bu suphe beni yer bitirir!

bazı arkadaşlar her zaman ki gibi at gözlüğünü tercih ediyor.. bir erkeğin ( kuzen abi ya ada enişte ) siz gelin çıkarken ağlaması ile oturup efkarlanıp içmesi kafayı adınızla sıyırması aynı şey mi?? lütfen ya.

bencede adam filmlerdeki gibi kendini içkiye vurmuş ağlamış bide amcasının kızı valla bilmiyorum çok yakın akraba ama yinede aşık olmuş çok açık belli .ben konu sahibinin yerinde olsam asla güvenmem öyle bir adama .uykusunda ismini sayıklıyor vs .kızda belgi dalga geçiyor böyle tipler vardır ilgi manyağı kızlar yani .öpücük atmalar falan ne bileyim çok saçma geldi bana gereksiz şeyler .

Eşinizle kuzeniniz arasında bir şey olsaydı kuzeniniz nişanlanmazdı diye düşünüyorum.

Eşinizin kuzenine davranışları normal değil, belli ki ona duygusal anlamda bir şeyler hissetmiş.

Yalnız kuzeni çok samimi davranışlar göstermiş eşinize ve bu konuda hatalı.

Kuzenin bir şeyler hissetiğini düşünmüyorum ama eşiniz belki ona kapılmış olabilir.

Ortada aldatma yok gibi ama biraz daha bekleyin ve eşinizin davranışlarını takip edin.

seni çoook iyi anlıyorum ama evlilik 'evet farklı' sevdicekken olmadı bırakırsın ama evli ve 2 çocukluyken adam önemsemezze seni boşanırsın ki bu da bizim için yıkımdır. sence aynı şey mi 2 çocukla dul kalıpta kocanı sevdiği kadına hediye etmek?? niyetim tartışmak değil sadece bekar olmakla evliyken oluşan farklı bakış açıları.

ben de evliyim,benim de amacım tartışmak değil ama gururun evlisi bekarı olmaz.ve gurur, sevgiden de önce gelmelidir eğer aldatma, kandırma varsa, hem kişinin kendisi hem de çocuklarının geleceği için.ancak eğer işiniz yoksa ya da maddi bir güvenceniz yoksa yıkılabilirsiniz, hele ki tutunabilecek çocuklarınız varsa psikolojik olarak daha kolay atlatırsınız.maddi güvenceniz yoksa da boşanmadan önce bir işe girmeyi deneyin.aksi takdirde bu durumda evli kalmaya devam eden kadınlar rahatlarını bozmamak için boşanmıyorlardır benim gözümde (ölüm tehlikesi haricinde).

ben de evliyim,benim de amacım tartışmak değil ama gururun evlisi bekarı olmaz.ve gurur, sevgiden de önce gelmelidir eğer aldatma, kandırma varsa, hem kişinin kendisi hem de çocuklarının geleceği için.ancak eğer işiniz yoksa ya da maddi bir güvenceniz yoksa yıkılabilirsiniz, hele ki tutunabilecek çocuklarınız varsa psikolojik olarak daha kolay atlatırsınız.maddi güvenceniz yoksa da boşanmadan önce bir işe girmeyi deneyin.aksi takdirde bu durumda evli kalmaya devam eden kadınlar rahatlarını bozmamak için boşanmıyorlardır benim gözümde (ölüm tehlikesi haricinde).

Türkiye'deki pek çok kadının sorunu bu aslında.

Eğer maddi olanağı yoksa eşinin her şeyine ,hatta aldatmasına bile katlanıyor.

Bizim gibi çalışan bayanlar cesurca kararlar alırken , çalışmayan bayanlar boyun eğiyor

ve ben çok üzülüyorum bu duruma :(

Son düzenleme:
Uyurken isim sayıklamakta nedir.. Bence bu durumun altından masum bişrey çıkmaz.. Normal bir kuzen ilişkisi böylede olmaz..

Peki kanıtladıktan sonra ne yapmayı düşünüyorsun? İki çocuğum var demişsin? Kaç yaşındalar?

Eğer kanıtladıktan sonra ayrılmama gibi bir ihtimalin varsa deşme bu işi derim çok üzülürsün..

hep böyle diyosunuz arkadaşlar bende bunu anlamıyorum kadın ayrılmayacak diye eşinden herşeyi sineye çekip otursun mu?
o onun eşi ayrılmasada diğer kadından ayıracak eşini yada beklıcek zamanı gelınce kahrını çektinten sonra adam o kadın
için karısını boşayabılır.

sana gelince konu sahıbı bencede çok teredüt var çözmelısın dıye düşünüyorum,kandırılmak çok çirkin ve yaralayıcı..

canım sorun gurur değil anlamadın. ayrılığın yarattığı tahribat. başını alıp gitmek ayrı şey çocuklarını kurulu evini dağıtıp gitmek ayrı. ama anlatamıyorum galiba

arkadaşım bu yazdığın konuyu ve değerlendirmeleri okudum diyeceğim şu
kuzen de olsa yerini bilicek davranışlar çok önemlidir anlattıkların kesinlikle aşık olduğunu gösteriyor
ancak nişanladı dedin yolu açık yuvadan uçsun gitsin
olası ihtimal eşin bunalıma gircek ve sana çok iş düşüyor burada hatta psikolojik tedaviye bile ihtiyaç duyacak seviyeye gelecek inşallah herşey düzelir yoluna girer bu günleri unutursun arkadaşım

Daha dusunecek kanitlanacak bir sey yok bence.

