Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Yalan haberdir..O programın eleme geceleri bile canlı yayınlanmıyor,haftaiçi mi canlı yayınlanacakmış..Sürekli bant kayıtlarını kesip kesip önümüze sunuyorlar..Asla yayınlamazlar..Acunun kanalına gidermi onu bilemem..Ama ben acunun programcılığını beğeniyorum,keşke gitse biraz kalite gelir programa en azından...

Canlı yayınlanırsa iyi olur bencede. inşallah gerçektir

Show TV de oyle bir zirve amacsiz tv ki, vur ensesine al lokmasini.
Ne zaman Show TV de bir film veya program tutsun, hemen cok kolay bir sekilde baskasina kaptiriyor.
Ezel, Muhtesem Yuzyil vs... bunlar showtv de baslamisti sonra baska kanala gecmisti hemen.
Gucleri, butceleri mi yetmiyor, kanal politikasi mi boyle her zaman ust seviyeye cikmiyorlar, buyuk kanallarla rekabet e girmemek icin hep 2. seviye kanal olarak kalmayi tercih ediyorlar, biraz iyi program tutsun hemen iyi paraya elinden cikartiyorlar.
Ben olsam 2015 yazina kadar programi elimde tutardim, bir kac iyi dizi ile kanali yukari tasimak icin bu yarismayi kullanirdim, Su anda Turkiye nin en iyi spikeri ve siyaset programcısı Ece Üner i Haberturk den kiralayıp ana haber i yarısmanın arkasından sundurmak ile ana haberler de show tv i birinci sıraya tasıdı, bu cok dogru taktikdi. Aynı yontemi biraz iddialı dizilerin yapımcılarını cekmek icin kullanırdım. Cunku fragman ları cok izlenıyordu en basit dizilerin bile kanalda.

Son düzenleme:
Final gecesinin fragmanı yayınlanmış canlı yayın cumartesi akşamı diyor..Bir yarışmanın final gecesinin tamamı canlı yayın olmalıydı..Ne kadar saçma iş yapıyorlar..Kim bilir neler dönüyor yine bir eleme gecesini bile komple canlı yayınlayamıyorlar..Sms'lerinde asla yerine gideceğine inanmıyorum..1.Ezgi olmuş diyorlar,bu da doğru demek ki..İzleyip görücez bakalım doğruysa eğer haksızlığın bukadarınada yazıklar olsun!!!

RTUK riskini iyice azaltmak icin canli yayin yapamiyorlar, ters laflar ve gereksiz sert tartismalari bazen yayinlamamak icin kirpiyorlar, yarisma konseptinden uzaklasip tartisma programina donmesin diye izleyic gozunde, birde sureyi ayarliyamiyorlar cekim sirasinda program daha uzun suruyor aralar oluyor.

Her birinin sansi zaten %33 en basta kazanmak icin. Ikizler ve Ezgi nin daha cok destegi var Aysenur a gore gorunurde. Birde Ezgi veya ikizler hem hafta icin en yuksek yildizi hem de juriden en yuksek puani final gecesi alirsa zaten kazanmayi garantiliyor hemen hemen, halk oylamasina gerek kalmadan.
Mesela: Aysenur halk oylamasinda birinci olsa rakibi diger alanlarda birinci ise, kendisi icin kazanmaya yetmiyor. Halk oylamasinda birinci olanin juriye gore 3. olmamasi lazim.

Esitlik oldugunda +1 son hafta icin puani dengeyi bozabilir (o yuzden koydular o kurali zaten). Yine esitlik oldugunda belki butun haftalar en fazla yildiz alan önde sayılabılır (Ezgi nin yıldızları en fazla tüm haftalar)
Yine esitlik oldugunda belki nutun haftalar en gazla yildiz alan önde sayılabılır

Kimin kazanicagi sekillenmis olabilir final gecesi cekiminde.

