- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
Yalan haberdir..O programın eleme geceleri bile canlı yayınlanmıyor,haftaiçi mi canlı yayınlanacakmış..Sürekli bant kayıtlarını kesip kesip önümüze sunuyorlar..Asla yayınlamazlar..Acunun kanalına gidermi onu bilemem..Ama ben acunun programcılığını beğeniyorum,keşke gitse biraz kalite gelir programa en azından...Bu Tarz Benim’ TV 8'de
Jüri koltuğunda İvana Sert, Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’in oturduğu, sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği ‘Bu Tarz Benim’ yarışması yeni yıla, yeni kanalında, yeni yarışmacılarıyla beraber girmeye hazırlanıyor.
Sitene Ekle
Show TV’de ekrana gelen ve yayınlandığı ilk günden itibaren jüri üyeleri, yarışmacıları ve reytinglerde yakaladığı başarıyla dikkat çeken program, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8kanalına transfer oldu. 29 Aralık Pazartesi günü başlayacak olan program hafta içi her gün 15.30’da canlı yayınlanacak.
Canlı yayınlanırsa iyi olur bencede. inşallah gerçektirBu Tarz Benim’ TV 8'de
Jüri koltuğunda İvana Sert, Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’in oturduğu, sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği ‘Bu Tarz Benim’ yarışması yeni yıla, yeni kanalında, yeni yarışmacılarıyla beraber girmeye hazırlanıyor.
Sitene Ekle
Show TV’de ekrana gelen ve yayınlandığı ilk günden itibaren jüri üyeleri, yarışmacıları ve reytinglerde yakaladığı başarıyla dikkat çeken program, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8kanalına transfer oldu. 29 Aralık Pazartesi günü başlayacak olan program hafta içi her gün 15.30’da canlı yayınlanacak.
Sorma yaezgi tarz mıymış2014'ün en sıkı esprisi olur bu bence
Yahu bunları anlatmanıza gerek yok ki bizde biliyoruz zaten nur ve ayşegülle ilgili olayları..Ayrıca ben tarz olmayan kişileri beğenmiyorum Özlemi sevme nedenim tarzı değil,iyi bir insan olmasıydı vede kendini geliştirmesiydi sadece..Ezgiyle ilgili düşüncemde çıkan dedikodularla ilgili değil..Ezginin bir tarzı yok sadece şık giyinen ve sürekli abiye giyen bir insan buna rağmen hala o yarışmada ve benim gözlemlerime göre jüri onu kayırıyor..Diğer yarışmacılara davrandıklarından farklı davranıyorlar ona..Bazen diger yarışmacılar üzerinde değişiklik kabul etmiyorlar,son haftalardayız artık geldiğin halinle degerlendiricez diyorlar ve en ufak birşeyden dolayı yıldız vermiyorlar ama konu ezgi olunca ceketini çıkar,çantanı at diyorlar..Ayakkabını beğenmedik diyorlar,başka giyicektim giymedim içerden getireyim mi diyor ezgi, tamam getir diyorlar ve giymedigi ayakkabısını içerden getirtip giyerek yıldız alıyor..Böyle birşey olabilir mi ya? Herkes geldiği haliyle değerlendirilirken neden ezgi içerden ayakkabısını getirerek yıldız alıyor? Bu diger yarışmacılara haksızlık değil mi? Diğerlerinin emeğine saygısızlık değil mi? O kadar çok haksız yıldız aldığını gördüm ki bu sonuca vardım..Kendi gözlemlerim ve çıkan dedikodular birleştiği zaman bana orda dönenler oyun gibi geliyor..Dışardan gelen yarışmacıların favorim ezgi demesine bile inanmıyorum bana göre tembihlenip öyle konuşuyorlar bu da oyunun bir parçası..Ama diyorum ya benim fikrim bu dedikodular duyarak bu düşünceye varmadım..Kendi gözlemlerimle vardım..Bana göre o yarışmayı kazanmak ya ikizlerin yada ayşenurun hakkı ve çoğu insanda böyle düşünüyor..Ikizlerin destekçilerine göre ezginin ki çok çok az..Ayşenurunda destekçi kaybetmesinin nedeni açık giyinip,türk toplumuna hitap etmemesi ve de internette dolaşan bazı resimleri ve videoları bu yüzden kaybediyor..Ama bu 1.olma hakkı olmadığı anlamına gelmiyor,bizim halkımız bu tarz yarışmalara duygusal baktığı için haklı ve haksızı ayırt edemiyorlar..Ezgi evli,çocuklu,hanımhanımcık,sessiz,sakin bir tablo çizdiği için bu yüzden destek görüyor yoksa bir tarzı falan yok..Insanlar önyargılarını bırakıp,yarışmaya objektif bakabilseler zaten 1.lik Ayşenurun hakkı olur ve destekçiside çok olur..Çünkü ayşenur ikizlerden bile iyi tarz olarak..Bana göre 1.ayşenur 2. Ikizler..Ama ikizlerde 1.olsa çok sevinirim hiç farketmez ezgi olmasın kim olursa olsun..Çünkü ezginin olması haksızlık bukadar açık ve net yani...Ben bir kere olsun su kazanmali mutlaka dedimmi sizin tarzi olmayan belli kisileri cok övdügünüzün onda biri kadar.
Benim kafamdaki tahmin ettigim final Tugce, Ezgi ve Ikizlerdi haflar oncesinden. Zaten cogunluk bu isimlerde hemfikir. Ne Nur ne Özlem ne Aysegül onların hayranları tarz oldukları icin degildi. Onlar elendi diye bazı kesimler yarısmayı acımasız elestirsede juri hicbir hafta karsısına gelenlerden yanlıs kisiyi elemedi yine sonucta, herkezin bekledigi secim oldu, tarz olarak favoriler hep devam etti.
