bu suphe beni yer bitirir!

Arkadaslar fikirleriniz icin tesekkur ediyorum lakin benim iki cocugum var ve esimi cok seviyorum bu durumda nasil bosanirim.
Ben ana okulu ogretmenyim esime maddi konuda muhtac degilim.
Benim saglikli bir yasam surmem icin suphelerimden kurtulmam lazim bunu nasil aciga cikaririm diye fikir diledim sizden ama bazi arkadaslarim kisa yoldan cozumu bosanmakta bulmus.
O kiz hakkinda ufak bir ayrintiyi belirtmemde fayda var. onun yapisi bu simarik ve asiri cana yakin esime yaptigi hareketleri herkese yapiyor ama esime daha duskun cocukluktqn gelen bir yakinliklari var.
Bazi arkadaslarin da dedigi gibi o kizin esimde gozu olsa neden evlilik yolunda ilerlesin. Neticede onemli olan esimin ona karsi ne hissettigi. ben esimin ona olan duygularini ortaya cikarmak istiyorum yok diyor ama var gibi davraniyor. Biz kadinlarin altinci hissi kuvvetlidir.
Bu arada msn olayi bitti yerini face aldi ki sifresini bana verdi ama onunla mesajlastigi zaman mesajlari yine siliyor benim supheci oldugumu bildigi icin. Evden girse casus programlariyla takibe alirim fakat is yerinden giriyor cogu kez. ben oturup pc basinda butun gun bekleyememki:(
Allah kimsenin basina vermesin yarin kime ne olacagi belli olmuyor insanoglu cig sut emmis. Yuvayi kurmak da ayakta tutmak da yine biz kadinlara dusuyor ne yazik ki...

eşinize karşı herzamanki sergilediğiniz davranışlarınızı tam tersi yönde fazla abartmadan değiştirin..bir gariplik olduğunu sezinlesin.artık eşinizin kuzeninden bahsetmeyin ama gözlemleyin.ismini yanlışlıkla zikretmiş olabilir bende insanların isimlerini arada karıştırırım..mesela haticeye netice dediğim olur bu bir delil olmamalı...

Canım bazı ailelerde sülalelerde böyledir. Biz de öyleyiz mesela kuzenlerimle.
Evli bekar farketmez. Kardeş gibi büyüttüler bizi hep.
Belki öyle bir şeydir. Benim kuzenlerimle ilişkimi de sevgilim hep kıskanır mesela.

bende kardeş ilişkisine benzetemedim :14:
çok zor bir durum.kusura bakmayın allah size yardım etsin inşallah :14:

bu erkek mılletınden ıyıce tıksındım .rezıl edıyorlar su hayatı bıze .

canım uzgunum ama anlattıgına bakılırsa pek de masum gorunmuyor .

yanı kanıt ıstıyorum demıssınız ama ,daha nasıl kanıt olabılır kı ;

adam saatlerce kızın fotolarına bakıyor suratın da tebessumle

ruyaların da kızın ısmını sayıklıyor ,cocuguna bıle kızın ısmıyle hıtap edıyor

kız nısanlandı dıye oturup aglıyor .baska nasıl bı kanıt olabılır kı yanı

aslın da hersey ortada .fakat anladıgım kadarıyla sız bosanmayı dusunmuyorsunuz

o zaman hıc kurcalamayın .cunku cok uzulursunuz .hem evlılıgı devam ettırıp

hem de herseyı tum kanıtlarıyla cıkartıp onları kabullenmek emın olun hıc de oyle kolay degıl

bı omur boyu o yarayı tasırsınız .acınız hıc dınmez .eger bosanmayacaksınız kurcalamayın

Son düzenleme:
eşinizin size karşı tavrı nasıl onu merak ediyorum sevgisinde ilgi aLAkasında azalma varmı ? ayrıca bu durumu ortaya çıkarıp yüzüne vurduğunuzda inanın içiniz daha fazla huzura kavuşmayacak daha çok yıpranacaksınız şuan şüphedeyken o zaman belki acı gerçekle yüzleşeceksiniz o kişi böyle bir gaflete düşmüşse belki biraz yüzü kızaracak ama siz asla eşinizi gerçekten affetmeyeceksiniz ki kendniz eşimi seviyorum çocuğum var boşanmak kolay değil diyorsunuz ki bu daha sıkıntılı sizi aldattığına eminsiniz ama aynı yastığa başkoyuyorsunuz adam bundan yüz alır nede olsa beni seviyor bak yaptım boşamadı bir daha yapsam yine yanımda olur diyebilirde erkekler bizim gibi değil...siz eşinizin üzerine gitmeyin elinizden geldiğince o bayanın konusunu az açın bunaltırsanız adamı kendinizden tam koparırsınız aksine evliliğinize heyecan katacak eşinizi internetten uzaklaştırcak şeyler yapın derim çünkü yuvanıza emek vermişsiniz yıkmakta istemiyorsunuz baskıyla yüzüne vurmayla bir yere varamazsınız...