Son düzenleme:
bari finali canlı yapsalardı
cesaretleri yok ne olur ne olmaz diye yapmıyorlardır
kesinlikle ezginin birinci olması doğru olmaz...

Kapas sürekli gereksiz bir savunma halindesin yazdıklarımıza karşı ama inanki komik oluyorsun artık..Rtük le ne ilgisi var bunun ya sürekli canlı yayın olsun demedik ki..Türkiyede kaç tane yarışma oldu bugüne kadar canlı yayınlanan rezillik mi çıktı hepsinde? Final gecesi özel bir gecedir,üstelik halk oylaması olacak denilen bir yarışmada final bölümü canlı yayın olmadan olmaz..Alt tarafı 2-3 kıyafet giyip yürüyecekler podyumda yani program normalde uzun sürüyor diye kesiyorlar,bizde biliyoruz..Ama bu normal bölüm değil final gecesi!! Bide hala şu Ezginin yıldızlarını savunma lütfen aptal değiliz kimin ne yaptığını biliyoruz biz..Çok büyük bir hayran kitlesi varmışta 1.olması normalmişte..Yok efendim öyle birşey hepsinin oyun olduğu belli Ezgi TARZ DEĞIL!!! Bukadar basit yani..Bide bukadar gereksiz savunma yaparken profilime girip mesleğime bir bak istersen,ben ne işle uğraşıyormuşum, sonra tekrar konuşuruz Ezgi meselesini

ezgi güzel giyiniyordu son bir kaç haftadır o da bozdu.

ezginin tarz olduğunu bende düşünmüyorum.ezgi bir kaç bölüm kendi dolabından giyindi kendi giyindiği için ne uyumlu ne şık oldu nede tarz...

ezgi giyinmeyi bilmiyor ezgiyi sponsorları giydiriyor.modacıları giydiriyor ezgi zengin hemde baya zengin o yüzden ezgiyle ilginen çok kişi var.

ezgi kazanır sa ezgi kazanmış olmuyor,ezginin parası ve modacıları kazanmış oluyor...

ben ikizler birinci olsun istiyorum.kendilerini çok sevmiyorum çok iticiler ama onlar uğraşıyorlar.

çok riks alıyorlar ve her gün tam 3 ay ve gecen hafta 2 bu hafta 3 diğer aylar 2 kıyafetle çıktılar herkes bir kıyafete karar veremezken onlar baştan riks alıp çıktılar...hakları olduğunu düşünüyorum an azından emekleri için...

onların da tabiki sponsorları var bunu biliyorum yine de her gün iki kıyafet kolay değil...

bunlara rağmen birinci Ayşenur olucakmış gibi geliyor...

Ben bir kere olsun su kazanmali mutlaka dedimmi sizin tarzi olmayan belli kisileri cok övdügünüzün onda biri kadar.
Benim kafamdaki tahmin ettigim final Tugce, Ezgi ve Ikizlerdi haflar oncesinden. Zaten cogunluk bu isimlerde hemfikir. Ne Nur ne Özlem ne Aysegül onların hayranları tarz oldukları icin degildi. Onlar elendi diye bazı kesimler yarısmayı acımasız elestirsede juri hicbir hafta karsısına gelenlerden yanlıs kisiyi elemedi yine sonucta, herkezin bekledigi secim oldu, tarz olarak favoriler hep devam etti.