Kendinizi kaptırmayın, bu bir tv yarısması alt tarafı para odulude otekı yarısmalara gore de dusuk. Kimsenin o para ile hayatın degısmez. Objektif ve sakin bakınca neyin ne oldugunu cozebiliryorsun ve daha eglenceli oluyor takip etmek. Belli kisilere bu kadar baglanmak iyi degil
Yarısmanın dengesi Aysegül ve Nur yuzunden bozulmustu, Nur un magdur edilmesi halkın gozunde Nur a geregınden fazla ün yaptırdı ve bana gorede Nur un dengesinide bozdu bu beklenmeyen sohret, yarısmadan kendi istegiyle ayrıldı.
Nur hayranları cok öfkeli oldukları icin komplo teorileri uretmeye basladi. Yarısmaya gölge dusurmek icin Aysegül kazandıralacak dediler tutmayınca son kalan favorilerden Ezgi demeye basladılar. Yarısmada hersey duzgun degil, dogru gitmeyen isler var ancak abartıldıgı gibi büyük isler de dönmüyor
Ezgi nin yarısmanın basından beri en tarz yarısmacı oldugu sadece benim degil cogunlugun da kabul ettigi birsey. Ezgi kazanırsa hic süpriz olmaz bunu herkez biliyor. 4. haftada 8. haftada 12. haftada da herkez Ezgi en tarz yarısmacı veya en begendıgım yarısmacı dedi bugune kadar kim geldi ise yarısmaya aday veya elenen.
Su an da ise Ezgi veya Ikızler kazanmalı ancak Aysenur kazanıcak diye konusuluyor elenen yarısmacılar arasında.
Ezginin kazanması haksızlık derken güzel giyindiği için demedim,bir tarzı olmadığı için dedim..Şık,düzgün giyinen biri ama bir tarzı yok..Aysenurun imkanları kısıtlı bile olsa çok iyi bir tarzı var ve herşeyden önce yaratıcılığı var..Tarz olmak parayla alakalı birşey değildir zaten akıl işidir,zevk meselesidir..O yüzden ezgide parasının yettiği kadar şık olabiliyor tarz olamıyor malesef..Yeni sezon zaten ayrı bir olay maddi durumu iyi olmayan yarışmacılarda var,aylık 10 bin, 20bin lira kıyafete harcayan yarışmacılarda var.Araları uçurum yani..Ezgi nin, kazanması haksızlık derken, Ezgi nin tecrubesi ve imkanları daha fazla digerlerine gore o yuzden daha güzel giyiniyor acısından bakarsak dogru, bende farkettim zaten Ezgi nin kendine gore oturmus bir tarzı var yası ve kariyeri ile digerlerine gore artısı var, kendine ne yakısıp yakısmıcagını biliyor, sıradısı seyler denemiyor, bu istikrar saglıyor ona ama supriz yok ve sasirtmıyor, sponsor lerini iyi kullanıyor.
Ekonomik durumu olmasından degil, tecrübesi ile avantajli daha cok, karsısındaki Aysenur 19 yasında mesela. Yas sınırı koymaları gerek bu tip faklılıkları engellemek icin 20-27 gibi. Ancak yeni sezonda yas ve gelir karıyer farkı cok daha acılmıs.
Ben bir kere olsun su kazanmali mutlaka dedimmi sizin tarzi olmayan belli kisileri cok övdügünüzün onda biri kadar.
Benim kafamdaki tahmin ettigim final Tugce, Ezgi ve Ikizlerdi haflar oncesinden. Zaten cogunluk bu isimlerde hemfikir. Ne Nur ne Özlem ne Aysegül onların hayranları tarz oldukları icin degildi. Onlar elendi diye bazı kesimler yarısmayı acımasız elestirsede juri hicbir hafta karsısına gelenlerden yanlıs kisiyi elemedi yine sonucta, herkezin bekledigi secim oldu, tarz olarak favoriler hep devam etti.
Kendinizi kaptırmayın, bu bir tv yarısması alt tarafı para odulude otekı yarısmalara gore de dusuk. Kimsenin o para ile hayatın degısmez. Objektif ve sakin bakınca neyin ne oldugunu cozebiliryorsun ve daha eglenceli oluyor takip etmek. Belli kisilere bu kadar baglanmak iyi degil
Yarısmanın dengesi Aysegül ve Nur yuzunden bozulmustu, Nur un magdur edilmesi halkın gozunde Nur a geregınden fazla ün yaptırdı ve bana gorede Nur un dengesinide bozdu bu beklenmeyen sohret, yarısmadan kendi istegiyle ayrıldı.
Nur hayranları cok öfkeli oldukları icin komplo teorileri uretmeye basladi. Yarısmaya gölge dusurmek icin Aysegül kazandıralacak dediler tutmayınca son kalan favorilerden Ezgi demeye basladılar. Yarısmada hersey duzgun degil, dogru gitmeyen isler var ancak abartıldıgı gibi büyük isler de dönmüyor
Ezgi nin yarısmanın basından beri en tarz yarısmacı oldugu sadece benim degil cogunlugun da kabul ettigi birsey. Ezgi kazanırsa hic süpriz olmaz bunu herkez biliyor. 4. haftada 8. haftada 12. haftada da herkez Ezgi en tarz yarısmacı veya en begendıgım yarısmacı dedi bugune kadar kim geldi ise yarısmaya aday veya elenen.
Su an da ise Ezgi veya Ikızler kazanmalı ancak Aysenur kazanıcak diye konusuluyor elenen yarısmacılar arasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?