Bu süreçte abartan ben mi oluyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

burcu_ruhumsarisin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
243
140
303
K.K.T.C.
Herkese merhaba. Korona sürecinde sadece aileme gidiyorum haftada bir. Üç kişiler ve hep evdeler. Annem babam çalışmıyor kardeşimin okulu tatil. Ailem de kronik rahatsızlıklar var , o yüzden eşimin benimle gelmesini istemiyorum ailem de bu konu da tedbirli.

Eşimin ailesi ise aile apartmanında yaşıyorlar , eşimin ailesine hiç gitmedim koronadan sonra. Eğer gidersem yaklaşık 15 kişi ile bir araya geleceğim , sadece kayinvalidemlere gidip diğerlerini görmemeyi asla kabul etmezler ben gitmesem onlar gelir, zaten kayinvalidemler de sabah aksam bir arada onlarla dogal olarak bende gitmiyorum ve tedbirli değiller çok dikkat etmiyorlar dışarıdalar. Eşim gidiyor.

Kayınvalidemle telefonda görüştükten sonra beni özlediğini gorusemedigimizi söyledi ağladı. Bende özlediğimi söyledim herkes bu durumda vakalarda düşüşler var bu şekilde devam ederse yakında görüşeceğiz dedim hatta gitmediğim için hamile olduğumu düşündü galiba bebek sordu. Eşim ise annesi ile görüşmeye gittikten sonra bana kendimi eve hapsettigimi en azından annesi ile görüşmem gerektigini söyledi eşimin yanında da kesin ağladı yoksa eşim bu zamana kadar hiç gidelim demedi bu süreçte şimdi ise böyle diyor ...

Sizce abartan ben mi oluyorum böyle bir durum da eşin ailesi olunca görüşmek mı gerekiyor illa ?

Ben annemlere 2 kere gittim biri kapıdan biride kosarak balkona cıktım evin icinde durmuyorum sonuçta onlar yaslı insanlar kvdemin durumu daha kolay giriş katında oturuyor bahçe gibi biyer var orada duruyoruz oda pencereden öyle konuşuyoruz napalım durumlar bu ama genç insanlarla daha rahatım

Insanlar yemin ederim anlamak istemiyor. Ben kimse kayınvalideme ve kayinpederime gitmesin diye herkese telefon açtım. Simdi görümcem tutturmuş kayinvalideme "anne sen bize gel" diye. Ya kaç saatlik yol. Millet çok mu meraklı annesini babasını riske atmaya anlamıyorum 🙄

Eşim ailesine gidiyor ben gitmiyorum demişsiniz . Eşinizin kapıp size bulaştırma ihtimalini hiç mi düşünmediniz. Bir de eşim aileme gelmiyor Sadece ben gidiyorum demişsiniz. Eşinizle aynı evde yaşamıyor musunuz? Yani eşiniz ya da siz farketmiyor aynı evdesiniz sonuçta. Çok ilginç 🧐

Ailenize haftada bir eşiniz olmadan gitsenizde, eşinizde virüs varsa haliyle size geçeceğinden sizde dogal olarak ailenize corona taşımış olursunuz. Doğru olani hic görüşmemeniz.

Ayrica kendi ailenizi görmeye gidiyorsanız gayetde eşinizin ailesinide görmeye gidebilirsiniz. Sizinki gitmemek icin bahane olmuş. Zaten eşiniz gittiğinde orada virüs varsa size taşıyacak

Ben apartma bile çıkmaya korkuyorum millet ailesinde geziyor ya 🙄

Evde kalın, evde kalın, evde kalın.

Eşim ailesine gidiyor ben gitmiyorum demişsiniz . Eşinizin kapıp size bulaştırma ihtimalini hiç mi düşünmediniz. Bir de eşim aileme gelmiyor Sadece ben gidiyorum demişsiniz. Eşinizle aynı evde yaşamıyor musunuz? Yani eşiniz ya da siz farketmiyor aynı evdesiniz sonuçta. Çok ilginç 🧐
Eşim beni dinlemiyor ki ailesine gidiyor . Ben gitmesini istemiyorum .Ailem de beni çağırıyor bugün isim var desem yarın diyorlar. Evde tekim diye üzülüyorlar. Yoksa dediklerinizi bende düşünüyorum ama bu şekilde

Eşim beni dinlemiyor ki ailesine gidiyor . Ben gitmesini istemiyorum .Ailem de beni çağırıyor bugün isim var desem yarın diyorlar. Evde tekim diye üzülüyorlar. Yoksa dediklerinizi bende düşünüyorum ama bu şekilde
Sonuç itibariyle ailenizi riske atıyorsunuz.

Ailenize haftada bir eşiniz olmadan gitsenizde, eşinizde virüs varsa haliyle size geçeceğinden sizde dogal olarak ailenize corona taşımış olursunuz. Doğru olani hic görüşmemeniz.

