Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Yeni sezonu izlemeyeceğim dedim..Dayanamadım yine açtım ve kavga var,daha yarışma başlamadan yoluşmaya başlamışlar..Resmen horoz dövüşü yaptırıyorlar insanlara ekranda ya..Biri beni bu tarz benim belasından kurtarsın ya izlemek istemiyorum.

Son düzenleme:
bu kizlar cook cirkin ve itici yaa...
tarzları da yok sanki..

gecen sezonda nur,gizem,melek,ikizler güzel kizlardi...

aysegul bile bu kizlardan daha havaliydi bee....

Bu saatten sonra su kazanicak haberlerine itibar etmiyorum. 3 kisi kaldiktan sonra %33 ihtimal. Aysenur un halk oylamasında oy oranı daha dusuk cıkar deger 2 sine gore. Ikizler ve Ezgi yaklasık 2 aydır tarz favorileriydi, reyting yaptıran popüler yarısmacılar elenince, önleri acıldı.
Haftalarca Ayşegül kazanıcak, kazandırılacak yapımcısı akrabası dediler. Ayşegül ün elendiği bilgisi bile yayında 1-2 gun once düstü medyaya. Gizem elenecek diyorlardı 1 haftadır halbuki sadece Gizem in elemeye kaldıgını biliyorlardı.
Sıkıysa su an yeni sezonu kimin kazanacagını bilsinler. Son 5 kisiye kaldıgında herkez tahmin eder favorileri.

Bir kurgu var ama kisa vadeli haftalik kurgular var, oyle basindan sonuna uzun sureli plan yok.

Son düzenleme:
Haftaici en yuksek puani alan kisi ve juri den ne yuksek puani alan kisi belli olmus olabilir Gala cekiminde. Halk oylamasi belli degil daha.
sosyal medyada yazılıyo kaç hafta öncesinden söylenenler hep çıktı final gecesinide canlı gibi göstereceklermiş ama final çekilmiş bile yani sms ler boşa atılacak..

Sali gunu Final cekildi tum gelen konuk yarismacilar cekim isi bitti, sadece son oylama sonuclari acıklandigi kisim canli yayinlancak, orada finalistler ve juri olur canli bolumde, seyirci ve konuk olmaz. 10-20 fakika surer canli yayin, belki kutlama yaparlar biraz.
Hafta ici yildizlar ve Juri karari sonucuna gore birisi kazanmayi hemen hemen garantilmemis olabilir, o zaman halk oylamasi sonucu etkilemeyebilir.
Kurallari degistirmedilerse ve hafta ici fazla yildiz alan ve juri oylamasi birincisi farkli kisiler ise halen herbirinin kazanma sansi var.
Ancak Gala gecesi ne katilanlar biliyorlar orada neler oldugunu.

Son düzenleme:
özleemm

yeni sezondaki yarışmacılar daha da seviyesizler , hele de jürinin kavgayı kızıştırıp sonrada alkış tutarak seyretmesi seviyesizleştiler iyice

Öyle yapıyorlar önce kızıştırıyorlar. onlar birbirlerine giriyor. Ondan sonrada "yok bıktık sizin kavganızdan ,yok başımız ağrıdı..falan filan ..hikaye hepsi. Sanırım yeni sezona tahammül edemiycem gibi..

Tugceye agzinin payini vermeleri iyi olurmus. Kendimi acindirarak bi yere gelirim zannetmisti.
Ayrica yaptigi elestirilerde cok sacma, karsisindakine konusma hakki bile vermiyor.

3 turda yildizlar: Aysenur 2, Ezgi 1, Ikizler 0.

Bugunki program sasirtmadi beni buna benzer bir durum olacigini gecen gun tahmin etmistim son hafta icin.
Juri artik kendi iyi olduklari tarzda gelince tekrar oluyor diye vermiyor oy, farkli stil denedikleri zamanda hatalari, eksikleri oluyor. Daha onceki haflalar boyle geldiklerinde eksiklerine ragmen tarz oyu aliyorlardi genelde, simdi alamiyorlar.
Ikizler parti/defile konsepti disinda tarz olamiyor. son 6 gunde sadece 1 yildiz aldilar. 2 kisi olmalarida dezavantaj ayni anda iyi olmalari gerek, yalnizca biri iyi oldugu zamanlarda alamadilar yildizlari.
Ezgi spor ve gunluk de rüküş degil ancak eksik ve siradan kaliyor kombi, uygun kemer/ceket/ canta/ takilar eklemeli.
Aysenur farkli tarzlari deneme yanilma yontemi ile deniyor bugunlerde, bir rukus bir tarz oluyor gelgit gibi.

Bu mevcut finalistlere rakip olabilecek veya gecebilecek tek kisi Tuğçe idi elenenler arasında. Ancak o malesef davranısları dengesiz, gereksiz bir duygusallık, alınganlık ve stres. Bugun, alakasız fuzili bir konu actı sonra kendisıne döndü tartısma sinirlendi ve programı terketti, bir daha da donmicekmis, yazık etti kendine.

Ay su Aysenur her tür müzikte barda kafayı bulan kızlar gibi oynamayı nasıl başarıyor

Dün Tugce de ayrıldıktan sonra, bugun ilk defa hic tartisma ve didisme olmadan tam effendi, seviyeli sıfır stres bir program tamamlandi, gülme krizine girdi juri 10 dakika, en neseli halleriydi yarismaciların. Birde daha da olmaz boyle bir bölüm.
Aysenur 1, digerleri 2 ser yıldız aldı bugun.
Yarın Özlem donuyormus, tekrar baslıyor kızışmalar.

Bu Tarz Benim’ TV 8'de
Jüri koltuğunda İvana Sert, Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’in oturduğu, sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği ‘Bu Tarz Benim’ yarışması yeni yıla, yeni kanalında, yeni yarışmacılarıyla beraber girmeye hazırlanıyor.
Sitene Ekle

Show TV’de ekrana gelen ve yayınlandığı ilk günden itibaren jüri üyeleri, yarışmacıları ve reytinglerde yakaladığı başarıyla dikkat çeken program, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8kanalına transfer oldu. 29 Aralık Pazartesi günü başlayacak olan program hafta içi her gün 15.30’da canlı yayınlanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…