bu kavgaların başı ağlamaların başı öykü serter ya. kavga ettiklerinde susuveriyor bozmim kavgayı diye : d
Off sormaaa canim, sinir oldum ekran basinda.Nurun takipçilerini sevenlerini nasıl kıskanıyorlar kız asil işte çatlayın,
sizin gibi mahelle karısı değil
Bugunku olaylar hep onun yuzunden cikti, oyle izliyor bi de yaaabu kavgaların başı ağlamaların başı öykü serter ya. kavga ettiklerinde susuveriyor bozmim kavgayı diye : d
Bi taraflari kalkmis iyice onun.Bugün daha renkli program. Ayşenur ya Nur gitsin ya ben diyor tanıtımda. Bu ne özgüven kim ona o hakkı veriyor ne alaka yani
Kavga mi varmis oo reytingler tavanYarinki programda siddet middet bisey diyor Nur, kizismis ortalik Aman Yarabbim.
Tugce beni icerde itti dedi. İsin icine siddet girerse ben de siddetle karsilik veririm dediKavga mi varmis oo reytingler tavan
Bu Nura neden cephe alindi ben hic anlamadim. İlk bolumleri kacirdim o bolumlerde mi bisey oldu?
Su an orda en hanim duran Nur. Otekiler gibi cemkirse hoslarina gitcek, kiskirtmaya calisiyorlar, yazik.
Özellikle yapıyorlar sataşmaları,hle öykü konuyu atıyor ortaya çekiliyor kenara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?