bu suphe beni yer bitirir!

bdmg3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
200
1
46
Diğer
Merhaba arkadaslar

Bir gun kendimi forumun bu kisminda baslik acarken bulacagim hic aklima gelmezdi..

Esimle 18 yildir mutlu giden bir evliligimiz vardi. Severek evlendik 2 cocugumuz oldu. Beni gozunden sakinir, bana olan duskunlugu cevremiz tarafindan bilinirdi..
Esime sonuna kadar guvenirdim, el alem esini aldatsa benim esim aklinin ucundan bile gecirmez diye dusunurdum hep.
Neyse konuya geleyim hemen. Biz yurt disinda yasiyoruz 10 yildir. Esim cocuklugunu ayni evde gecirdigi, su an nisanli olan ve Almanya'da yasayan amcasinin kiziyla msnden yazismaya baslamisti. Kendisinden 12 yas kucuk ve kardes gibi buyumusler diye dusunerek yazdiklarini okumaya gerek bile duymadim. Pc ayri bir odada oldugu icin ona cay goturmeye gittim, yuzunde tuhaf bir tebessumle hem yazisiyor hem de onun fotograflarina bakiyordu. Bende biraz baktiktan sonra yine umursamadan iceri tv izlemeye gittim.
Bu yaklasik 6 ay devam etti boyle. Benim saf kafam biraz gec dank etti ayni resimlere tekrar tekrar baktigini fark ettim. Nedenini sordugumda bazen akrabalardan da resim ekliyor(!) o yuzden bakiyorum dedi. Kizdim ve ayrildim odadan ama icime bir kurt dustu bir kere. Yakindan takibe aldim. Geceleri onun ismini sayiklamaya basladi zamanla(!) Kendisine soyledigimde ruyada soylenmis bir isim icin neden arada kirginlik yaratiyorsun diye uste cikmaya calisti.
Neyse bu gibi olaylar devam etti bir sure. 3 ay once Turkiye'ye izine gittik o da geldi tesadufe bakin. Kocaman kadin denecek yasta ama cocuk gibi esime surekli sarilmalar opmeler uzaktan uzaga opucuk atmalar...vs.Bana karsi oldukca mesafeli hanimefendi. Birlikte buyudukleri icin o abes hareketleri kimsenin yadirgamamasi da onlarin lehine. Esimin akli basindan gitti onun oldugu ortamlarda ondan gozunu ayirmiyor her sohbette onun ismini aniyor ve en sonunda cocugunu bile onun ismiyle cagirdi! sok oldum.
Bunlari yazarken bile bogazim dugum dugum. Kac kez tartistim bilmiyorum ilk tepkisi oldukca sinirliydi o benim kardesim sen nasil boyle bir sey dusunursun diye. artik tepki vermiyor evdeki yerini degistiriyor yada gidip yatagina yatiyor.
Bu nasil bir kardes sevgisidir cozemedim. Nisanlandigini duydugu gun agladigini gordum sonra ictigini... Ona duydugu sevgiyi ne bende gordum nede cocuklarinda.
Ona asik oldugunu seziyorum ama kanitlayamiyorum. Itiraf etmesini istiyorum. Bu sekilde ikinci kadin olarak yasamak istemiyorum. Bana yardim edin lutfen onu hala cok seviyorum ama gururumada soz geciremiyorum. Bu isi temize cikarmam lazim ama nasil? Kendimi hic bu kadar caresiz hissetmemistim. Bu arada tatli dilli kuzeni canim balim gibi sozler kullaniyor esim sevgisini dile dokebilen biri degildi bana canim demeyi ondan ogrendi:(
Lutfen yorumlarinizda kirici olmayin. Beynimin ici allak bullak mantikli dusunemiyorum. yol gosterin, yardim edin..

bunu ispatlamanın yolu beNce o bayanla aynı ortamda olmak sürekli.
hem daha fazla gölzeMlersiniz.

aldatıldıgınızı kanıtlayınca bosanmıcaksanız bosa ugrasmayın,cok yıpranırsınız:50:

İnternetten ileti geçmişlerine bakamıyormusunuz en azından neler konuştuklarını nelerden sohbet ettiklerini öğrenebilirdiniz.Ayrıca o kişi hakkında eşinizle konuşmayın içinizde kalsın bu düşündükleriniz

anlattıkların hiç kardeş ilişkisine benzemiyor

ama emin olmak istiyorsan hiç lafını yapma nasıl olsa dönünce msn den konuşacaklar yazdıklarına bakarsın tabi konuşma kayıtlarını silmiyorsa

varya eşine seni kaybedeceğini kesin bir şekilde hissettir.. yıldırım etkisi yarat.. yoksa üzgünüm ama onu çoktan kaybetmiş gibisin.. bunun en büyük ispatı sana cevap vermeye bile tenezzür etmiyor hale gelmiş olması..
yapabilirsen boşanmaya kalk. ama blöf olarak.. eğer kaybedeceğini anlarsa değerinide anlar ama o zaman bile kılını kıpırsatmassa senin için yapılacak bişey yok. gerçekten.:50: erkeğin gönlü kaydı mı ancak kesin kaybedeceğini ve bir daha göremeyeceğini anlarsa belki geri dönebilir.:44:

Bilgisayardan Geçmişe bakın, tahmin ettiğiniz gibiyse muakkak bir yerde açığını yakalarsınız
internetten anlamıyorsanız cok iyi anlayan birini bulun
Eğer böyle birsey gerçekten varsa, kesinlikle bilgisayarda çıkacaktır..

