Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
evet bariz ayşegülü kayırdığı ortada ama son kararı halk verecek o da bu haretleriyle kaybediyor zaten samimiyetsiz
Zaten bir sms olayına geçsin nur kesin kazanır. Olması gereken de olur yani doğal olarak.
O sinsilikleriyle tarz olsalar ne olur diğerleri.

orada özlem gizem ayşenur hepsi dizi veya filmlerde figüranlık yapıyo
eminim diğerleri de bunu hedefliyodur

aklınca nura hakaret ettiğini sanıyo
kendisi de nur yerlitaşın yanında çalışmak için can atıyo ağzıyla söyledi
ama alan yok tabi

Aynen, Nur smslerde goturur isi. Burda bu kadar kisiyiz, hepimiz Nuru begeniyoruz. İnsallah bozmaz kendini.

bozsa bu zamana kadar bozardı bence
hepsi toplanıp üstün gittiler
sunucu ve jüri de dahil
bundan sonra kendini bozacağını sanmıyorum
sadece hakedene hakettiği cevabı verecek bence asil bi biçimde

Yok nurella alır onu baksana nasıl savunuyor. Zaten ikisi de birbirine benziyor gayet mutlu olurlar beraber çeneleriyle

Bir de nur.da tip var yani ekrana da yakışıyor neden oyuncu olmak istemesin ki? Çok bariz kıskanıyorlar belli.

Nur u normalde seyirci sevmeyebilirdi, burnundan kıl aldırmayan kibirli bir tip. Ama hepsi kızla öyle bir uğraştı ki kız hiç kalitesini bozmadı haliyle en çok desteği o aldı. Ben sevdim kızı o duruşuyla... Kız da tarz yok ama çok güzel...

Tuğçe tarzımı görmüyorlar diyor... O zaman ajitasyon yapmayacaksın, özel hayatını dökmeyeceksin, ağlayıp zırlamayacaksın... Tarzını falan görmüyor gözüm çok itici...

Gizem ve Melek Ayşegül ün eteğinde geziniyorlardı baktılar ki tepki alıyorlar kendi bağımsızlıklarını ilan etmeye karar verdiler ama olmadı cıks baştan itici oldunuz...

Ayşenur tarzı çok farklı, kimseye pek hitap edemedi, bu yüzden bende Nur a sataşayım da ordan bir şeyler kapayım ya da küçük Ayşegül olayım sivri dilli desinler derdinde...

Özlem zaten malum, koskoca kadın herkes onla dalga geçiyor o da bu şekilde oyuncu olacağını sanıyor. Ya da dalgasını geçiyor...

Ayşegül zaten yolda görsem vurursun ağzına, herkese tepeden bakan kendini herkesten üstün görüyor bir de. Çenesinin yanında o hali de hiç çekilmiyor... Beni kullanıyor diyor Nur a da seni jüri kullanıyor, yarışma formatı kullanıyor kavga çıkar diye..

İkizler ve Ezgi hakkıyla yarışıyorlar bence...

Bende kişisel gıcıklık oluştu Ayşenur'a karşı. Her hareketi batıyor objektifliğimi yitirdim kızlarr. :)

Bu ayşenurun göbeğini açmasından böğğ geldi vallahi. Başka ne giyse yakısmıyor. Bir bunu bulmus bununla alıyor yıldızları. Bir de marjinalsin diyorlar bu kadına. Hayvan koruma derneğinde öyle mi giyilir ya tipe bak

Gzem nasıl olmuş ?
Bde bşey sorcam daha önce kemal doğulu dememiş miydi göbek açık altta kalem etek gelenler benden tarz değilsn alır dye ? Daha önce sara gymişti beyaz takım .. Şimdi ayşenur'a tarzsın dedi demi.?

Aman bugünü de kavga gürültü bitirdiler. Ama ben Gizem'i çok beğendim bugün. Yani standart giyinmiş ama güzel olmuş yakıştırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…