- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
3 haftalık ilişkide sorulması yersizdir.
Erkek milleti naparsinÖzel ve mahrem bir konu ne amaçla sorduğunu anlayamadım bu soruyla asıl sen kendinden soğuttun deseydin. Deli mi ne:) millet değişik vallahi.
sen haklisin kesinlikle cok dogru bir karar vermişsin hic de sert degil. Ergenlikten cikamamis belli ki bu şahsiyet. Bu kadar kisa zaman olmasi baskaaa sordugu sorunun sorulacak bi zamaninin varolmasi backa saçmalık. Ne diyeceksin boyle konulari konusmayi sevmiyorum, yok efendim henuz yeni taniyoruz birbirimizi ozel konilara girmeyelim bla bla bla.. Boylesiyle cok ugrasiliyor canim tavsiyem uzak dur. Hayatin boyunca egitmek zorunda kalirsin kendini yetistirememis biri belli ki. Ne ciddi bir iliskiyi yasamiyi biliyor ne ne konusacaginin farkinda. Ugras anam ugras yani. Kocayi mi egitecen cocugu mu ileride bi bakarsin koca çocuktan beter hep bi hata hep bi rezillik. Senin sana bi seyler katabilecek senden mumkunse bir adim onde birine ihtiyacin var evlilige giden adımda buna bak. Kadinlar daha erken olgunlasiyor ve daha kolay sekil aliyor. Erkek nasil geldiyse oyle gidiyor bence