Ayrica kendi ailenizi görmeye gidiyorsanız gayetde eşinizin ailesinide görmeye gidebilirsiniz. Sizinki gitmemek icin bahane olmuş. Zaten eşiniz gittiğinde orada virüs varsa size taşıyacak

Evde kalın, evde kalın, evde kalın.

Konumu okuduysanız eşimin ailesine gidersem yaklaşık 15 kişi ile beraber olacağım ve hep dışarıdalar kaç kişi ile görüşüyorlar günde belli değil ama ailem dışarı çıkmıyor bende çıkmıyorum. Ailem de evde tüm gün yalnız olduğum için çağırıyorlar . Bende gidiyorum tabi ki eşim de varsa bana da bulaşır bende taşıyıcı olurum bu durumu biliyorum

Eşinizin sizinle gelmemesi ailenizi korumak mı oluyor yani? Eee eşinizden size, sizden onlara bulaşma ihtimali ne olacak? Eşiniz tedbirli davranmayan ailesine de gidiyormuş, bizzat sizin de gitmenize gerek yok, gitmiş kadar oluyorsunuz zaten. Ben ortada abartılmış bir durum göremedim, herkes gayet salmış, rahat olun. :olamaz:

Eşinizin sizinle gelmemesi ailenizi korumak mı oluyor yani? Eee eşinizden size, sizden onlara bulaşma ihtimali ne olacak? Eşiniz tedbirli davranmayan ailesine de gidiyormuş, bizzat sizin de gitmenize gerek yok, gitmiş kadar oluyorsunuz zaten. Ben ortada abartılmış bir durum göremedim, herkes gayet salmış, rahat olun. :olamaz:
Evet öyle bir ihtimal var bunun bende farkındayım ailem evde tek olduğum için üzülüyorlar çağırıyorlar günde defalarca ararlar bende gidince uzak mesafe oturuyoruz

Konumu okuduysanız eşimin ailesine gidersem yaklaşık 15 kişi ile beraber olacağım ve hep dışarıdalar kaç kişi ile görüşüyorlar günde belli değil ama ailem dışarı çıkmıyor bende çıkmıyorum. Ailem de evde tüm gün yalnız olduğum için çağırıyorlar . Bende gidiyorum tabi ki eşim de varsa bana da bulaşır bende taşıyıcı olurum bu durumu biliyorum
Okudum ama sizin anlayamadığınız şu; simdi siz kayinvalidenize gidin veya gitmeyin, eşiniz gittiginde onlarda virus varsa eşinize bulaşiyor haliyle eşiniz size sizde ailenize götürüyorsunuz. Yani gitmissiniz gitmemissiniz bisey değişmiyor

Siz eşinizle ayrımi yaşıyorsunuz?

Ailem evde tek olduğum için çağırıyorlar günde defalarca ararlar üzülüyorlar. Bende ailem de dışarı çıkmıyoruz. Eğer eşim de varsa bende de olabilir taşıyıcı olabilirim evet bu durumun farkındayım.
Hanımefendi gayet çok iyi anladım fakat bu virüs üzüntü, keder, hal, gönül, hatır dinlemiyor. Evden ne olursa olsun çıkmamanız gerekiyor keza eşinizin de çıkmaması gerekiyor. Eşiniz çıkıyorsa gerekirse eve almayın ve ihbar edin ya da ailesinde kalsın. Bu virüs hala ciddiyetini korumakta. Hafife almayın, az dayanın.

Siz yolunuzu bulmuşsunuz. Eşinizde varsa sizde de olur. Eee eşiniz gidiyor. Eee siz de kendi ailenize gidiyorsunuz. Yine bulastirabilirsiniz ailenize. Mantiginizi çözemedim. Çözdüm de aslında soylemeyim.

Okudum ama sizin anlayamadığınız şu; simdi siz kayinvalidenize gidin veya gitmeyin, eşiniz gittiginde onlarda virus varsa eşinize bulaşiyor haliyle eşiniz size sizde ailenize götürüyorsunuz. Yani gitmissiniz gitmemissiniz bisey değişmiyor

Siz eşinizle ayrımi yaşıyorsunuz?
Eşimin gitmesini bende istemiyorum ama eşim beni dinlemeyip gidiyor . Ben ne yapabilirim ki bu durum da nasılsa eşim gidiyor bulaşırsa ona bana da bulaşır nasılsa deyip gideyim mi ,siz olsanız gider mısınız, hep dışarıdalar kaç kişi ile beraberler gün içinde belli değil

Siz yolunuzu bulmuşsunuz. Eşinizde varsa sizde de olur. Eee eşiniz gidiyor. Eee siz de kendi ailenize gidiyorsunuz. Yine bulastirabilirsiniz ailenize. Mantiginizi çözemedim. Çözdüm de aslında soylemeyim.
Bahane olarak gorebilirsiniz ama şöyle ki eşimin gitmesini bende istemiyorum ama eşim gidiyor benim abarttigimi dusunuyor. Eger onlardan esime bulasirsa esimden de bana da bulasabilir boyle bir gercegi bende biliyorum ama cok kalabaliklar ve devamli disarida olduklarini biliyorum o ortama girmek istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X