Süs köpekleri besliyor bilmem nerelerde parti veriyorBuna rağmen nasıl durumları kötü anlamıyorum Annesine Allah şifa versin ama ona bir şey demiyorum.bende tuğçeyi sevmiyorum, ona üzülsem de sevmiyorum hareketlerini.
Ne kadar kıro adam varsa getirip jürilik yaptırıyorlar. Cidden seyirciyle dalga geçiyorlar yani.
Yapmacık tuğçe çıktı bu kızdan midem bulanıyor.
Ne kadar kıro adam varsa getirip jürilik yaptırıyorlar. Cidden seyirciyle dalga geçiyorlar yani.
tuce aynı avrupa yakasındakı selın gıbı konusuyobende tuğçeyi sevmiyorum, ona üzülsem de sevmiyorum hareketlerini.
Aynen Tuğçeye bende sinir oluyorum. Yalnız ne kadar kıro adam varsa yorumlarımız birebir tutuyor mesela geçen hafta yorumları bana en yakın olan kişi Safiye-Faik'teki Faikti
Hayır yorumları doğru çıkabilir ama bu işte ehil değiller yani. İnsanların da bunu bildiklerini biliyorlar ona rağmen çıkarmaları tuhaf.Aynen Tuğçeye bende sinir oluyorum. Yalnız ne kadar kıro adam varsa yorumlarımız birebir tutuyor mesela geçen hafta yorumları bana en yakın olan kişi Safiye-Faik'teki Faikti
Aynen ivana daha jüri gibi, Nur yerlitaş yarışmacılardan biriymiş gibi hareket ediyor yaşananlara göre.İvanayı adaletli buluyorum şu puanlamada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?