ozlem yuksek puan alınca aysegulun suratı dustu
aysegul ondan torpıllı zaten sınır seyAyşegülü sadece Nur Yerlitaş kurtaramadı yani. O eksik bu eksik ayakkabını beğenmedim demesine rağmen 5 veriyor olmasına rağmen.
Yarışmayı Özlem kazanırsa cidden şaşırmam. Reyting uğruna yaparlar ama ben Tuğçeyi düşünüyorum sağlam torpili var onun. Sürekli de yıldız alıyor.Ben kısa çok sevmedim aslında özlemin saçını ama o kadar iddialı bir değişiklik yapınca acaba yarışma bitiminde onu mu birinci yapacaklar diye düşündüm. E! De buna benzer yarışmalar oluyor. Onlarda hep en sona en ezik ve en çirkef kızı bırakıyorlar. Finalde mutlaka ezik kız kazanıyor çirkef kız kaybediyor ezici birşekilde. Ezik kızın imajı çarpıcı birşekilde değişiyor filan. Belki bunlarda öyle bir kurgu yapmıştır.
Ben kısa çok sevmedim aslında özlemin saçını ama o kadar iddialı bir değişiklik yapınca acaba yarışma bitiminde onu mu birinci yapacaklar diye düşündüm. E! De buna benzer yarışmalar oluyor. Onlarda hep en sona en ezik ve en çirkef kızı bırakıyorlar. Finalde mutlaka ezik kız kazanıyor çirkef kız kaybediyor ezici birşekilde. Ezik kızın imajı çarpıcı birşekilde değişiyor filan. Belki bunlarda öyle bir kurgu yapmıştır.
Survivor zamanı da kurgu dediler o zaman inanmamıştım. Ama şu an ciddi şüpheleniyorum. Bugün Nur ve Özlem apaçık yazılacaklarken başkasını yazarlarsa daha da artacak şüphelerim.
Gizem bayağı puan aldı ya elenmicek o zamanKim gidecek peki yoksa Nur mu
Valla Gizemden başka kimse kalmıyor halbuki ama bakalım. Kimi gizem diyor kimi Sara ama Sara da olamaz.Cık
Fragmanda giden kıza sarılıyordu hepsi, Nur gitse sarılmazlar bence.
rozaya noldu gelmıycekmı ya orayı kacırdım ben:)Rozanın geldiği gün Nurellayla Öykü Serter açık etti bayağı kurgu olduğunu. Hesapta Nurella sen çok iddialısın kendi kıyafetlerinle tekrar gel bakalım filan diyecek kız öyle yeniden giriş yapacaktı. Ama öyle söyleyeceğini unutunca öykü Serter ona hatırlatmak zorunda kaldı hani görmek istiyordunuz ya filan diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?