Şimdi boşanmak istiyor musun ?
Kanıtlasan ne olucak ,eşin özür dilesin mi istiyorsun ?
Anladığım kadarıyla ülkelerdesiniz ve bu bayan nişanlanmış ,doğru mu ?
18 yıllık evlilik ,ilk günkü sana aşık olmasını mı bekliyorsun ?
Ortada sadece bir flört var yaşanan bişi yok ,doğru mu ?
Evinin huzurunu bozma ,eşini dışarı başkasına itme ,olabildiğince o kadından uzak tut ,kocanı kışkırtmak ,kıskandırmak için nişanlanmış olabilir .
eşine iyi davran her fırsatta onu öv ,ailesine bağlılığını ,size sevgisini sadakatini ,vicdanına oyna onun

eşiniz aşık olmuş yada olmak üzere.bu en beter durum belki de.eğer size ve çocuklarınıza karşı değişmediyse,sizi kaybetmek istemiyorsa sizde onun yanında olun derim.çünkü sizde eşinizi seviyor ve ayrılmayı düşünmüyorsunuz.konuyu irdeleyip kendinize zulm etmeyin.yok sayın çocuklarınıza ve eşinize yönelin.çok incinir, çok yıpranırsınız ve bitirmeyi düşünmediğiniz evliliğiniz yürümez olur.

Merhaba arkadaslar

Bir gun kendimi forumun bu kisminda baslik acarken bulacagim hic aklima gelmezdi..

Esimle 18 yildir mutlu giden bir evliligimiz vardi. Severek evlendik 2 cocugumuz oldu. Beni gozunden sakinir, bana olan duskunlugu cevremiz tarafindan bilinirdi..
Esime sonuna kadar guvenirdim, el alem esini aldatsa benim esim aklinin ucundan bile gecirmez diye dusunurdum hep.
Neyse konuya geleyim hemen. Biz yurt disinda yasiyoruz 10 yildir. Esim cocuklugunu ayni evde gecirdigi, su an nisanli olan ve Almanya'da yasayan amcasinin kiziyla msnden yazismaya baslamisti. Kendisinden 12 yas kucuk ve kardes gibi buyumusler diye dusunerek yazdiklarini okumaya gerek bile duymadim. Pc ayri bir odada oldugu icin ona cay goturmeye gittim, yuzunde tuhaf bir tebessumle hem yazisiyor hem de onun fotograflarina bakiyordu. Bende biraz baktiktan sonra yine umursamadan iceri tv izlemeye gittim.
Bu yaklasik 6 ay devam etti boyle. Benim saf kafam biraz gec dank etti ayni resimlere tekrar tekrar baktigini fark ettim. Nedenini sordugumda bazen akrabalardan da resim ekliyor(!) o yuzden bakiyorum dedi. Kizdim ve ayrildim odadan ama icime bir kurt dustu bir kere. Yakindan takibe aldim. Geceleri onun ismini sayiklamaya basladi zamanla(!) Kendisine soyledigimde ruyada soylenmis bir isim icin neden arada kirginlik yaratiyorsun diye uste cikmaya calisti.
Neyse bu gibi olaylar devam etti bir sure. 3 ay once Turkiye'ye izine gittik o da geldi tesadufe bakin. Kocaman kadin denecek yasta ama cocuk gibi esime surekli sarilmalar opmeler uzaktan uzaga opucuk atmalar...vs.Bana karsi oldukca mesafeli hanimefendi. Birlikte buyudukleri icin o abes hareketleri kimsenin yadirgamamasi da onlarin lehine. Esimin akli basindan gitti onun oldugu ortamlarda ondan gozunu ayirmiyor her sohbette onun ismini aniyor ve en sonunda cocugunu bile onun ismiyle cagirdi! sok oldum.
Bunlari yazarken bile bogazim dugum dugum. Kac kez tartistim bilmiyorum ilk tepkisi oldukca sinirliydi o benim kardesim sen nasil boyle bir sey dusunursun diye. artik tepki vermiyor evdeki yerini degistiriyor yada gidip yatagina yatiyor.
Bu nasil bir kardes sevgisidir cozemedim. Nisanlandigini duydugu gun agladigini gordum sonra ictigini... Ona duydugu sevgiyi ne bende gordum nede cocuklarinda.
Ona asik oldugunu seziyorum ama kanitlayamiyorum. Itiraf etmesini istiyorum. Bu sekilde ikinci kadin olarak yasamak istemiyorum. Bana yardim edin lutfen onu hala cok seviyorum ama gururumada soz geciremiyorum. Bu isi temize cikarmam lazim ama nasil? Kendimi hic bu kadar caresiz hissetmemistim. Bu arada tatli dilli kuzeni canim balim gibi sozler kullaniyor esim sevgisini dile dokebilen biri degildi bana canim demeyi ondan ogrendi:(
Lutfen yorumlarinizda kirici olmayin. Beynimin ici allak bullak mantikli dusunemiyorum. yol gosterin, yardim edin..

