Bu süreçte abartan ben mi oluyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailen neden üzülüyor onu anlamadım? Gittiğine göre yakın evleriniz? Değil mi? Aç mısınız açıkta mısınız? Çatınız mı yok tepenizde? Nedir yani üzüldükleri mevzu tam olarak. Kardeşin varmış evde yalnız değiller. Senin kendi evinde olman neden onları üzüyor? Virüsten önce de mi böyleydi? Evlenmene mi alışamadılar? Onlara taşın olmazsa git gel uğraşmazsınız. Valla çok ilginç :)

Virüs geldiğinden beri eşimden başka insan hiç ama hiç görmedim 😂

Hayır çelişmiyorum eşim annesi ile konuştuktan sonra bana böyle dedi .

Orasını anladım. Eğer siz evinizde oturup kimseyle görüşmüyor olsaydınız der miydi eşiniz anneme gel diye? Diyemezdi çünkü sınırınızı çizmişsiniz, belli ki kimseyle görüşmeyeceksiniz. Şimdi kayınvalideniz de eşiniz de biliyor ki annenize gidiyorsunuz. Demek ki neymiş esneyebiliyormuş, istediğiniz kişiyle görüşebiliyormuşsunuz. Haliyle oraya gidilirken normal buraya gelince neden anormal diye sorguluyor insanlar haksız da değiller. Bir kişi size hak vermemiş biraz oturup kendinizi mi sorgulasanız acaba?

Ben bu olağanüstü süreçte kendi annenizi ziyaret etmenizi de doğru bulmamakla beraber "kendi annene gidiyorsun benimkine de gideceksin veya bana da geleceksin " düşünce biçimini de anlamıyorum. Kimsenin gelinini özleminden ağlayacak kadar "özlediğini" de sanmıyorum. Annesine karşı hissettiği yoğun duygularla kayinvalidesini özleyen gelin veya kendi çocuğuyla aynı derecede gelinini özleyen kayınvalide gerçekten var mıdır bilemem ama ben bu şekilde hissetmiyorum diye de suclanmamaliyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X