- 14 Şubat 2012
- 6.204
- 8.822
- 448
rozaya noldu gelmıycekmı ya orayı kacırdım ben:)
Ezgi hakkındaki düşüncelerimi yazıya dökmüşsün. Eleştirileri ile ilgilenmiyorum ama juri karşısında küçük kız tavırlarına girmesi, jurinin iyi yorumlarına 10-100-1000 kez teşekürleeeer demesi, beni çok sinir ediyor. Ben gizemi en çok bu yuzden begeniyorum mesela, juri karşısında ses tonu, konuşması çok düzgün, çok olgun.Ben Ezgi'nin olduğundan genç görünmeye cidden çabaladığını düşünüyorum. Sert eleştiriler yapıyor normalde ama jüriye gelince mıymıy yani. Kırılgan hassas tavırlara giriyor jüri karşısında. Pek samimi gelmiyor bana
Giden kimse Ayşenur ağlıyor, o kiminle yakın?
Ezgi hakkındaki düşüncelerimi yazıya dökmüşsün. Eleştirileri ile ilgilenmiyorum ama juri karşısında küçük kız tavırlarına girmesi, jurinin iyi yorumlarına 10-100-1000 kez teşekürleeeer demesi, beni çok sinir ediyor. Ben gizemi en çok bu yuzden begeniyorum mesela, juri karşısında ses tonu, konuşması çok düzgün, çok olgun.
Ezgi de evli çocuklu guya, bazen ayşenurdan daha çocuksu davranıyor.
Bir de gözünü kısıyor sanki
ben nur bozar için izliyorum çok güzel ya o ayşegül bozuntusuna sinir oluyorum nuru çekemiyor kudursunBu programı izleyenler varsa yorumlarınızı merak ediyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?