Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Ozlemi hep sona birakip birde cok yorum yaptirirlardi diger kizlara bgn nuru hedef aldiklari belli ozlem basta cikti

Bu hafta kesin Nur gidecek ya puff. Özlemi reyting uğruna da olsa göndermezler.

Özlem'in etinden, sütünden, her şeyinden yaralanıldı ve baktılar ki bitti, artık kimse yemiyor..
Şimdi diğer kızlara sardılar, belli.. yok biri hastaymış, biri boşanmış bilmem ne.. hep zırvalık, hep numara..!!

Ayyyyyyy bunlar da pek bi oyuncu çıktı jürisinden yarışmacılarına kadar.

Benim yerimde olsa full depresyon gezerler herhalde. Boşanmak ne zamandan beri aile dramı olmuş canım.

Ortada konu yokken durduk yere Nur'u yerin dibine sokuyorlar. Şimdi onu delirtmek istiyorlar..
Ayşegül alasını yapıyor halbuki..: ) Nur'a eleştirilere cevap verme diyen Öykü, Ayşegül Özlem'e çemkirirken sesiz kalıyor.!
Ya tamam biliyorum hepsi kurmaca, reyting için numara.. Böyle boş yere sebepsiz kavga çıkarıyorlar.
Ama numara da olsa insan haksızlık karşısında sinir oluyor.. Yani bir filmdeki kötü karakterlere kızmak gibi bir şey..
Bu arada Öykü amma uzun uzun konuştu.. Belli ki çok hazırlanmış, ezberlemiş.! : )
Nur'a yaptıkları terbiyesizlikti resmen.! Yarın da onu gırtlaklayacaklar belli..!! : )
Bu arada, şu şımarık ikizlere gıcık olan tek ben miyim? Esra-Ceyda ciciş kardeşliği gibiler.. aynı yoldalar zaten..!

Son düzenleme:
Durduk yere hepsi Nura saldırdı ya. Yine ayşegülün başının altından çıktı bular. Ayşegül hiç eleştiri kabul etmiyor her şeye cevap veriyor sempatik oluyor nur aynısını yapınca sinirli diyorlar bu ne ya. Midem bulandı yarışmadan artık.
Kemal de iyi ki bir haksız çıktı ki gerçekten haksızdı kendi haksızlıgını yediremedi bugün kıza çemkirdi resmen.

Kurgu olduğunu anlatanlar olmus, elbette biliyoruz kurgu olduğunu. Bizim tepkimiz bizim izlememiz için yapılan bu tiyatronun seviyesizlesmesi.
programı izlemeye devam etme sebebim aysegulun elendiği ani görmek.

amaan onun üzünden boşanmışlardır kız direk çene olarak dünyaya gelmiş
Sesli güldüm :) kizin seviyesizligi bizde seviye birakmadi. Bolumu hala izleyemedim, onun kardesi falan var miymis ? Bir de onunla yeniden biraraya gelen sevgilisi ?!?!?

nur patladı sonunda. tuğçe çaktırmadan ayşegül ün tarafını tuttuğu için alttan alttan o da nur a sataşıyo. dikkat edin ayşegül dans ettikleri zaman hep tuğçenin yanına gidiyo. tuğçe çok sahte kardeeeeeeşşşşş jüriyle konuşurken sürekli çocuksu ses tonuyla "teşekkür ederim" demesi +itici +itici
birde şu ayşenur varya o kızı gösterdiklerinde korkuyorum, zombi gibi bakıyo ya la... insanın içinden felak nas okuyası geliyo

Ben de izliyorum öyle arada sırada
Kimin birinci olacağı bsştan belli
Hepsinin bu jüriyle kanalla bağlantısı var giydiren de var.
Benim yine de sinir oldugğm gerçi hepsi de
Yalancı tuğçe
İtici ezgi
kokoş ayşenur
çirkef ayşegül
saman altından su yürüten ikizler
erkek fatma melek

karakterleri tamamiyle anlatmıssın yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…