Ayy sorma sorma annesi de geldi şimdibak ya yine "anneme sarıldım öptüm......" yapma hacı şunu ya çok itici ya la
Bu ozlem hangi cagda kalmis ya anlamadim bekar dimiHatıralık yöresel kıyafet satarlar ya onlara benziyor.
Bu ozlem hangi cagda kalmis ya anlamadim bekar dimi
Suan izliyoruz cnm 15 30 da basliyor artikBugün izleyen var mı Nur niye ağladı ne dediler ?
Ozlemin vinedeki videolari cok sacma ya bilerek mi yapiyor acabaBekar bekar, tek evli Ezgi diye biliyorum.
Ben onun gerçekten paraya ihtiyaci oldguna inanmiyorumHeh bugün de annesini getirmiş bir de oradan kapar yıldızı. birgün ağlar birgün mısır getirir. Öyle öyle aldı yıldızları.
Valla tipine bakılınca durumu gayet iyi duruyor. Annesinin hastalığına bir şey demiyorum ama öyle ağlanacak derecede maddi durumunun kötü olduguna ınanmıyorum öyle olsa tvde ne işi varBen onun gerçekten paraya ihtiyaci oldguna inanmiyorum
Ozlem sarki soyluyor izliyormusunValla tipine bakılınca durumu gayet iyi duruyor. Annesinin hastalığına bir şey demiyorum ama öyle ağlanacak derecede maddi durumunun kötü olduguna ınanmıyorum öyle olsa tvde ne işi var
İzledim ama dediğim gibi kendi de izin veriyor rezil olmasına. yapacak bir şey yokOzlem sarki soyluyor izliyormusun
Allah sağlık versin hepsi en kısa zamanda iyileşsin inşallah ama bu ne yaAyy sorma sorma annesi de geldi şimdi
Evett teyzesini anlatmasini gordunmu yalan soyleyen bi insan gbi konusurken heyecanlandi konusacagini unuttuİzledim ama dediğim gibi kendi de izin veriyor rezil olmasına. yapacak bir şey yok
Yalan bence hepsiAllah sağlık versin hepsi en kısa zamanda iyileşsin inşallah ama bu ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?