Zaten bir sms olayına geçsin nur kesin kazanır. Olması gereken de olur yani doğal olarak.evet bariz ayşegülü kayırdığı ortada ama son kararı halk verecek o da bu haretleriyle kaybediyor zaten samimiyetsiz
Oyuncu olmak istediğini de aysegül ortaya attı ama isteyebilir yani. Bu gayet doğal aysegül de bunu söyleyerek güya onu rezil etmeye calısıyor ama kendi rezil oluyor.
Tuğçe de şiddet yanlısı bir taraf var zatn özleme de demişti ya şimdi cakıcam elimin tersiyle diye.
Aynen, Nur smslerde goturur isi. Burda bu kadar kisiyiz, hepimiz Nuru begeniyoruz. İnsallah bozmaz kendini.Zaten bir sms olayına geçsin nur kesin kazanır. Olması gereken de olur yani doğal olarak.
O sinsilikleriyle tarz olsalar ne olur diğerleri.
Aynen, Nur smslerde goturur isi. Burda bu kadar kisiyiz, hepimiz Nuru begeniyoruz. İnsallah bozmaz kendini.
Yok nurella alır onu baksana nasıl savunuyor. Zaten ikisi de birbirine benziyor gayet mutlu olurlar beraber çeneleriyleorada özlem gizem ayşenur hepsi dizi veya filmlerde figüranlık yapıyo
eminim diğerleri de bunu hedefliyodur
aklınca nura hakaret ettiğini sanıyo
kendisi de nur yerlitaşın yanında çalışmak için can atıyo ağzıyla söyledi
ama alan yok tabi
Bende kişisel gıcıklık oluştu Ayşenur'a karşı. Her hareketi batıyor objektifliğimi yitirdim kızlarr. :)
Bak bunu dusunmemistim, dogru bakGerçekten de hayvanları koruma derneğine deri bir üstle, çantayla falan çıkması inanılmaz. Çakma da olsa oraya aykırı.
Kavgadan başka bşey yok .. Bnde anlamadım gizem ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?