ooof çok sinirlendim, yemin ediyorum midem kasıldı okurken. allah yardımcınız olsun. eşinize akıl fikir o baayana da ahlak edep versin inşallah. bence eşinize hiç belli etmeyin, hiçbirşey yokmmuş gibi davranın ve pusuya yatın. bu işin sonu boşanmaya gitmez çünkü o kız eşinize gelecek vaat edemez. ahlaksız terbiyesiz kadın sadece eşinizle sizin hayatınızda iyileşmesi zor yaralar açmakla kalır. iğrenç kız ya, töbe töbe beddua edicem şimdi. eşiniz de allemmiş ya.
NEFRET EDİYORUM ERKEKLERDEN. KOCAMI BOŞAYIP FEMİNİST OLCAM BU GİDİŞLE!!!

Arkadaslar fikirleriniz icin tesekkur ediyorum lakin benim iki cocugum var ve esimi cok seviyorum bu durumda nasil bosanirim.
Ben ana okulu ogretmenyim esime maddi konuda muhtac degilim.
Benim saglikli bir yasam surmem icin suphelerimden kurtulmam lazim bunu nasil aciga cikaririm diye fikir diledim sizden ama bazi arkadaslarim kisa yoldan cozumu bosanmakta bulmus.
O kiz hakkinda ufak bir ayrintiyi belirtmemde fayda var. onun yapisi bu simarik ve asiri cana yakin esime yaptigi hareketleri herkese yapiyor ama esime daha duskun cocukluktqn gelen bir yakinliklari var.
Bazi arkadaslarin da dedigi gibi o kizin esimde gozu olsa neden evlilik yolunda ilerlesin. Neticede onemli olan esimin ona karsi ne hissettigi. ben esimin ona olan duygularini ortaya cikarmak istiyorum yok diyor ama var gibi davraniyor. Biz kadinlarin altinci hissi kuvvetlidir.
Bu arada msn olayi bitti yerini face aldi ki sifresini bana verdi ama onunla mesajlastigi zaman mesajlari yine siliyor benim supheci oldugumu bildigi icin. Evden girse casus programlariyla takibe alirim fakat is yerinden giriyor cogu kez. ben oturup pc basinda butun gun bekleyememki:(
Allah kimsenin basina vermesin yarin kime ne olacagi belli olmuyor insanoglu cig sut emmis. Yuvayi kurmak da ayakta tutmak da yine biz kadinlara dusuyor ne yazik ki...

Herşey sizin kararınız aldatılıyorsunuzdur boşanırsınız, aldatılıyorsunuzdur boşanmazsınız.

Ancak aldatıldığınızdan ciddi ciddi şüphelenirken, birşey yok diyor, varmış gibi davranıyor kadınların 6. hissi kuvvetlidir derken nasıl oluyorda hala çok seviyorum diyorsunuz anlayamıyorum. Sadece sizi değil aldatılan ama ayrılmaya maddi imkanı olsa bile yüreği yetmeyen tüm kadınların bir sevgi kandırması içerisine girmesini anlayamıyorum.

