Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
geçen rezzan kiraz ayşegüle bir ayar verdi ya herşey dahilde çok hoşuma gitti

çan çan çeneyle kazanılmaz kız dediğin asil olmalı dedi nasıl mors oldu ya çok komikti

bugün ki tarzı da berbat

Tuğçe nasıl yapmacık ağlıyor ya bir insan en fazla bu kadar itici olabilir heralde.

İnsanlar da Nuru seviyor diye Ayşenur kıskanclıktan çatlıcak en sonunda. Bir de biz nura bir şey söyleyemiyoruz diyorlar Allahtan söyleyemiyorlar bir de söyleseler öldürürler heralde.

Bu Nura neden cephe alindi ben hic anlamadim. İlk bolumleri kacirdim o bolumlerde mi bisey oldu?

Su an orda en hanim duran Nur. Otekiler gibi cemkirse hoslarina gitcek, kiskirtmaya calisiyorlar, yazik.

Nur bugün iyi cavap veriyor ama beğendim yani. Ayrıca kızı yalancı egolu onlar sayesinde meşhur olmuş yapmaya çalışmaları da inanılmaz. Bu kadar rahatsızsan tartışma onu yıldız yapma yani.

Kizlar nasil satasiyor bunlar birbine ya cok ayip hic yakistiramiyorum genc kizlara, biraksinlar birbirlerinin saclarini yolsunlar rahatlasinlar bari. Oyku cidden gazi verip susuyor sonra reyting telasi iste

Bu Nura neden cephe alindi ben hic anlamadim. İlk bolumleri kacirdim o bolumlerde mi bisey oldu?

Su an orda en hanim duran Nur. Otekiler gibi cemkirse hoslarina gitcek, kiskirtmaya calisiyorlar, yazik.

kışkırtmaya çalışıyorlar da kendileri kaybediyor çirkefleştikçe çirkefleşiyorlar

Özellikle yapıyorlar sataşmaları,hle öykü konuyu atıyor ortaya çekiliyor kenara.

Aslında Nur'un bu kadar üstüne gelinmesine izin verilmesi, hele o yaptıkları yorumlara göz yumulması falan insana hep kurgu gibi geliyor. Çünkü hayatın doğal akışında biri birinin cevap vermesine bile kızıyorken öbürünün hakaret etmesine göz yummaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…