Bir sonraki asamaya gecin. Maddi durumunuz elveriyorsa bosanacaksaniz bosanin. Bosanamayacaksaniz icinize sindirmeye calisin, esinizden uzaklasin, baska mesgale bulun, bu konuyu kurcalamayin vb... Zaten iki uc ay daha aglar sonra unutur en fazla.

Kararinizi etkileyen acabalar olmamali, maddi manevi durumunuz olmali bence.

hep böyle diyosunuz arkadaşlar bende bunu anlamıyorum kadın ayrılmayacak diye eşinden herşeyi sineye çekip otursun mu?
o onun eşi ayrılmasada diğer kadından ayıracak eşini yada beklıcek zamanı gelınce kahrını çektinten sonra adam o kadın

sana gelince konu sahıbı bencede çok teredüt var çözmelısın dıye düşünüyorum,kandırılmak çok çirkin ve yaralayıcı..

kendilerinin içine bir şüpe düşşe ve boşanmayacak olsalar acaba deşmeden araştırmadan merak etmeden nasıl dururlar söylemesi kolay tabi..

sen eminsen ispatlamanın ne anlamı var onu anlayamadım...

boşamayacaksan hiç ispatlama...

Bana göre kesinlikle affetmesi yok bu olayın..Ben boşarmıyım bekara karı boşamak kolay diye bir laf vardır ama ben boşarım.. Arkadaşında çalışıp çalışmadığını ailesinin birdaha kabul edip etmeyeceğini bilmediğim için öyle dedim.. Yoksa bu şekilde birşeyin benim gözümde ne affedilebilirliği var nede katlanılabilirliği.. Ama şuda bir gerçek çaresizse gidecek hiç biryeri yoksa bazı şeyleride öğrendiği anda birde o adam hayatı zindan ederse ona.. Bunun hem fiziksel hemde psikolojik şiddeti var.. Adam öğrendiği zaman gitmeyince bunu bilerek dahada ezicek.. Sadece kendi durumumuza göre yorum yapmamak lazım.. Ne hayatlar ne çaresizlikler var ortada..

Eşinizle kuzeniniz arasında bir şey olsaydı kuzeniniz nişanlanmazdı diye düşünüyorum.

Eşinizin kuzenine davranışları normal değil, belli ki ona duygusal anlamda bir şeyler hissetmiş.

Yalnız kuzeni çok samimi davranışlar göstermiş eşinize ve bu konuda hatalı.

Kuzenin bir şeyler hissetiğini düşünmüyorum ama eşiniz belki ona kapılmış olabilir.

Ortada aldatma yok gibi ama biraz daha bekleyin ve eşinizin davranışlarını takip edin.

Behlülle Bihter geldi aklıma benim.:27:

Yani ört bas etmek için , ya da birbirlerini unutmak için falan danışıklı dövüş olamaz mı ?

Hani olayın yanlışlığının belki bir nebze farkına varmışlardır.:44:

bazı arkadaşlar her zaman ki gibi at gözlüğünü tercih ediyor.. bir erkeğin ( kuzen abi ya ada enişte ) siz gelin çıkarken ağlaması ile oturup efkarlanıp içmesi kafayı adınızla sıyırması aynı şey mi?? lütfen ya.

at gözlüğünün anlamını bilmediğinizi düşündüm...
neyse polemiğe girme niyetinde değilim...

sizin duymadığınız saygıyı ben duyuyorum..
iyi forumlar....

Behlülle Bihter geldi aklıma benim.:27:

Yani ört bas etmek için , ya da birbirlerini unutmak için falan danışıklı dövüş olamaz mı ?

Hani olayın yanlışlığının belki bir nebze farkına varmışlardır.:44:

Olabilir, çok doğru ... :))

Ama konu sahibinin içinde kuşkular varsa araştırsın.

bilgisayarın geçmişini kayıtlı belge dosyaları iyice inceleyin derim. olmadı bazı programlar var 2 dakikada bir pc ekranını resim çeker gibi görüntüleyip kayıt ediyor. bunları eşin görmesin tabi. ancak öyle bir kanıt yakalayabilirsin. yoksa inkar edecektir.

Bana göre kesinlikle affetmesi yok bu olayın..Ben boşarmıyım bekara karı boşamak kolay diye bir laf vardır ama ben boşarım.. Arkadaşında çalışıp çalışmadığını ailesinin birdaha kabul edip etmeyeceğini bilmediğim için öyle dedim.. Yoksa bu şekilde birşeyin benim gözümde ne affedilebilirliği var nede katlanılabilirliği.. Ama şuda bir gerçek çaresizse gidecek hiç biryeri yoksa bazı şeyleride öğrendiği anda birde o adam hayatı zindan ederse ona.. Bunun hem fiziksel hemde psikolojik şiddeti var.. Adam öğrendiği zaman gitmeyince bunu bilerek dahada ezicek.. Sadece kendi durumumuza göre yorum yapmamak lazım.. Ne hayatlar ne çaresizlikler var ortada..

şüphe insanı yer bıtırır arkadaşım herkes kendi bilir,arkadaşta zaten bu durumdan rahatsız ne olduğunu bilmek istiyo.
böyle bir şüphesi olupta eşinide seven hangi kadın araştırmadan öğrenmeden durabılırkı ben duramadım,
içimi kurt gibi kemirdi ne bu arkadaşa nede başkasına dıyemem boşanmıcaksan sus kurcalama diye:19:

Back
X