Yuva iki ana temelden oluşur kadın ve erkek. Niçin yuvayı ayakta tutmak kadına düşsün ki, iki ayaklı dengede duran birşeyin tek ayağını kesin dengede durur mu ?

Siz aldatılsanız bile boşanmayacaksınız çünkü herkes hem fikir olunca kendinizi rahatlatmak için bahaneler ileri sürer olmuşsunuz. Zaten bu kadın sadece eşime karşı değil herkese böyle vs , ee ozaman herkese böyle ise başta niçin şüphe ettiniz ? Madem biliyordunuz o kadının bu tür bir sevgi kelebeği olduğunu gülüp geçseydiniz.

Ben sadece içinizde biriktirmemek adına bize değil, kendinize dürüst olun derim. Ayrılamayacaksanız bile seviyorum demeyin. Bunca yıllık düzenin, alışkanlığım deyin, yuva dağıtmak kolay mı deyin ama şüphelendiğiniz adam için çok seviyorum demeyin.

Son düzenleme:
Hepımızın kuzenı var yeğenı var, ama kımse durduk yere benı tutup opmuyor...

Kuzen ılıskısı degıl bu,apacık bellı.

Ama bı arkadas yazmış,öğrensenızde kanıtlasanızda boşanıcak hal yok sızde.

Kanıtlamaya calışmadan eğer gercekse naparım dıye düşünün derım.

Peki diyelin eşinize itiraf ettirdiniz elinize ne geçecek ? Siz zaten yazdınız ''2 çocuğum var onu çok seviyorum nasıl boşanırım '' diye..

Farkında mısınız bilmem ama ille de bir eşten boşanmak için ondan nefret etmek gerekli değil..Hem boşan da demiyorum sana şüphelerinde haksız değilsin..Böyle kuzen ilişkisi olamaz

Yerinde olsam hiç araştırmam kurcalamam ..Neden mi ? Siz kocişinizden (!) boşanmazsınız gerçeklerle yüzleşseniz bile şimdiden şartlandırmışsınız kendinizi..O zaman ne diye uğraşıyorsunuz böyle gereksiz işlerle ?

Evinizde olan huzurunuzda kaçacak :) Kocanızın aklına iyice karpuz kabuğu düşürüp nasılsa eşim öğrendi beni boşamıyor hadi oglum bileğine kuvvet diyerek işe koyulacak ve maalesef ona bu cesareti veren de SİZ olacaksınız !

Merhaba arkadaslar

Bir gun kendimi forumun bu kisminda baslik acarken bulacagim hic aklima gelmezdi..

Esimle 18 yildir mutlu giden bir evliligimiz vardi. Severek evlendik 2 cocugumuz oldu. Beni gozunden sakinir, bana olan duskunlugu cevremiz tarafindan bilinirdi..
Esime sonuna kadar guvenirdim, el alem esini aldatsa benim esim aklinin ucundan bile gecirmez diye dusunurdum hep.
Neyse konuya geleyim hemen. Biz yurt disinda yasiyoruz 10 yildir. Esim cocuklugunu ayni evde gecirdigi, su an nisanli olan ve Almanya'da yasayan amcasinin kiziyla msnden yazismaya baslamisti. Kendisinden 12 yas kucuk ve kardes gibi buyumusler diye dusunerek yazdiklarini okumaya gerek bile duymadim. Pc ayri bir odada oldugu icin ona cay goturmeye gittim, yuzunde tuhaf bir tebessumle hem yazisiyor hem de onun fotograflarina bakiyordu. Bende biraz baktiktan sonra yine umursamadan iceri tv izlemeye gittim.
Bu yaklasik 6 ay devam etti boyle. Benim saf kafam biraz gec dank etti ayni resimlere tekrar tekrar baktigini fark ettim. Nedenini sordugumda bazen akrabalardan da resim ekliyor(!) o yuzden bakiyorum dedi. Kizdim ve ayrildim odadan ama icime bir kurt dustu bir kere. Yakindan takibe aldim. Geceleri onun ismini sayiklamaya basladi zamanla(!) Kendisine soyledigimde ruyada soylenmis bir isim icin neden arada kirginlik yaratiyorsun diye uste cikmaya calisti.
Neyse bu gibi olaylar devam etti bir sure. 3 ay once Turkiye'ye izine gittik o da geldi tesadufe bakin. Kocaman kadin denecek yasta ama cocuk gibi esime surekli sarilmalar opmeler uzaktan uzaga opucuk atmalar...vs.Bana karsi oldukca mesafeli hanimefendi. Birlikte buyudukleri icin o abes hareketleri kimsenin yadirgamamasi da onlarin lehine. Esimin akli basindan gitti onun oldugu ortamlarda ondan gozunu ayirmiyor her sohbette onun ismini aniyor ve en sonunda cocugunu bile onun ismiyle cagirdi! sok oldum.
Bunlari yazarken bile bogazim dugum dugum. Kac kez tartistim bilmiyorum ilk tepkisi oldukca sinirliydi o benim kardesim sen nasil boyle bir sey dusunursun diye. artik tepki vermiyor evdeki yerini degistiriyor yada gidip yatagina yatiyor.
Bu nasil bir kardes sevgisidir cozemedim. Nisanlandigini duydugu gun agladigini gordum sonra ictigini... Ona duydugu sevgiyi ne bende gordum nede cocuklarinda.
Ona asik oldugunu seziyorum ama kanitlayamiyorum. Itiraf etmesini istiyorum. Bu sekilde ikinci kadin olarak yasamak istemiyorum. Bana yardim edin lutfen onu hala cok seviyorum ama gururumada soz geciremiyorum. Bu isi temize cikarmam lazim ama nasil? Kendimi hic bu kadar caresiz hissetmemistim. Bu arada tatli dilli kuzeni canim balim gibi sozler kullaniyor esim sevgisini dile dokebilen biri degildi bana canim demeyi ondan ogrendi:(
Lutfen yorumlarinizda kirici olmayin. Beynimin ici allak bullak mantikli dusunemiyorum. yol gosterin, yardim edin..