Kendinizi kaptırmayın, bu bir tv yarısması alt tarafı para odulude otekı yarısmalara gore de dusuk. Kimsenin o para ile hayatın degısmez. Objektif ve sakin bakınca neyin ne oldugunu cozebiliryorsun ve daha eglenceli oluyor takip etmek. Belli kisilere bu kadar baglanmak iyi degil
Yarısmanın dengesi Aysegül ve Nur yuzunden bozulmustu, Nur un magdur edilmesi halkın gozunde Nur a geregınden fazla ün yaptırdı ve bana gorede Nur un dengesinide bozdu bu beklenmeyen sohret, yarısmadan kendi istegiyle ayrıldı.
Nur hayranları cok öfkeli oldukları icin komplo teorileri uretmeye basladi. Yarısmaya gölge dusurmek icin Aysegül kazandıralacak dediler tutmayınca son kalan favorilerden Ezgi demeye basladılar. Yarısmada hersey duzgun degil, dogru gitmeyen isler var ancak abartıldıgı gibi büyük isler de dönmüyor
Ezgi nin yarısmanın basından beri en tarz yarısmacı oldugu sadece benim degil cogunlugun da kabul ettigi birsey. Ezgi kazanırsa hic süpriz olmaz bunu herkez biliyor. 4. haftada 8. haftada 12. haftada da herkez Ezgi en tarz yarısmacı veya en begendıgım yarısmacı dedi bugune kadar kim geldi ise yarısmaya aday veya elenen.
Su an da ise Ezgi veya Ikızler kazanmalı ancak Aysenur kazanıcak diye konusuluyor elenen yarısmacılar arasında.

Son düzenleme:
Aysenur da son 1-2 gun biraz düsüş goruyorum. Mental olarak kotu etkilenme var baskı ve elestirilerden. Dün ikizlerlerle sponsor tartısmasına girdi, Nurcan a gore sponsor a e telefon acmıs Aysenur, "Ikizler zaten yarısmayı kazanıcaklar, niye onları giydiyorsunuz demis"
Aynı sponsor dan almıslar kıyafetleri ondan Aysenur kızmıs.

Yahu bunları anlatmanıza gerek yok ki bizde biliyoruz zaten nur ve ayşegülle ilgili olayları..Ayrıca ben tarz olmayan kişileri beğenmiyorum Özlemi sevme nedenim tarzı değil,iyi bir insan olmasıydı vede kendini geliştirmesiydi sadece..Ezgiyle ilgili düşüncemde çıkan dedikodularla ilgili değil..Ezginin bir tarzı yok sadece şık giyinen ve sürekli abiye giyen bir insan buna rağmen hala o yarışmada ve benim gözlemlerime göre jüri onu kayırıyor..Diğer yarışmacılara davrandıklarından farklı davranıyorlar ona..Bazen diger yarışmacılar üzerinde değişiklik kabul etmiyorlar,son haftalardayız artık geldiğin halinle degerlendiricez diyorlar ve en ufak birşeyden dolayı yıldız vermiyorlar ama konu ezgi olunca ceketini çıkar,çantanı at diyorlar..Ayakkabını beğenmedik diyorlar,başka giyicektim giymedim içerden getireyim mi diyor ezgi, tamam getir diyorlar ve giymedigi ayakkabısını içerden getirtip giyerek yıldız alıyor..Böyle birşey olabilir mi ya? Herkes geldiği haliyle değerlendirilirken neden ezgi içerden ayakkabısını getirerek yıldız alıyor? Bu diger yarışmacılara haksızlık değil mi? Diğerlerinin emeğine saygısızlık değil mi? O kadar çok haksız yıldız aldığını gördüm ki bu sonuca vardım..Kendi gözlemlerim ve çıkan dedikodular birleştiği zaman bana orda dönenler oyun gibi geliyor..Dışardan gelen yarışmacıların favorim ezgi demesine bile inanmıyorum bana göre tembihlenip öyle konuşuyorlar bu da oyunun bir parçası..Ama diyorum ya benim fikrim bu dedikodular duyarak bu düşünceye varmadım..Kendi gözlemlerimle vardım..Bana göre o yarışmayı kazanmak ya ikizlerin yada ayşenurun hakkı ve çoğu insanda böyle düşünüyor..Ikizlerin destekçilerine göre ezginin ki çok çok az..Ayşenurunda destekçi kaybetmesinin nedeni açık giyinip,türk toplumuna hitap etmemesi ve de internette dolaşan bazı resimleri ve videoları bu yüzden kaybediyor..Ama bu 1.olma hakkı olmadığı anlamına gelmiyor,bizim halkımız bu tarz yarışmalara duygusal baktığı için haklı ve haksızı ayırt edemiyorlar..Ezgi evli,çocuklu,hanımhanımcık,sessiz,sakin bir tablo çizdiği için bu yüzden destek görüyor yoksa bir tarzı falan yok..Insanlar önyargılarını bırakıp,yarışmaya objektif bakabilseler zaten 1.lik Ayşenurun hakkı olur ve destekçiside çok olur..Çünkü ayşenur ikizlerden bile iyi tarz olarak..Bana göre 1.ayşenur 2. Ikizler..Ama ikizlerde 1.olsa çok sevinirim hiç farketmez ezgi olmasın kim olursa olsun..Çünkü ezginin olması haksızlık bukadar açık ve net yani...

