bu suphe beni yer bitirir!

kuzen demeyin banaaa =)) ben de masum bişey göremedim.. özellikle ağlaması içmesi..allah sabır versin canım.. ne denir ki.. boşanmak yoksa niyetinde görmezden gelmekten başka yol yok.. yok ben kaldıramam hazmedemem dersen de çek restini..

eşlinle kuzeni arasındaki ilişki hiç normal değil :20:eşin zaten çok ipucu vermiş sana daha fazlasına gerek yok bence
eğer boşanmayı düşünmüyorsan ispatlamak için çabalama:50: boşanacaksan kızla görüşmeni istemiyorum bir daha görüşürsen bu evlilik biter diye rest çek.kocan seni kaybetmeyi göze almıyorsa gönül macerasını sonlandırır zaten:31:

Çok açık herşey eşiniz kuzeninize aşık olmuş..
Neyi kanıtlıycaksınız ki daha kendinize kanıtlamşsınız artık gerisi önemli mi?
Bence artık kesin bir tepki vermenizin zamanı gelmiş. Oturup bu saçmalığı izlemeyin bu kadarda ezdirmeyin sevginizi kendinizi.
Kaybedecek neyiniz var şuan?
Ama kazanacak çok şeyiniz olabilir..

1.si eşimi seviyorum çocugum var boşanmam diyosun ama eşinde kuzeniyle pek normald eğil bence eşiminde kuzenleri var gayet resmidir çocukken beraber büydükleri halde ben hoşlanmadıgım için mesefeli olmayı yegler sen susma ayıp onun ayıbı ya gerekirse iş yerine kur o programı açıkcada belirt ben ikinci insan olamam onca yıla bakamm seni boşarım de bırak gözü korksun ama bu aşk platonik bir aşk sa bilki ona ulaşana kadar onu içinden atamaz sende bir hayaletle savaşmak zorunda kalırsın ne diyim allah yar ve yardımcın olsun ....

Bu tarz olaylar kimi zaman insanların başına gelebiliyor maalesef; ancak aldatmanın (düşünsel ya da fiziksel) var olduğu ilişkilerde yolunda gitmeyen bir şeylerin var olduğu düşüncesi çıkıyor ortaya. İlişki monotonlaşmış, beklentiler artık karşılanmıyor olabilir. Kişi bu sorunlarla yüzleşmek istemez ya da bir çıkmazdadır ve mutsuzdur, aldatma bu gi.bi durumlarda ortaya çıkar. Aldatan kişi kendine açtığı bir pencereden yaşadığı heyecanlarla hayatını renklendirmeye çalışır ama bu gerçek bir mutluluk değildir elbette. Öncelikle ilişkide ne gibi bir sorun olabilir bunun üzerine düşünmek ve bu sorunu çözmek gerekir. İkincisi, normal şartlarda kişinin 1. derecen akrabasına karşı bir yakınlık duyması normal değildir. Ama siz bunu dillendirdikçe karşı taraf bunu yasak olarak görmekten çıkar ve normalleştirir. Bence siz böyle bir şeyin zaten olamayacağı ve böyle bir ihtimali sizinde düşünmediğiniz izlenimi yaratmaya çalışın, ortada bir problem varmış gibi davranmayın. Onu bu konudan uzaklaştırıcak şeylerle hayatınızı renklendirin. İyi haberler vemenizi, ailenizin mutluluğunun ve huzurunun bozulmamasını diliyorum, umarım eşiniz tez zamanda bu buhrandan kurtulur

Back
X