Nasil yanihttps://vine.co/u/947856744120512512 Özlem'in vine'ı bu.
Yalnız onun Kardeshian tarzı bir ünlü olma yöntemi denediğine karar verdim. Zaten 2015 vizyonlu bir filmin fragmanında gözüküyor.
Babutsanin klibinde dans eden kirmizili kiz nur galiba...Arkadaşlar bunlar hep senaryo.
Ekranda kavga edenler arkada samimi hep.
Misal Seda Sayan'ın şu kaynana gelinde yarışmacılara hep deniliyodu "şöyle de böyle de, şimdi sen eşim yaz" vs diye.
Ayşenur ailemle şöyleyiz böyleyiz diye ağlamıştı sosyal medya hesaplarına bakan oldu mu bilmiyorum özellikle instagram hesabına.
Mesela Roza diye bi'kız katılmıştı onunla orada didiştiler ama normalde arkadaş olanlar var.
Özlem zaten figüranlık vs.yapıyo.
Nur zaten oyuncu olmak istiyo Babutsa'nın yanayım yanayım klibinde izleyebilirsiniz
Bi'de bazen iki bölümü falan aynı gün çekiyolar.
Bu yayın işleri bi'acayip yani showda bi'süre çalıştım ben canlı yayın programındaydım ama odönem bugün ne giysem mi ne vardı yarışmacı kızlar jüri falan aynı yemekhanede yemek yerdik. Ne derece bi'soğukluk olabilir ki.
Hep oyun
Nur yerlitaş'ın Ayşenur'a donetella diye seslenişi iyi bi övgü değilmiş. Googlye donetella yazın asdkdlmsmna
Aynen benımde bozuldu, sevgilisi kurtulmuş
kesimnlikle normale bende cok duygusalım o konuda ama yok bunda olmadı tepksizi kaldım hatta hadi bitsin artık diye yırtındım yaay tugcenin hikayesini şimdi izleyebildim. Yapay oldugu ne kadar belli, Tugce kırk kez "benim annemle tanışma hikayem var" dedi. "Bir daha de" dediler arkadan herhalde
normalde anne-kız ilişkilerinde hemen gözleri dolan biriyim ama hiç aglamadım ya la ! nasıl oldu o ?
Ozlemin sarkisini duydun mu =)Yine bu tuğçeyi uzun uzun gösteriyorlar özette bile gördükçe midem bulanıyor artık
Evet cok kotu olmus bgn gizemÖzette gösterdi, Gizem yine kendini rezil etmiş
Evet fragmanda gösteriyor . Valla onlar da kendilerinin rezil edilmesine ses çıkarmıyorlar. Sırf oyuncu olabilmek için bu kadar rezalet de fazla bence.Ozlemin sarkisini duydun mu =)
Oyle gercektenEvet fragmanda gösteriyor . Valla onlar da kendilerinin rezil edilmesine ses çıkarmıyorlar. Sırf oyuncu olabilmek için bu kadar rezalet de fazla bence.
Ozlem in ustundeki ceketi gordunuzmu amaninnn vasat otesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?