Ezgi nin, kazanması haksızlık derken, Ezgi nin tecrubesi ve imkanları daha fazla digerlerine gore o yuzden daha güzel giyiniyor acısından bakarsak dogru, bende farkettim zaten Ezgi nin kendine gore oturmus bir tarzı var yası ve kariyeri ile digerlerine gore artısı var, kendine ne yakısıp yakısmıcagını biliyor, sıradısı seyler denemiyor, bu istikrar saglıyor ona ama supriz yok ve sasirtmıyor, sponsor lerini iyi kullanıyor.
Ekonomik durumu olmasından degil, tecrübesi ile avantajli daha cok Ezgi (31), karsısındaki Aysenur 19 yasında mesela. (Özlem 33 yasında elenen bir yarsmacı 38 di) Yas sınırı koymaları gerek bu tip faklılıkları engellemek icin 20-27 gibi. Ancak yeni sezonda yas ve gelir karıyer farkı cok daha acılmıs.

Son düzenleme:
Ezginin kazanması haksızlık derken güzel giyindiği için demedim,bir tarzı olmadığı için dedim..Şık,düzgün giyinen biri ama bir tarzı yok..Aysenurun imkanları kısıtlı bile olsa çok iyi bir tarzı var ve herşeyden önce yaratıcılığı var..Tarz olmak parayla alakalı birşey değildir zaten akıl işidir,zevk meselesidir..O yüzden ezgide parasının yettiği kadar şık olabiliyor tarz olamıyor malesef..Yeni sezon zaten ayrı bir olay maddi durumu iyi olmayan yarışmacılarda var,aylık 10 bin, 20bin lira kıyafete harcayan yarışmacılarda var.Araları uçurum yani..

Ezgi nin tarzi abiye ve o alanda en iyisi. Spor da ise kotu degil digerleri kadar basarili oldu gecen haftalar, eksik basit düz kactigi oldu ancak aykırı ve uyumsuz kombiler yapmadı. Bugune kadar 6 defa birinci oldu 14 haftada hep abiye ile almadı oyları. Hafta sonları konsept kostumlerinde de de cok iyi idi. birincilikleri var hic sonuncu olmadı.
Bu son hafta 4 gunde abiye ile hic cikmadi spor ve günlük kıyafetlerde de tarz olabilecgini gosterdi gerekli dikkati verdiginde. Ben tarz ını begeniyorum, Nurcan ida cok begeniyorum onun kadar, günlük de olmasada masküler de cok iyi. Günlük de en iyi Tugce idi, onun ardından da zaman zamanda Özlem.

Son düzenleme:

bu yazdıklarına gerçekten güldüm
başkalarına diyosun ama asıl yarışmaya kendini kaptıran sensin
geldiğin günden beri ezginin avukatlığını yapıyosun
şimdi de ben kimseyi tutmuyorum havalarındasın

geçenlerde de tüm genç kızlar ezgi gibi olmak istiyo ona özeniyo tarzı cümleler kurmuştun
erkeklerin en beğendiği yarışmacı ezgi diyen kişi de sendin sanki erkekler arasında oylama yapmış gibi
bu fanatikliğe girmiyo mu sence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…