Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Yarışmayı Tuğçe kazanacak ama görürsünüz. Zaten her yerden torpili var .

bende tuğçeyi sevmiyorum, ona üzülsem de sevmiyorum hareketlerini.
Süs köpekleri besliyor bilmem nerelerde parti veriyorBuna rağmen nasıl durumları kötü anlamıyorum Annesine Allah şifa versin ama ona bir şey demiyorum.

Ne kadar kıro adam varsa getirip jürilik yaptırıyorlar. Cidden seyirciyle dalga geçiyorlar yani.
Yapmacık tuğçe çıktı bu kızdan midem bulanıyor.

Aynen Tuğçeye bende sinir oluyorum. Yalnız ne kadar kıro adam varsa yorumlarımız birebir tutuyor mesela geçen hafta yorumları bana en yakın olan kişi Safiye-Faik'teki Faikti

Ne kadar kıro adam varsa getirip jürilik yaptırıyorlar. Cidden seyirciyle dalga geçiyorlar yani.

Aynen Tuğçeye bende sinir oluyorum. Yalnız ne kadar kıro adam varsa yorumlarımız birebir tutuyor mesela geçen hafta yorumları bana en yakın olan kişi Safiye-Faik'teki Faikti

Faik de Safiye'yi ne aşağıladı ama ya. Ben oturduğum yerden sinir oldum. Ayarı kaçırıyor adam sanki
Alişan'ın yanına tuğçe kendiliğinden mi geldi şok

Hayır yorumları doğru çıkabilir ama bu işte ehil değiller yani. İnsanların da bunu bildiklerini biliyorlar ona rağmen çıkarmaları tuhaf.

Bazen cidden igrenc giyiniyorlar. Aysenur un dekolteyi vok abarttigini aysegulun cirkeflikte sinir tanimadigini ozlemin ise sizofrrn oldugunu fusunuyorum. Gizem cok guzel bir kiz ama.

Bugün bir arkadaş da Sara gidecekmiş dedi. Ama Gizem oldugu daha yüksek ihtimal bence

Ayşegül neden bu kadar kötü görünüyor bugün? 60'lar ona olmamış bence. Boyunun kısalığından mı bilemiyorum bende kısa boyluyumdur ama bugün bana çok garip geldi.

Ya kıza ayakkabın olmamış, kolyen şöyle böyle sana 5 veriyorum diyorlar. Hayret

İvana 3 verdi iyi oldu Ayşegüle zaten haketmiyor. Hiç uğraşmamış gibi duruyor. Ama Nur Yerlitaştan her zaman torpilli tabi.

Gelinlik bence çok saçma bir fikir, 60'lar diyorlar onun içinde de konsept yapıyor günlük bir giyim yani standartlar dahilinde bir şey olması gerekiyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…