bencede maalesef eşin o kadına aşık olmuş

hiç aklım almaz aslında, bizim ailede hiç akraba evliliği yoktur ve çok tuhafıma gider böyle durumlar..aklımın ucundan bile geçmez, ailemden olan bir erkeğe o gözle bakmak.

Bencede eşiniz bu kıza aşık olmuş. Fakat siz sessizkalmalısınız. Size açık vermemeye çalıştığına göre sizi kaybetmek istemiyor demektir.
Bunlar geçici şeyler 3 gün sonra soğur ve eski yaşantınıza dönersiniz.. Çevremde çok gördüm bu vakaları, sonu eşine dönüş...

gülsencim kız eşine karşı bişey hissetmiyor. eşin kıza tutulmuş. bu söylediğimin de kanıtı şu eğer diğer arkadaşların dediği gibi kız eşinle olan ilişkisini örtbas etmek için nişanlansaydı eşin oturup ağlamaz içmezdi.

eşinin bu kıza olan ilgisi bence tamamen platonik.

carrienin dediği gibi keylogger yükle.

ben konuna muhtemel son mesajımı yazıyorum arkadaşım.erkeklerin düz mantığı hep aynıdır. onlar detay düşünemezler o yüzden de hemen açığa çıkar birşey varsa. ki bu adam gözüne soka soka yapıyor. tut ki aralarında bir şey de yok, seni seviyor, o zaman sırf sen istemiyorsun diye görüşmeyi kesebilirdi değil mi? ama kesmedi. amenna.
2 çocuğun var maddi olarak muhtaç değilsin ve de aldatsa da boşanmayacaksın. o zaman yapacak bir şey yok buraya yazmana da gerek yoktu sus görmezden gel evinde otur olacakları bekle. başka şansın yok.
yani bu adam görüşecek görüşecek eline de geçtiği ilk fırsatta yüzyüze görüşecek,sonra belki fiilen de aldatacak.. yani hiç mi sonunu düşünmüyorsun canım?
ilk yaazında kocanı anlattın son yazında savunur oldun bunu da anlayamadım ben:37:
burdaki kimseyi de yadırgama kızma insanlar neler neler yaşarda bilemessin sen. sana sadece en az zararı görmen için yapman gerekeni söylerler. hayatta bir sonuca varmak için ne acılar çekiyor insan.biz 3. gözden bakıyoruz sen mantıklı düşünemessin sevdiğin için. bunu da düşün.
aldatılan bir kadın olmayı kendine layık görüyorsan yada bunu hakediyorsan elbette boşanma. bırak aldatsın kocan. keyfine baksın. zaten bizde neden konuştuk bu kadar bilmiyorum.

Back
X