Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264

bu öyküde nuru çekemiyor galiba kişisel bir meselesi var diğer kızlara yapmadığını nura yapıyor,

ayşegüle kendini kullandırma o zaman dedi sanırsın avukatı

Nur şiddetten bahsediyor. Tuğçe de hasetinden ağlıyor. O kadar uğraşmasına yapmacıklıgına ragmen kimsenin onu sevmemesine ağlıyor. Bıktık bu kadının ağlak suratından artık.

Nur şiddetten bahsediyor. Tuğçe de hasetinden ağlıyor. O kadar uğraşmasına yapmacıklıgına ragmen kimsenin onu sevmemesine ağlıyor. Bıktık bu kadının ağlak suratından artık.

aynen bezdim bu kızdan yeter kendini savunamıyor paso ağlıyor en sevmediğim tip

aynen bezdim bu kızdan yeter kendini savunamıyor paso ağlıyor en sevmediğim tip
Kendini çok iyi savunuyor bence. Ama insanlar ona tepki veriyor diye zoruna gidiyor. Bir şey yapamayınca da ağlıyor. Bu kadar insan yapmacık diyorsa bir şey vardır yani. Ağlayışına baksana zorla ağlıyor resmen ya itici

Tugce gozunu portleterek, surekli kirpistirarak konusuyor, Nur ise direk bakiyor konustugu kisiye, gozleri sabit. Nur oyuncu olmak istiyomus galiba, ama orda oynamayan tek kisi o... Bu arada ona cemkirenlerin yarisi dizilerde figuranlik yapmis insanlar... Bi gun Nur basrolu kaptiginda onlar figuran olarak kalmaya devam edicekler ohhh

Tuğçe hem Nur'un tanıdığı olmasını, hem de Özge Ulusoy'a benzerliğini kullanarak ve onun kıyafetlerinin aynısını giyerek tarz olduğunu zannediyor.!

aynen katılıyorum
resmen özgenin giyim tarzını taklit ediyo kız

bence savunulacak bir tarafı olmadığı için savunamıyor acizliğinden ağlıyor en kolayı

insanlar boşuna sevmiyor hep salya sümük alan adam yandı ki ne yandı kolay kolay kimse çekemez bu kızı

Oyuncu olmak istediğini de aysegül ortaya attı ama isteyebilir yani. Bu gayet doğal aysegül de bunu söyleyerek güya onu rezil etmeye calısıyor ama kendi rezil oluyor.
Tuğçe de şiddet yanlısı bir taraf var zatn özleme de demişti ya şimdi cakıcam elimin tersiyle diye.

Evet, duygularini kontrol edemiyor bugun de gordugumuz gibi

ayşenur ne olmak istiyor acaba o tipiyle p....... yıldızı olmaya aday

bence savunulacak bir tarafı olmadığı için savunamıyor acizliğinden ağlıyor en kolayı

insanlar boşuna sevmiyor hep salya sümük alan adam yandı ki ne yandı kolay kolay kimse çekemez bu kızı
Ağlayarak ben haklıyım imajı veriyor ama yapmacıklıgına yapmacıklık katıyor farkında değil.
Nurella da ikide bir aysegüle gaz veriyor yok durusun varuok bilmem neyin var diye. Taraf tuttugunu bu kadar belli eder bir insan. bir de profesyonel olacak.

bir özge ulusoy olamaz ama çok zor nerde ondaki zariflik aselet onda

özge ulusoy çok hanım terbiyeli ve asil bi bayan
bu tuğçe resmen çingeneler gibi davranıyo
yüzünden de sinsilik akıyo

bi de söylemiyolar mı nur arkada başka diye
biz aptalız sanki kimin ne karakterde olduğunu anlamıyoruz

evet bariz ayşegülü kayırdığı ortada ama son kararı halk verecek o da bu haretleriyle kaybediyor zaten samimiyetsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…