Görüşmesinler ya,kocasınızın üzerinde hiç mi hatrınız yok..Aşık değilse bile o yolda ilerliyor,önlemini alın..

Mesela nişanlandı diye ağlamış neden sormadınız neden ağlıyorsun derdin ne diye?bir de her gün görüşmelerine nasıl izin veriyorsunuz,biraz geç fark etmişsiniz durumu..

Görüşmesinler ya,kocasınızın üzerinde hiç mi hatrınız yok..Aşık değilse bile o yolda ilerliyor,önlemini alın..

Mesela nişanlandı diye ağlamış neden sormadınız neden ağlıyorsun derdin ne diye?bir de her gün görüşmelerine nasıl izin veriyorsunuz,biraz geç fark etmişsiniz durumu..

canım evlimisin bilmiyorum da evlilikte böyle şeyler daha çok iter insanı.. gülsern üstüne gittikçe uzaklaşır adam. o kadına daha da yaklaşır..

İnternetten ileti geçmişlerine bakamıyormusunuz en azından neler konuştuklarını nelerden sohbet ettiklerini öğrenebilirdiniz.Ayrıca o kişi hakkında eşinizle konuşmayın içinizde kalsın bu düşündükleriniz

Konustuktan sonra hafizayi silip oyle kalkiyor uyanik. Icime atamiyorum sonuclari ne olursa olsun ortaya cikarmak istiyorum. Supheyle yasamak bana gore degil

Konustuktan sonra hafizayi silip oyle kalkiyor uyanik. Icime atamiyorum sonuclari ne olursa olsun ortaya cikarmak istiyorum. Supheyle yasamak bana gore degil

canım ban öyle gliyor ki şüphe değil içindeki.. sadece konduramıyorsun.. neden delilleri imha etsin ki normal bir kuzense..

anlattığına göre eşin bu kıza aşık .nişanlandığında ağlamış falan .yahu koca adam ya .sanki ergenlik çağında anlamıyorum ben bu erkekleri .bellki kıza aşık olmuş kızın ilgisi olduğunu sanmıyorum belkide dalgasını geçiyor eşinle .oda seveydi senden ayılrmaya çalışırdı kocanı .üfff bilmiyorum durumun çok zor .fiilen aldatma olmamıştır bence .

canım ban öyle gliyor ki şüphe değil içindeki.. sadece konduramıyorsun.. neden delilleri imha etsin ki normal bir kuzense..
mesele ortayab çıkarıp gözüne sokmaksa casus programlar var.. ruhu bile duymaz ama sen yazışmaları görünce ne olacaksın hiç düşündün mü? gözüne aldattığını sokunca ne yapacaksın? o zaman mecbur boşanacaksın yada 2. kadın olmayı kabul edeceksin.. bence bunlar olmadan boşanma davası aç. seni k kazanmaya çalışırsa geri çekersin.. yani ne olduğu ancak o zaman çıkar.

casus poragramı yukleyın esınızın ruhu bıle duymadan bır bır kaydetsın yazılanları

mesele ortaya çıkarıp gözüne sokmaksa casus programlar var.. ruhu bile duymaz ama sen yazışmaları görünce ne olacaksın hiç düşündün mü? gözüne aldattığını sokunca ne yapacaksın? o zaman mecbur boşanacaksın yada 2. kadın olmayı kabul edeceksin.. bence bunlar olmadan boşanma davası aç. seni kazanmaya çalışırsa geri çekersin.. yani ne olduğu ancak o zaman çıkar. yoksa durum arap saçı olacak. sen üstüne vardıkça o kaçacak.

canım evlimisin bilmiyorum da evlilikte böyle şeyler daha çok iter insanı.. gülsern üstüne gittikçe uzaklaşır adam. o kadına daha da yaklaşır..

Değilim ne ilgisi var evli olmakla,sevdiceğimle bizim görüştüğümüz insanlar ikimizinde onay verdiği insanlardır,birinin istemediği ile diğeri görüşürse kıyamet kopar,evlilikte de bu durumun değişeceğini sanmıyorum, evlilik de daha serbest mi olacak..ben onun istemediği insanlarla görüşmem o da benim tabi gerekçelerimizi gösteririz,huzurumuzu neden kaçıralım,önemli olan onunla mutlu olmak..

mesele ortaya çıkarıp gözüne sokmaksa casus programlar var.. ruhu bile duymaz ama sen yazışmaları görünce ne olacaksın hiç düşündün mü? gözüne aldattığını sokunca ne yapacaksın? o zaman mecbur boşanacaksın yada 2. kadın olmayı kabul edeceksin.. bence bunlar olmadan boşanma davası aç. seni kazanmaya çalışırsa geri çekersin.. yani ne olduğu ancak o zaman çıkar. yoksa durum arap saçı olacak. sen üstüne vardıkça o kaçacak. aldatan adamlar için bulunmaz fırsat evdeki kadının sıkıştırma çabaları. çok çok işte kıçına sallamaz tavırlarıysa seni deli edecek. izin verme buna

Back
X