorsun başkası olsa bırakıp kaçardı, çevremdekiler neden bırakıp gitmiyosun diyor gibi laflar diyip annemin kalbini kırıyor bilerek ya da bilmeden.
bakıcı buluyoruz bakıcılara zaten Allah vicdan versin hepsi berbat.
herhalde her şey böyle devam edecek
resmen kısır döngü gibi evdeki herkes birbirine bağırıyor
kapılar çarpılıyor annem ağlıyor
babam şikayet ediyor
bu evde ruhen sağlam kalmak mümkün değil ve bir çıkış bulamıyoruz...
çok bunaldım yine içim sıkılıyor
Allah yardımcınız olsun zor bir durum. Allah kimseyi kimseye muhtaç olacak durumlara getirmesin. Anneniz ne kadar üzülüyordur şimdi o kadar bakıp büyüttüğü oğlu da öyle yapınca. Bakana da zor tabi kolay değil. Ailecek bir psikologtan yardım alsanız mümkün mü?Annem hasta, tamamen yatağa bağlı
annem, babam ve kardeşim aynı evde kalıyorlar
annem geceleri pek uyuyamıyor
dün gece annemin ağlamasıyla uyandım, babam sürekli "yeter artık, ben de insanım bıktım, ben sana daha ne yapayım, ağlayıp duruyosun, tükettin beni" falan diyor annem de daha çok ağlıyordu. (annem anlıyor ama konuşamıyor)
erkek kardeşim de annem bişey istediğinde "ne istiyosun kadın artık yetti, sus biraz" diyip annemi yatırıp kaldırırken çok sert davranıyor. resmen dövecek gibi.
babam durmadan ben elimden geleni yapıyorum sen kıymet bilmiyorsun başkası olsa bırakıp kaçardı, çevremdekiler neden bırakıp gitmiyosun diyor gibi laflar diyip annemin kalbini kırıyor bilerek ya da bilmeden.
bakıcı buluyoruz bakıcılara zaten Allah vicdan versin hepsi berbat.
herhalde her şey böyle devam edecek
resmen kısır döngü gibi evdeki herkes birbirine bağırıyor
kapılar çarpılıyor annem ağlıyor
babam şikayet ediyor
bu evde ruhen sağlam kalmak mümkün değil ve bir çıkış bulamıyoruz...
çok bunaldım yine içim sıkılıyor
Almışsınız destek diğer mesajları okuyamamıştım. Anneniz şu an bebek gibi kendini ancak öyle ifade ediyor anlaşılan.Allah yardımcınız olsun zor bir durum. Allah kimseyi kimseye muhtaç olacak durumlara getirmesin. Anneniz ne kadar üzülüyordur şimdi o kadar bakıp büyüttüğü oğlu da öyle yapınca. Bakana da zor tabi kolay değil. Ailecek bir psikologtan yardım alsanız mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?