Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
özlem şarkı söyleme taklidi yapmasın ağzı değişik oluyor melodiye uycam diye hahaha

boyu uzun olmaları ince olmaları giyince güzel duruyor hem ayrıca onlar topuklu ayakabı olmadan bir hiçler ya
geçen ayşenru görrdüm bizler gibi olmuş topuksuz topukluyken bi havalardaydıı

canım zaten düz ayakkabı giyemiyo ki kız
biliyo yakışmadığını
geçen giydi nerdeyse ağlayacaktı o kadar özgüvensizdi
ve sürekli özlemin fiziğine laf ediyo
ekrandan özlemin fiziği onunknden iyi görünüyo bence
anlamadım o açıdan niye bu kadar taktığını
topuklu giyince kısa boylu insanlar da havalı ve güzel duruyo ayrıca

ben artık özlem e üzülmeye başladım, resmen alay ediyolar. aslında o da müsade ediyo bu duruma. bence aralarında en gerçekçi ismini hatırlayamadım ama evli ve çocuklu olan bayan.

Hepsi anormal, manyak ötesi, zevksiz , kendini bi halt sanan , kamera manyağı , ucuz malzeme , vede çok yüzlüler. Malesef yarışma adı altında kendilerini rezil ediyorlar.

evli çocuklu ezgi baylar mı neydi onu da sevmiyorum sempatik durmuyor
Ezginin giyimini beğeniyorum ama hala küçük kiz gibi tesekurleeeer diyor sinir oluyorum. Bir dersin iki dersin, kocaman kadinsin sesini çocuksu yapmadan cikarsan olmuyor mu ?

Ezginin giyimini beğeniyorum ama hala küçük kiz gibi tesekurleeeer diyor sinir oluyorum. Bir dersin iki dersin, kocaman kadinsin sesini çocuksu yapmadan cikarsan olmuyor mu ?

aynen aynen o tip hareketleri buna benzer hareketleri falan bi türlü sevemiyorum kıyafetleri güzel ama giyilebilir..

Nur yerlitaş'ın Ayşenur'a donetella diye seslenişi iyi bi övgü değilmiş. Googlye donetella yazın asdkdlmsmna
izledimmmmmmm haha izlemez olaydımm piskolojim bozuldu
Aynen benımde bozuldu, sevgilisi kurtulmuş

Ayşenurda fizik mi var ya? Ben göremiyorum şahsen. Bacaklar desen çarpık gibi, göğüsler silikon, dişler yamuk, gözler lens, saçı ve kaşı zatrn boya.. Baştan aşağı fake bi kız yani. O haliyle bide millete vücudunu tanımıyosun, senin yanların var cart curt demiyor mu

ay tugcenin hikayesini şimdi izleyebildim. Yapay oldugu ne kadar belli, Tugce kırk kez "benim annemle tanışma hikayem var" dedi. "Bir daha de" dediler arkadan herhalde
normalde anne-kız ilişkilerinde hemen gözleri dolan biriyim ama hiç aglamadım ya la ! nasıl oldu o ?

benimde uykum kaçtı tv yi açayım dedim tekrarı varmış özlem çıktı karşıma. çok ilginç bir kız ya sürekli ayağını havaya kaldırıyo. tuğçenin hikayesine çok üzüldüm ama bu kızın tavırları bana da çok sahte geliyo.

ya ben bu gece harbiden uyuyamam ya zaten ayşenur u gece görsem korkarım diyodum afterdarkmoon arkadaşım gibi bende google a donatella yazdım korku üstüne korku yaşadım, o gözleri gerçekmi lensmi ne o ya

Özlem pek normal değil evet ve oyuncu olmak istediğini de açıkça söylüyor zaten;
Ama ondan daha iyi rol kesen kesinlikle Ayşegül..
Önce günlerce Nur'a sardı, sürekli kavga etiler. Sonra Nur'la neredeyse kanka oldu, Özlem'e sardı..
Bu hafta baktım, yine Nur'la sataşmaları başlamış. "Kıyafetini beğenmedim" yerine sürekli "iğrençsin, iğrençsin" demesi..
Biri ona cevap verdiğinde, ağzını tuhaf tuhaf açıp, gözlerini sağa sola bayması.. Kızlara çarpık bacaksın diyor ama kendinin de sol gözü sola kayık..? : )
Millete "hiç emek vermiyorsun, uğraşmıyorsun" deyip; kendi tek parça gecelik gibi pembe elbise giyerek ve koluna iki balon takarak uğraşmış mı oluyor?
Hele Ayşenur'un, Nur'un elbisesi için "biz onu boya yaparken giyiyoroooz" deyişine kahkaha atacaktım neredeyse..
Abiye elbiseyle boya..!! Abartacaklar diye iyice saçmalamaları çok komik oluyor.!
Nur Yerlitaş'ın arkadaşının yeğeni olan kız (adını unuttum); o da Özge Ulusoy'a olan benzerliğinden yararlanıp, hep Özge Ulusoy'un giydiği kıyafetlerden copy paste yapıyor.
Bir de.. Hani kurgu bile olsa, sırf reyting için, insan televizyonda birine "senden nefret ediyorum, şurada bir şey olsa, ölsen üzülmem" dememeli..
Bu resmen nefret suçu ve aslında hukuken cezası var. Ayşegül'e bir ayar çekseler iyi olur yoksa programın başı yanabilir bu söylemlerden bence.. : )
Zaten genel olarak hepsi aynı, hepsi şirret.. Bir avuç kızı cast tan toplayıp koymuşlar, birbirlerini yesinler diye..
Yoksa gerçek bir yarışma olsa, ne Melek gibi omuzu düşük yürüyen girebilirdi ne de Ayşegül gibi bir karış boyu olanlar..

Arkadaşlar bunlar hep senaryo.
Ekranda kavga edenler arkada samimi hep.
Misal Seda Sayan'ın şu kaynana gelinde yarışmacılara hep deniliyodu "şöyle de böyle de, şimdi sen eşim yaz" vs diye.
Ayşenur ailemle şöyleyiz böyleyiz diye ağlamıştı sosyal medya hesaplarına bakan oldu mu bilmiyorum özellikle instagram hesabına.

Mesela Roza diye bi'kız katılmıştı onunla orada didiştiler ama normalde arkadaş olanlar var.
Özlem zaten figüranlık vs.yapıyo.
Nur zaten oyuncu olmak istiyo Babutsa'nın yanayım yanayım klibinde izleyebilirsiniz
Bi'de bazen iki bölümü falan aynı gün çekiyolar.
Bu yayın işleri bi'acayip yani showda bi'süre çalıştım ben canlı yayın programındaydım ama odönem bugün ne giysem mi ne vardı yarışmacı kızlar jüri falan aynı yemekhanede yemek yerdik. Ne derece bi'soğukluk olabilir ki.
Hep oyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…